Şimdi Ara

LG 55EG920V Oled 4k Kampanya ve İndirim için Bilgilendirme Forumu (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
28
Favori
67.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yalan söylüyorlar ya da bilmediklerinden öyle diyorlar. Benim eg 920v 2016 ocak üretimi. Vatandan almıştım. Forumda 2016 mayıs haziran üretimi alanlar da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sshqiponja

Hangi filmi izledin kaju

inferno (cehennemi) 2d, doctor strange i 3d izledim. İkisi de istanbul akasya avm cinemaximumda.
  • ben haziranda mi temmuzda mi ne aldim sormadim da ne uretimi diye mayis 2016 cikti allahtan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliruzgar80 D kullanıcısına yanıt
    Size yanlış bilgi veriyorlar. Mağazaların ana depolarını kontrol etmesini isteyin. Bende aldığımda kapalı kutu 2015 mart üretim mevcuttu ellerinde. Ben mağaza müdürü ile görüşerek, ellerindeki stokları görmek istediğimi söyledim, beraber bilgisayardan kontrol ederek en son mağaza stoğuna giren tv yi aldım. Tvnin seri Numarası 6ile başlayanlar 2016 üretimler. 29 Eylül'de stoğa giren cihazı ısrarla istedim. Birkaçgün beklemenin ardından istediğim tv geldi. Israrcı olun ellerinde olmaması imkansız.

• ps4 pro alip alemlere akan yok mudur ya konu ölmüş:)

• GittiGidiyor
    LG 55EG910V FHD 3D SMART ART-SLIM CURVED OLED TV Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-55eg910v-fhd-3d-smart-art-slim-curved-oled-tv-247126321

55EG910V 4.879 TL + 100 TL World Puan

Bekleyeni varsa iyi fiyat ;)

• Arkadaşlar ben de oled almaya karar verdim, evlenene kadar 2-3 ayım daha var. Beklemeye değer modeller var mı? Yoksa 920v yi alıp bir kenara mı koyayım ne dersiniz fiyatlar hiç düşecek gibi değil aksine artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Arkadaşlar ben de oled almaya karar verdim, evlenene kadar 2-3 ayım daha var. Beklemeye değer modeller var mı? Yoksa 920v yi alıp bir kenara mı koyayım ne dersiniz fiyatlar hiç düşecek gibi değil aksine artıyor.

fiyatın düşeceği yok ama düşse bile ürün kalmadı ki.
    6 aydır teknosa da seyrettiğim teşhir bile satıldı. Artık tarih oldu bence.
    sadece media market de kaldı galiba o da 7500 civarıydı. (uçak bileti hediye.)

yenilerin fiyatları dudak uçuklatıyor.
  • 960V serisi 12.500 TL
  • Bu saatten sonra bedavadan hallice olmadıktan sonra sakın 910, 920, 960 serisinden almayın arkadaşlar. Hedef 2016 ların ucuza alınmasıdır. Diğerlerinin sorunlu olma ihtimalleri gayet yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 14 Kasım 2016; 17:58:52 >
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Siz bedavadan hallice diyorsunuz ama, fiyatlarda hiç esneme yok. 920v nin en son üretimlisi haziran sonu herhalde. Benim tv haziran üretimli ve tr girişi eylül sonu. Bugün media markt fiyatı 7999 tl. Üst seri tv bulmak zaten iyice zorlaştı.

• TEKNOSA da eg910 ve eg920 BİTMİŞ..mediamarkt ile vatan da var fiyat aynı 7599tl yapsalar 6000tl ye bi düşüş alsak ev920v yi..

