Şimdi Ara

LG 55EA980V veya 55HU8500 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung 55HU8500 ve LG 55EA980V arasında kaldımda sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu? Aralarında çok fiyat farkı yok, Samsung 1000 TL daha ucuz ama televizyona bu kadar para verdikten sonra ihmal edilebilir bir rakam olarak görüyorum. Televizyonu kullanım amacım daha çok film izlemek...

Samsung'un artısı 4K olması ancak 55 inch televizyonlarda 4k ile 1080p arasında fark zaten gözle görülemez deniliyor.

LG ise oled malum.

Bir el atında haftasonu şu işi bitireyim...

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcmerc -- 24 Temmuz 2014; 16:16:26 >

• Dostum teknosada hedıye çeki vermiyor mu? Ürün resminin sol üstündeki işaret hediye çeki verildiğini söylüyor değil mi?

hepsıburada 150 verirken bunlar 1200 TL diyor.

http://www.teknosa.com/urunler/110015215/samsung-55hu8500-uhd-curved-tv-4-gozluk
  • Hb den indirimli tv aldim parcalanmis kutuda geldi degisim yapmadilar iade aldilar, 600 tl fazlaya satiyorlar su an. Sanirim o kutusu defolu veya iade mallari indirimlerle iteliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mcmerc M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hangisini tercih ettiniz acaba memnun musunuz

• hildor H kullanıcısına yanıt
    65hu8500 aldim, gayet memnunum ancak 55 inch alacak olsaydim oled alirdim muhtemelen, cunku 55 inchde ultra hd olmasinin getirdigi bir arti yok... 65 inchde oled alternatifi olmadigi icin 65hu8500'e yoneldim, 3-4 sene sonra oled teknolojisi biraz daha oturup fiyatlari normale donunce 65 inch oled tv almayi dusunuyorum ben...
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.