Şimdi Ara

lg 55ec930v oled tv (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
8.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeşim 55ec930v avcılar evkur şubesinde 5050 tl ve resmi üretici garantili
  • Bu televizyonu alip kullanan var mi acaba? Eylul civari almayi dusunuyorum. Fiyati dusmus olur diye umuyorum.. Tabi bir de eylulde piyasada kalmamis olursa fena..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler
    uzun süren araştırmalar sonucu lg marka bir tv almaya karar verdim.
    bu gün internette karşımahttp://lgmakro-market.com/?urun/10/%20LG%20139%20EKRAN%20FHD%203D%20SMART%20CURVED%20OLED%20TV%20-%20URUN%20KOD%2055EA980V diye bir site çıktı ve rakamlar çok gerçek dışı geldi. Bu site ile ilgili bir bilgisi olan arkadaşımız varmı?
  • byzahmet kullanıcısına yanıt
    lg nin ilk oled tvsi bunlardı galiba. fiyat şaka gibi . o fiyatlara oled almak için en az 2 yıl lazım. ben çok riskli görüyorum durumu.

Ödeme biçimi
    Banka Havale Odeme
    Banka EFT Odeme
    Cepbank ile Odeme

hesabıma gönder paranı alayım siparişten sonra sizi arıcaz diyor . kredi kartı felan da yok oled diye başka bişiy göndermesinler? belki de hiçbirşey göndermezler :)

bu arada sırf sizin verdiğiniz ürün değil tüm ürünler çok ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mer.T -- 11 Şubat 2015; 18:15:28 >
  • Ekimde bu tv hala piyasada olur degil mi

• Teknosada su an kasa indirimi var 5999 dan alabilirsiniz

• Oled de kırmızı renk ömrü 10 ile 14 bin saat civarında bu da sürekli açık televizyon için 3-4 yıl demek.Bu ciddi sorun bence,bir beyaz eşyanın ömrü için çok kısa
  • bu cihazı kullananlardan ekran görüntüsü atacak olanlar ve taze bilgi geçecekler var mı?

• bu cihazı kullananlardan ekran görüntüsü atacak olanlar ve taze bilgi geçecekler var mı?

• Merhaba, bu tv hala piyasadaki elle tutulur oled tvler arasinda yerini aliyor. Fiyatta da oyle aman aman bir indirim olmamis bugune kadar. Kullananlar yorumlarini paylasabilir mi?

• bu ürünü alıp kullanan var mı? şirkete almayı düşünüyoruz uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdgU_OnLinE

bu ürünü alıp kullanan var mı? şirkete almayı düşünüyoruz uygun mudur?

LG oled tv ana konusunda panel hakkında birkaç şey paylaştım. Görmediyseniz burayada aynısını yazıyorum.

LG EC930 lg'nin oled tv'leri arasında resim kalitesi ve motion olarak en kötü serisi maalesef. Panel herşeye rağmen gayet iyi ama lg'nin diğer oled tv'lerine oranla bir geri adım ne yazık ki.
    Panelde karşılaşılan bazı sorunlar:
    -Renk doğrulunun EA9800 kadar başarılı olmaması
    -Parlaklıkta hafif dalgalanmalar/kararsızlıklar
    -Ekranın kenarlarında hafif ayrıntı ve parlaklık azalması
    -Processing'de bazı sorunlar
    -Hafif tint sorunları
    -Motion'un önceki serilere oranla daha zayıf olması. Çok hızlı sahnelerde titreşim oluşması vs.

LG özellikle yüksek fiyatlı EA9800'den sonra maliyeti düşürme ve fiyatı uygun bir seviyeye çekme adına hamleler yaptı ve bu da doğal olarak kalitede düşüş olarak yansıdı.
    LG'nin 4k oled panelleri ec9700 ve eg9700 (avrupa modelleri ec970 ve eg9700) / (ekran bouyutu hariç ikiside aynı, ec modeli 65 inch eg modeli 77 inch) bile ea9800 kadar iyi değil maalesef (çok yakın ama tamamen aynı seviyede değil). EC930'da da görülen vignetting yani ekranın kenarlarında ayrıntı ve parlaklık azalması gibi ufak tefek birkaç sorunu var.

