Bildirim
lg 55ec930v oled tv (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun güle güle kullanın....
bende bir kaç aydır araştırma yapıyorum. gönümdeki tv UF950 idi. IPS olarak makul bir tv olduğu söyleniyor uzmanlar tarafından. şu an 5500 civarları gibi. benim planımda bekleyip 4000 lerde yakalayabilirsem almaktı. özellikle can abinin yorumlarını defalarca okudum ve IPS panellerin hiç bir zaman adam olamayacağı içime doğdu. ve OLED lerin bu seneki fiyatlarını da görünce , zaten acelem yok diyerek motoru soğuttum. bir kaç arkadaş UHD alacağınıza FHD oled filan alın demiş. belki diyorum seneye 4K larının da fiyatı düşecektir. şuan 4K oled tv 8000 tl ye var.
Acaba deneyimlerinizi daha detaylı yazabilirmisiniz. beni en çok ilgilendiren, hareketli sahnelerde ki akıcılık ve 3D filmlerin şişe camından bakar gibi görünmesi. bende LM 640 var. ama hiç üst düzey modelleri deneyemedim. siz üst düzey led leride denedim diyorsunuz. oled lerin 3D deneyimi nasıl özellikle hareketli sahnelerde. oyun oynadınızmı bunları paylaşırsanız sevinirim teşekkürler...
-
lg nin ub980 olanını kullandım leğen kadar banding vardı öbek öbek 4k oled lere gelince bencede seneye düşecek fiyatları 5000 civarına ki makul bir rakam bence şuan kadar ec930 la yaklaşık 50 civarı bluray izledim akıcılık vs hiçbir sıkıntı görmedim ancak tv yayınında ki genelde hanım izler hareketli sahnelerde değilde nasıl anlatım kamera hareket ederken bir gariplik çarptı gözüme sanki öndeki nesne çok nette arka plandakiler flu gibi ama genelde bütün tv lerde böylemi bilmiyorum 3d hiç izlemedim göz problemim olduğu için bakamıyorum 3d ye o yüzden birşey diyemem oyunlada hiç işim olmaz sadece galatasaray ın maçını ve aşağı yukarı hergün 1 film izlerim bunlarda hiçbir sıkıntı görmedim tv de...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X