Bildirim
LG 55EC930 da 4K video oynatma sorusalı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek
arkadaşlar,
benim kuzen 4K TV aldı LG 55EC930 Curve ekran bizde hemen internetten 4K video indirdik denemek için. Aha sorun orda başladı işte bizim indirdiğimiz 4K videoları bu alet oyanatamıyor. varmı bi yöntyemi bu işin?
O tv 4k Tv değil. Sadece OLED. 2k yayınları seyredebilirsiniz sadece... -
LG 55EC930 4k degil full hd. Benim de takip ettigim bir model. Tecrube ettikce arti ve eksilerini paylasirsaniz seviniriz. Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boşuna uğraşmışız o zaman :) -
evet 4K değilmiş boşuna uğraşmışız ama mediadan almış 4K yayın izlersin diye satmışlar kuzene. şimdi iade ediyor kafası bozuldu. Şimdi aşağıdaki modelelrden birini alacak hangisini tavsiye edersiniz? maç ve PS4 kullanımı ağırlıklı uydu bile bağlamayacak TV seyretmek için :) 55" büyük geldi zaten 49" alacağız. aşağıdaki iki model arasında sadece işletim sistemi ve 100hz fark var. sadece ps4 ve maç için fiyat farkına değermi ?
LG 49UB850V 4K ULTRA HD TV 1000 HZ MCI WEBOS SMART TV 3D Televizyon 2849 TL
http://www.webdensiparis.com/urun/lg-49ub850v-4k-ultra-hd-tv-1000-hz-mci-webos-smart-tv-3d-televizyon_1148304.aspx?CatId=6607
bide bu var
LG 49UB830V 49" Ultra HD LED 3D 900Hz Wifi Smart Televizyon 2469TL
http://www.webdensiparis.com/urun/lg-49ub830v-49--ultra-hd-led-3d-900hz-wifi-smart-televizyon_1156873.aspx?CatId=6607
-
bak kardeş burda mediamarktan aldığımızdan 1000 lira daha ucuz veriyorlar haberin olsun. ps4 oynarken kıvrık ekran bi garip oluyor ama haberin olsun :)
medimark 6999
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-55EC930V-55-in%C3%A7-139-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-Curved-OLED-TV,103452,465025,1532765.html?langId=-14
webdensiparis 5999
http://www.webdensiparis.com/urun/lg-55ec930v-55---138-cm-3d-fhd-webos-smart-oled-tv-cmr-500-hz-dahili-uydu_1159927.aspx?CatId=6607
-
Bilgi icin tesekkur ederim. PEki fluluk var mi ozellikle mac izlerken. Hareketli ufak goruntulerde fluluk oldugundan bahsediliyor.maclarda oyuncular net olmuyormus. Ayrica hareketli ornegin konser goruntulerinde takilmalardan bahsedildi forumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hildor -- 25 Şubat 2015; 19:48:23 >
ben pek maç sevmem ama kuzen hastası adam futbolla yatıp futbolla kalkıyo. sırf bu yüzden dünya para vermiş almış tv yi ama memnun kalmadı dediğim gibi kıvrık ekrana alışamadı. ps4 de oynerken banada garip geldi ama düz olsa fena değildi aksiyon sahnelerinde falan gayet başarılıydı. şimdi 49ub830 aldık internetten çok uygun fiyata onu bekliyoruz şimdi. -
lg 55ec930 u bugun 20 dk detaylı inceledim öncelikle normal uydu yayında huzur sokağı dizisi vardı görüntü renkler doğallık muhteşem 10 üzerinden 10 sonrasında futbal maçı vardı real madrin in yeşil saha inanılmaz banding sıfır görüntü yine on sonrasında bluray hulk 2 filmi görüntü nefis renkler süper ancakkkkk filmin hareketli sahnelerinde tv resmen çuvalladı dagıldı topladı pullanma vs satıcı eleman da gördü ve mahçup bir ifadeyle evet malesef bu sorunu var size sony x9005 verelim deyip o tarafa götürdü bu tv kesinlikle bu şekilde alınmaz arkadaşlar bende parayı kıyıp görselliğine vs aldanıp neredeyse alıyordum direkten döndüm resmen tv nin siyahı inanılmaz renkler doğaüstü lakin tv yavaş ama bu durumu başka modellerde düzeltilirse led tv diye bir kavram kalmaz bedava verseler kimse almaz gelecek oled lerin ancak şu an degil... -
Aldiginiz cihaz kesinlik cok guzel bir cihaz 4k konusunda yanlis bilgi verilmis model değiştireceğiz derseniz 49ub850 ideal 4k uydu alicisi var panel kalitesi guzel 4k oled istersen mart sonu piyasada curved ve düz ekran en küçük 140 ekran olarak piyasaya sürülecek
quote:
Orijinalden alıntı: Payramatör
Aldiginiz cihaz kesinlik cok guzel bir cihaz 4k konusunda yanlis bilgi verilmis model değiştireceğiz derseniz 49ub850 ideal 4k uydu alicisi var panel kalitesi guzel 4k oled istersen mart sonu piyasada curved ve düz ekran en küçük 140 ekran olarak piyasaya sürülecek
nasıl yani 4K değilmi bu alet?
