Bildirim
LG 55B7 vs LG 55C7V
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ürünler aynı fiyatını hangisini ucuza yakalarsan onu al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisi de aynı panel, c7 Avrupa'dan bir ülkeden anlaşmazlıkdan dolayı komple lg Türkiye tarafından ülkemize stoklandı. Normalde c7 ülkemize gelecek olan bir model değildi. B7 nin stokları çok az, c7 bir tık daha iyi çünkü yanlış hatırlamıyor isem dolby atmos desteği vardı b7 ye göre öne çıkan tek özelliği bu. İkisi de aynı panel zaten.
Almışken c7 alınır.
Bu arada fiyatları ve stokları yavaş yavaş azaltıyor lar çünkü 2018 modeller geldi c8 e8 vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 10 Haziran 2018; 0:46:24 >
Tasarımda da farklılıklar var. LG bayisine gittim b serisini önerdiler. C serisini istedim elimizde yok dediler. C serisinde Dolby Atmos yok diyorlar. Bunları söyleyen lg bayisi anlamış değilim. O yüzden dh ailesinden başkasına güvenmiyorum. Çünkü buradaki arkadaşlarım satış peşinde değiller:)
O zaman biraz daha bekleyelim. C8 serisi geldiğinde fiyatlar da düşer.
-
Tabi ki var. Tasarımı daha iyi. Herhalde c serisinde karar kıldım. Teşekkür ediyorum.
Bu arada sizde 55cv serisi mi var?
Yeni aldım ben de buradan tavsiyelerle, teknosa 7500 tl
Hayırlı olsun. Tavsiye edersiniz herhalde. Ufak bir inceleme rica etsem.
quote:
Orijinalden alıntı: johnygage
O zaman biraz daha bekleyelim. C8 serisi geldiğinde fiyatlar da düşer.
Geldi zaten 55” i 13,599₺
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de c7 aldım ama merak ettiğim bir konu var. Acaba b7 sağa sola dönüyor mu? C7 dönmüyor çünkü.
Dönmüyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X