Şimdi Ara

LG 50PQ6000, 50PQ200R,42PQ6000 acaba hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iki haftadan beri forumda uzun uzun araştırıp okuyup bu 3 alete karar verdim.
    forumda alanlarında memnun olması sebebiyle ve benimde bütçemin max kredi kartıyla 2000tl olması vesilesiyle İB den almaya karar verdim.

42PQ6000 adına açılan başlığı defalarca tüm sayfalarını okudum. 50" alanlarda var ama yinede aklıma takılıyor; bunu bir kere alacağım ve uzun süre boyuncada değiştirme imkanım olmayacak.

Kablolu yayın kullanıyoruz belki ileride uydu yayınnına geçeceğiz ama daha sonra olacak bişey şimdilik değiştirme fırsatımız yok..
    42 alırsam kesinlikle 42PQ6000 den yana olacak tercihim ona karar verdim
    ama birde İB nin iyi fiyatından ve forumdakilerinde memnuniyetinden dolayı 50"lere aklım kayıyor . genellikle %60 film izleyeceğiz gerikalan kısımda tv ve konsol oyun..

sizce 50" lerden hangisini alayım yada özellik bakımından 42PQ6000 daha mı iyi ??

• Alicaginiz 50" ve HD urune kiyaslan,42" ve Full HD bir urun almanizi oneririm.Kablolu yayinda bir sure sonra HD ye gecicek ve Blu-Ray filmlerin orani articak.Malum %60 film ve oyun konsolu kullanicaksaniz,Full HD nin onemi burda bir oran daha artiyor.

Benim Onerim Su Urun Olucak:
    Lg 47LG5010
    http://www.cimri.com/lg-47lg5010-47-lcd-tv

Saygilar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 1 Kasım 2009; 2:08:41 >
  • Burda esas soru LCD mi Plazma mı?

Cunku arkadas Plazma almak istiyor sanırım.Önerilen LCD tv diye biliyorum.

Bende Plazma alsam ne olur ki diye düşünmeye başladım.Begendiğim LCD tv 3000 TL civarı iken

sadece çözünürlüğü bir miktar düşük olup diğer tüm özellikleri cok daha ustun olan plazma tv 1500 TL gibi yarı yarıya fiyat farkı var sizce ne yapmalı arkadaslar ya.

Plazma alıp sonra pişman olur muyuz?
  • sağolun arkadaşlar teşekkürler cevaplar için .
    ben karar versem bile şu sıralar almam pek mümkün gibi gözükmüyor çünkü dün ataköy airporttaki İB ye gittim ellerinde kalmamış
    2 aydan beri gelmiyormuş yurt dışından mal stoklarıda tükenmiş aletler PQ serisi felaket satıyormuş. beklemekten başka çarem kalmadı . ozman kadar ne alacağıma karar veririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.