Şimdi Ara

LG 50PZ250 FHD 3D PLAZMA TV'ye Notebook'u Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG 50PZ250 FHD 3D PLAZMA TV almayı düşünüyorum. Elimde NVIDIA GeForce GT 540M ekran kartlı bir notebook var , bu bilgisayarı televizyona bağlamakta sorun yaşar mıyım ? Ekran kartının desteklenen çözünürlükler bölümünde 1366 x 768 'e kadar olan çözünürlükler yer alıyor .

• ben de bu televizyonu almak istiyorum piyasa araştırması yaptınız mı fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz???
  • 1366 x 768'ın senin monitörün max çözünürlüğü olması lazım.Yani tam anlamıyla ekran kartının verebilceği max çözünürlük değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

ben de bu televizyonu almak istiyorum piyasa araştırması yaptınız mı fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz???

LG'nin kendi bayisinde 2000 liraya buldum , netteki fiyatları da genelde o civarlar . Aslında samsung almayı düşünüyordum fakat bunun yanında 2 tane de gözlük veriyorlar o nedenle ücret fazla uçmasın diye samsungdan vazgeçtim .

quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjıst

1366 x 768'ın senin monitörün max çözünürlüğü olması lazım.Yani tam anlamıyla ekran kartının verebilceği max çözünürlük değil.

aynen hocam senin dediğin gibi sanırım , Tune Up ekran kartı ve ekran özelliklerini tek sekmede topladığı için karıştırmışım . Ekran kartım 3D'yi destekliyor televizyona sorunsuz bağlayıp 3D izleyebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmac22 -- 24 Ocak 2012; 1:28:52 >

• teknosadan gözlüksüz 1800 tl ye aldım bayide 2 ad gözlükle beraber mi 2000 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreigrek

teknosadan gözlüksüz 1800 tl ye aldım bayide 2 ad gözlükle beraber mi 2000 ?

aynen öyle , her karta da peşin fiyatına taksit yaptıklarını söylediler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmac22

Merhaba arkadaşlar

LG 50PZ250 FHD 3D PLAZMA TV almayı düşünüyorum. Elimde NVIDIA GeForce GT 540M ekran kartlı bir notebook var , bu bilgisayarı televizyona bağlamakta sorun yaşar mıyım ? Ekran kartının desteklenen çözünürlükler bölümünde 1366 x 768 'e kadar olan çözünürlükler yer alıyor .

Bende tv ye ilk bağladığımda öyleydi.Daha yüksek çözünürlük için sadece tv yi monitör olarak ayarlayın.Yani fn+F5 ya da görüntüyü aktarmak için laptopta hangi tuş geçerliyse display only seçeneğini seçmeniz gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

Orijinalden alıntı: tmac22

Merhaba arkadaşlar

Bende tv ye ilk bağladığımda öyleydi.Daha yüksek çözünürlük için sadece tv yi monitör olarak ayarlayın.Yani fn+F5 ya da görüntüyü aktarmak için laptopta hangi tuş geçerliyse display only seçeneğini seçmeniz gerekiyor

çok sağolasın hocam , tvyi aldığımda dediğini yapacağım .

• bende bu tv yi aldım, evkurdan aldım yanlız KK olmadığı icin, 2 adet gözlük ve ayak standı ile birlikte 2.800 e geldi.
  • Ekran kartın iyi. O maksimum çözünürlük bağlı olduğu bilgisayarın monitörü ile alakalı.
    TV yi alınca görüntüyü extended projector olarak sadece TV ye vereceksin ve Full HD 1080p çözünürlük aktif hale gelecek. 3D film ve video izleyebilirsin, ekran kartın 3D destekliyse 3D oyun da oynayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.