http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-49UB830V
-
quote:
Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek
quote:
Orijinalden alıntı: Payramatör
nasıl yani 4K değilmi bu alet?
http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-49UB830V
4K ama HEVC kodeği 60p değil 30p. 850 serisinde ise 60p. 4K video oynatabilirsiniz ama 4K yayını alamazsınız. Mesela TRT 4K'nın test yayınını alamazsınız. Harici bir çözücü gerekir.
-
kuzene aldık zaten onun zoru derdi ps4 ve digitrk de maç seyretmek. söyledim ama pek umurunda olmadı :) ben kendim için ub850 olana bakıyorum. aslında fiyat çok cazip ama hatunu ikna edemedim
ben bunu alacağım .
http://www.webdensiparis.com/urun/lg-49ub850v-4k-ultra-hd-tv-1000-hz-mci-webos-smart-tv-3d-televizyon_1148304.aspx?CatId=6607 -
Biraz daha bekleyin isterseniz. Mart ayı itibariyle 2015 modelleri giriş yapacak diye biliyorum. 2014 televizyonları için WebOS 2 desteği gelmeyecek. Almışken daha yenisini alırsınız. Sonuçta televizyon alındığında 2-3 senede değiştirilen bir şey değil, en az 5-6 sene kullanılacak bir şey. Hiç olmadı indirimli bir şekilde 2014 televizyonlarını alırsınız, dediğiniz gibi en az 850 serisi olmak kaydıyla. -
quote:
Orijinalden alıntı: jackbauer
lg 55ec930 u bugun 20 dk detaylı inceledim öncelikle normal uydu yayında huzur sokağı dizisi vardı görüntü renkler doğallık muhteşem 10 üzerinden 10 sonrasında futbal maçı vardı real madrin in yeşil saha inanılmaz banding sıfır görüntü yine on sonrasında bluray hulk 2 filmi görüntü nefis renkler süper ancakkkkk filmin hareketli sahnelerinde tv resmen çuvalladı dagıldı topladı pullanma vs satıcı eleman da gördü ve mahçup bir ifadeyle evet malesef bu sorunu var size sony x9005 verelim deyip o tarafa götürdü bu tv kesinlikle bu şekilde alınmaz arkadaşlar bende parayı kıyıp görselliğine vs aldanıp neredeyse alıyordum direkten döndüm resmen tv nin siyahı inanılmaz renkler doğaüstü lakin tv yavaş ama bu durumu başka modellerde düzeltilirse led tv diye bir kavram kalmaz bedava verseler kimse almaz gelecek oled lerin ancak şu an degil...
Tvye devamlı güncelleme geliyormuş , yazılımsal değişiklik ile görüntü işlemede farklılıklar olabilir. Mağazadaki ürünlerde hep ilk versiyon yazılım olur.
En iyi teşhis için forumdaki kullanıcılara sormak gerekir , panel olarak inanılmaz iyi iken işlemci yüzünden tv nin iş görmez olması lg için yüzyılın aptallığı olur. İşi batırmak ile eşdeğerdir.
Gerçi 2015 model oledlerin hepsi 4k olarak gelecek , bekleyen ve üzerine para koyabilecek olan varsa 2-3 ay daha beklesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif_dh -- 28 Şubat 2015; 22:24:46 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Degisken
Biraz daha bekleyin isterseniz. Mart ayı itibariyle 2015 modelleri giriş yapacak diye biliyorum. 2014 televizyonları için WebOS 2 desteği gelmeyecek. Almışken daha yenisini alırsınız. Sonuçta televizyon alındığında 2-3 senede değiştirilen bir şey değil, en az 5-6 sene kullanılacak bir şey. Hiç olmadı indirimli bir şekilde 2014 televizyonlarını alırsınız, dediğiniz gibi en az 850 serisi olmak kaydıyla.
eyvallah bilgilendirme için zaten kampanya bu gün bitiyormuş bende bir ay daha beklerim yeni modeller çıkıyor diye belki 49ub850 nin de fiyatı düşer :) -
yeni gelecekler hep 55" üstü galiba benim yerim yok zaten ancak 49" alacağım onun içinde beklemenin anlamı yok benim için.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- philips tv kanal taşıma
- lg tv wifi açılmıyor
- philips tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor
- samsung tv açilip kapanma sorunu çözümü
- samsung tv ücretsiz iptv uygulaması 2024
- en iyi televizyon markası
- en iyi beyaz eşya markası
- tv box nedir
- apple tv ne işe yarar
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X