LG'nin çıkardığı ilk oled tv ea9800 (avrupaki adıyla ea980) halen -s9c dahil- en iyi oled tv şuan. Bulmak pek mümkün değil artık ama ec930 yerine bir üst modelin beklenmesini tavsiye ederim ama her şeye rağmen, alsanızda eminim fazlasıyla memnun kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 10 Ağustos 2015; 3:34:05 >

• Fiyat 4999 a kadar düştü.daha düşer mi sizce?bazı yerlerde sadece teşhir kalmış.örneğin teknosada.teşhir olanlar pazarlıkla daha ucuza alınabilir ama ne kadar güvenilir?
  • Ürünü Teknosa dan cazip fiyata aldım. Görüntü kalitesi çok iyi. İnceliğinden dolayı da oldukça nazik bir ürün. Fakat kayan altyazılarda (maç skorları, reklam yazıları, finansal bant gb.) flulaşma, bazen duraksama yaşıyorum. Yetkili premium servise gönderdiğim de OLED lerde bu durumun normal olduğu söylendi. Bu durum açıkçası çok içime sinmedi. Kullanan arkadaşlarda da bu sorun var mıdır acaba, aksi taktirde değişim hakkımı kullanacağım.

Ayrıca WEB OS un oldukça yavaş işleyen bir sistem olduğunu da öğrenmiş bulundum.

Teşekkürler
  • Merhaba, ben çok farketmedim ancak bende başka bir problem var. cihazı kumandadan kapattığımda alttaki LG logosu hemen kaybolmuyor. yaklaşık 1 dakika ışığı yanmaya devam ediyor. bazen kumandadan kapattıktan sonra elektriğini kestiğimde ekranda yeşil bir çizgi çıkıp kayboluyor.

bir de cihaz tamamen kapalıyken tvnin belli mesafelerinde içe doğru çöküklük var gibi görünüyor. bu her tv de varmı benimkine mi mahsus bilmiyorum. tv izlerken farketmiyorsunuz ancak kapandığında ekrandaki yansımaların birbiriyle senkron 4 farklı noktada içeri kırıldığını görebiliyorsunuz.
  • Dediğiniz çukurumsu görüntü ekran kapalıyken bende de oluyor. Belki normal bir durum olabilir. Ancak kayan bantlarda sıkıntı yaşamıyorsanız benim TV de sorun var demektir.
  • MERHABA ARKADASLAR LG 930V OLED TV Yİ TESHİR URUNU OLARAK GECEN HAFTA 4100 TL YE ALDIM. İNANIN BANA OLED BAMBASKA. 10 UZERİNDEN 9,5 VERİRİM.
  • Bende siyah renk yönünden süper memnunum olağanüstü siyah lar bunu oled den sonra hemen aynı resme başka bir tv de bakarsınız dehşet fark var açıkcası oled den sonra led İzlemek mümkün değil ama genel renk ve resim kalitesi olarak ben halen panasonic üst seviye plazmaları rakipsiz görüyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buseya06

MERHABA ARKADASLAR LG 930V OLED TV Yİ TESHİR URUNU OLARAK GECEN HAFTA 4100 TL YE ALDIM. İNANIN BANA OLED BAMBASKA. 10 UZERİNDEN 9,5 VERİRİM.

Ekranda logo yanigi olmamasi icin dikkat. Oledlerin en buyuk problemi. Kullanim kilavuzunu okuyun. Logo yanigi garanti disi yazar. Niye bu kadar ucuzlar bir urun bence dusunmeliydiniz

• Oled de logo yandığı standar kullanici klavuzu 32inc led tv klavuzuna da bak onda da yazar insanlarin aklini karistirmayiniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.