Şimdi Ara

lg 55ec930v oled tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
8.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence alınabilecek en iyi tv bu şu anda, şüphesiz daha yeni modeller çıkacak 2015 te ancak oled sadece yine lg tarafından yapılacak 2016 ya kadar diye biliyorum, ayrıca 4k oled arsa parası ve kanımca 4k için en az 2 yıl var daha 1080p oturmadı ne yayında ne konsollarda. bu nedenle 930v en iyi tercih ancak bu modelde de avforumsda sıkça yakınılan green tints problemi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planta -- 9 Aralık 2014; 11:03:33 >
  • Rüyamda bu tv yi aliyorum tüm mağaza dakiler bir anda beni alkışlamaya başlıyor o kadar siyirdim kafayi 😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motion handling sorunu ve Burning sorunu var oledlerin daha erken
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Motion handling sorunu ve Burning sorunu var oledlerin daha erken

hocam türkçe meali ne bunların acaba? nasıl bir sorun bluray ve hd maç izlenecek genelde tv de normal kanal vs çok az izleniyor...
  • Çok güzel tv, ilk gördüğümde bu kadar ince nasıl yapmışlar diye incelemiştim, panelde kasa çerçeve yok nerdeyse tamamen cam gibi duruyor

lg 55ec930v oled tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neceneco -- 9 Ocak 2015; 21:01:28 >
  • 1000 TL İndirim Bu ürünün size özel fiyatı sadece 6.999,00 TL (KDV Dahil) Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın

aynısı bendede var hediye çeki vardı o kampanya bitmiş yoksa direk 6399 a geliyordu hemen alırdım ama belli fiyatlar yılbaşına doğru iniyor beklemek lazım biraz daha sabır...
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Evet bende 1000 Tl indirimi görünce paylaşayım dedim. Fiyat mediamarkt vs gibi büyük mağazalarda 8999 Tl. 2000 Lira fark var. Acelesi olan için bence bu 1000 Tl avantaj hiçte az değil.
  • Bu modelin 65" 4k olanı gelmeyecek mi acaba?

• Arkadaşlar selam , sadece birşeyden emin olmak istiyorum 55ea970 veya yeni modeli duvar askı aparatı ile kullanılabilir mi? Bana olamayacağını söylediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilekim K kullanıcısına yanıt
    Ec930 kullanabilirsiniz duvar aski aparati ile ama her aparat olurmu yoksa kendi özel aparatimi var emin değilim....

• 55ec930v modeli İstanbul Maltepepark Teknosada 6.699 TL gördüm az önce, kapalı kutu fiyatı bu.
    iki günlük özel bir kampanyaymış yine, turuncu indirimi de var zaten.
    cardfinansa da 75 tl gibi bir puan veriyorlar.
    bilginize arkadaşlar.
  • Şuan LG 55EC930V her yerde 7999 tl.. son baharda evlenmeyi düşünüyorum. Niyetim o dönemlerde fiyatı düşmüş olursa bu TV yi almak...
  • LG 55EC930V Hepsiburada hesabımda 6999 Tl dir Tv yi almayı düşünenlere ve Hepsiburada hesabında indirim olmayanlara 1000 tl gibi bir fiyat avantajı mevcut.

Hesabımı kiralayabilirim
  • Selamlar,
    Bugun 6999 TL ye bu televizyonu veriyorlardi. Sizce fiyat iyi mi arkadaslar?
    Fiyati hatali almisim arkadaslar. Yanlis alarm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 19 Ocak 2015; 22:04:27 >
  • Bildiğim kadarıyla 6.000 TL seviyesi ve altına hiç düşmemişti, o yüzden şu anki en iyi fiyat olsa gerek.
    Nerede gördünüz bu fiyata?
  • korcin K kullanıcısına yanıt
    selamlar,
    TV yi Ankara Panora AVM'deki LG magazasinda gormustum ancak dun aksam Sony de sormustum ve fiyati Sony ile karistirmisim.
    Az once PM den bir arkadasa da yazdim. Dogru fiyat 6999 TL olacak.
  • Arkadaşlar bugün itibari ile fiyat Teknosa ve vatanda 6399 tl ..teknosa yanında ilave olarak hometech marka Windows tabanlı bir tablet ve Teknosa karta 90 tl puan bırakıyor..ilgilenenler kaçırmasın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8000 TL dan bu fiyatı gördü. Müthiş fiyat. Tabiki bunun nedeni LG nin yeni OLED tv sını Mart 2015 de piyasaya sürmesi olacak.
  • Teknosa.com'da tv.ler için %10 hediye çeki kampanyası var.
    6.399 TL fiyatındaki 55ec930v modelinin yanında 640 TL hediye çeki veriliyor.
    Bu çekleri kullanırken, alışverişte bir alt limit yada geçerlilik tarihi gibi kuralları var mıdır arkadaşlar?
    Ürün sayfasından çek kullanım kuralları gibi bir bilgiye ulaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Teknosa.com'da tv.ler için %10 hediye çeki kampanyası var.
    6.399 TL fiyatındaki 55ec930v modelinin yanında 640 TL hediye çeki veriliyor.
    Bu çekleri kullanırken, alışverişte bir alt limit yada geçerlilik tarihi gibi kuralları var mıdır arkadaşlar?
    Ürün sayfasından çek kullanım kuralları gibi bir bilgiye ulaşamadım.

Çekin geçerlilik süresi olması lazım bu arada çeki tek alışverişte kullanabiliyorsujn
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.