Şimdi Ara

LG 55EG920V Oled 4k Kampanya ve İndirim için Bilgilendirme Forumu (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.369
Cevap
28
Favori
67.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kafsinkaf90

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cranium999

910v ve 920v kullanan arkadaşlar bu saatten sonra bu tvlerden biri alınır mı. Logo yapışması beni korkutuyor. 4k benim için önemli değil. Tavsiye edermisiniz

ilk alanlarda yapisma sikayeti gelen vardi ama son donemde alanlar gayet memnun benim gordugum hatta forumdaki diger sayfalari da takip ediyorum her led tv modelinde millet cile cekiyor birseylerden sizlaniyor ama 920 ve 910 sahipleri keyfini suruyor...ama sikayeti olan varsa bildirsin biz de bilelim ogrenelim tabi

Bugün başka bir başlıkta, bu forumda da yazan bir arkadaşın yazısını gördüm. Dİğer başlıkta 2 tane alıp iade eetiğini belirtmiş. Satma nedenini de birinde ekran yanması, diğerinde anakart arızası olarak belirtmiş. AMa mesela bu başlık altında bu durumdan hiç bahsetmemiş.

yani olabilir tabi hocam sagol paylasim icin...ama ben yine de cok fazla sayida problem yarattigini dusunmuyorum ya bu tvlerin genel kullanici kitlesi bence memnun gibi duruyor... sen ne yaptin arayisa devam mi hala karae verebildin mi?

Yok hocam alamadım daha bişi. sony 55xd9305 vardı işte. onu elden çıkardım. 2 haftayı geçti evde tv yok. aslında alıştım tvsizliğe :) uzun zamandır kitap okumuyordum. şimdi bol bol okuyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murmuro

quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Teşhir 960v teknosada 5600 tl alınır mı sizce?

Ben dün 3000 liraya aldım teşhir ama tertemiz 55eg960v, umarım iyi birşey yapmışımdır, az sonra kuruluma gelecekler

3000tl mi? 5500tl icin dusunulebilir aliayabilor belki de 3000tl iyi bir fiyat bence insallah sikintisiz kullanirsiniz hocam...

Teşekkür ederim, az önce tv nin kurulumu yapıldı, iyice kontrol ettim, sıkıntı yok gibi görünüyor şimdilik, bu cihazın 920 den çok büyük farkı var mı teknik olarak, görüntü full hd olmasına rağmen Digiturk ün bazı kanallarında oldukça iyi, 4k ya iyi upscale ediyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

Hocam 3000tl inanılmaz bir fiyat mutlaka kusurludur tv mesela kozmetik kusuru vardır..çiziktir kaplamaları vs

Hocam kuruldu az önce cihaz, Pırıl pırıl , sadece mağazada farketmemişim, ayak sehpa kısmının sol ön köşesinde yarım santim kadar bir çizik var, o da Göze batmıyor, iyice inceledim, bişey yok
  • Sanırım bu televizyonu seveceğim, en son böyle keskin siyahı 2006 yılında aldığım plazmamda görmüştüm, sonradan kullandığım LCD ve LED'lerin Hiçbirinin siyah detay seviyesi böyle güzel değildi
  • murmuro M kullanıcısına yanıt
    Çok iyi almışsın nasıl aldınız o fiyata?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Çok iyi almışsın nasıl aldınız o fiyata?

Mağazanın elinde tek kalmış, bir de sanırım stok bitiriyorlar, zaten pek bişey kalmamıştı ellerinde bunun da fiyatını aldığım gün düşürmüşler zaten
  • Bu tv 2015 model galiba, kutusunda 05/2015 yazıyor
  • murmuro M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bedavaya almışsınız nerden aldınız

• Kardeslerim yeni bir tv almak istiyorum. Lg e6v 55 inch tavsiye eder misiniz. Oldukca pahali ama en az 5 sene kullanmak istiyorum. Bu cihaza sahip olan var mi.. Mac seyrediyorum. Ps4 pro da alirim heralde..

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    selam emrah hala bir tv alamadınmı bu arada bende sattım tv yi projeksiyona geçiyorum tavsiye ederim
  • alpercetinn kullanıcısına yanıt
    projeksiyon işine bulaşmak istemiyorum alper. Perdesi ayrı, cihazı ayrı araştıma konusu. Bir de gündüz tv izlenmiyor projeksiyonda.
  • Maxjulot M kullanıcısına yanıt
    MESAJININ TARİHİ 15 ARALIK 2015 YAZDIĞIM TARİH 5 KASIM 2016 FİYAT HAYLA 7.999.999 tl

• yok hocam 920v ile yaklasik ayni performansa sahip parlaklik degeri biraz daha yuksek...harman kardon ses var 920ye ustun olarak ve malzeme kalitesi ayakligin falan daha saglam..bu tvnin elestirilen bir noktasi hdmi uzerinden hdr icerik aktaramiyor olmasiydi yabanci forumlarda...ama tabi pratikte bu olayi kullanamadigimiz icin birsey diyemiyorum ps4 proda falan test etmek lazim...hayirli olsun cok kaliteli bir urun film keyfine baslarsin artik

• Arkadaşlar eg910v ile eg920v arasındaki fark sadece 4k olması mı? çünkü arada 2000 tl var. Yada o farkı ödeyip 4k eg920v mi alınmalıdır?

• Arkadaşlar film izlemek için WD media player kullanıyordum ama maalesef bozuldu. Tvnin kendi playerından seyredebiliyorum ancak afişler ve film bilgileri olmayınca çok kötü oluyor. Kodi vs. gibi bir çözüm varmı lgstore da, siz nasıl seyrediyorsunuz?
  • Bence 2000 fark verilir. Birde trt vs için düşünmeyin. Netflix yeter 4k için. Görüntüler gerçekten muhteşem.
  • valla cinemaximum imax sinemada normal ve 3d film izledim bizim oledlerin görüntü kalitesi bence çok daha iyi.
  • Hangi filmi izledin kaju

• Oled tv nin yanına hiçbir tv yanaşamaz net!

• quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

2016 haziran üretimi dediğim cihaz, bugün elime ulaştı, kurulumunu yaptı yetkili servisi. Görüntü kalitesi muazzam. İnşallah öncesinde yaşanan problemleri şahsen yaşamam. Ancak gerçek şu ki, cihaz gerçekten üst seviye, herkese tavsiye ederim

dostum bu ürünü almak istiyorum. fakat ankara'da kaç yere gidip üretim tarihini sorunca bana hep 2015 diyorlar. 2016 istiyorum dediğimde 2016 üretimin olmadığını söylüyorlar. mediamarkt teknosa vatanbilgisayar lg nin kendi bayisi bimeks. bunlara sordum 2016 üretiminin olmadığını söylediler. Ankarada 2016 üretimi alabileceğim bir yer var mı? bilen mesaj atarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.