• Şu ses sistemi ve film kampanyalarını kaldırınca belki dediğiniz fiyata yakın bir indirim olabilir. Ama teşhir ürünlerini bile o fiyata inmemek için direniyorlar

• Değerli Foumdaşlar
    Bu sabah evime yakın Arçelik bayinin önünden geçerken oled tv nin geldiğini gördüm.Akşamları çalıştırıyorlarmış akşam iş çıkışı yine gideceğim.Ancak panel detayları hakkında bilgileri yok sorum üzerine İzmir Karşıyaka servisini aradıklarında onların da daha eğitim almadıkları hatta tv yi bile görmedikleri ortaya çıktı,etiket fiyatı 12500 ancak karar verin yardımcı oluruz diyorlar
    akşam gittiğimde ne yapmalıyım kaça almak uygun olur sizce,ellerinde bir tane ürün var oda açılmış teşhir muamelesimi yapmalıyım hafta da 2-3 kez önünden geçtiğim bir yer geleli 1 haftadan fazla olmuş olamaz sürekli takipte idim.Hiç bir yerde detaylı bilgi bulamıyorum,forumda arçelik oledi ilk alan olacağım gibi duruyor bilgi desteğinize ihtiyacım var.
    Alırsam gücüm yettiğince sizlere bilgi vermek isterim.
  • 2015 oledler cikali 1 seneden fazla oldu herhalde hala indirim indirim beklemeyi birakin bence zaten eg960v piyasada bitti eg920v de bitmek uzere gibi duruyor...c6v nin falan dusmesini bekleyecek millet simdi ilk bi 8500e falan dusunce direkt yapistirin bence 5-6 bine dusmez bunlar dusene kadar tv tukeniyor zaten alicisi cok olmasa da milyonlarca uretmiyorlar az sayida oldugundan bitiyor...arcelik oled 12500tl 65 inc fiyatiysa fena degil bence..ama 1 haftalik da olsa teshirse 11bin maksimum eder bence daha fazla verilmez bir de ne cikacagi belli degil hayirli mi hayirsiz mi nasil bir tv acaba..lg ye gore iade servis durumu daha kolay olur ama arcelikte herhalde muhattap bulma konusunda...yazilimsal destegi girisi cikisi vs cagi yakalmis vaziyetteyse tercih edilebilir bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: amcabey35

Değerli Foumdaşlar
    Bu sabah evime yakın Arçelik bayinin önünden geçerken oled tv nin geldiğini gördüm.Akşamları çalıştırıyorlarmış akşam iş çıkışı yine gideceğim.Ancak panel detayları hakkında bilgileri yok sorum üzerine İzmir Karşıyaka servisini aradıklarında onların da daha eğitim almadıkları hatta tv yi bile görmedikleri ortaya çıktı,etiket fiyatı 12500 ancak karar verin yardımcı oluruz diyorlar
    akşam gittiğimde ne yapmalıyım kaça almak uygun olur sizce,ellerinde bir tane ürün var oda açılmış teşhir muamelesimi yapmalıyım hafta da 2-3 kez önünden geçtiğim bir yer geleli 1 haftadan fazla olmuş olamaz sürekli takipte idim.Hiç bir yerde detaylı bilgi bulamıyorum,forumda arçelik oledi ilk alan olacağım gibi duruyor bilgi desteğinize ihtiyacım var.
    Alırsam gücüm yettiğince sizlere bilgi vermek isterim.

Hocam amerikalılar avsforumda 2500$ a OLED65B6P yani LG nin 2016 giriş seviyesi 3d olmayan B serisi OLED ini alıyorlar şu anda Best Buy dan.

(http://www.avsforum.com/forum/322-oled-technology-great-found-deals/2399970-2016-lg-b-c-e-g-series-deals-40.html#post48186057 )

Bence bu fiyatı referans kabul edip belirli limitler içerisinde hareket edebilirsiniz. Bana sorarsanız 65 inch için max 9000-10000 TL. Ekran büyüdükçe hata oranı ihtimalinin ve fiyat priminin arttığını unutmayın.

Tabiki para sizin siz karar vereceksiniz.

• amcabey35 A kullanıcısına yanıt
    Dün Akşam iş çıkışı bayiye uğradım,ancak görüntüyü beğenmediğim için almaktan vazgeçtim.Lg fiyatı aşağı çekerse 65c6v düşünüyorum artık
  • ARKADAŞLAR 960 V 1 HAFTA ÖNCE GÜNVELLEME GELDİ NE ÖZELLİKLERİ VAR BU GÜNCELLEMEDE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amcabey35 A kullanıcısına yanıt
    Ben de istanbul akasya avm arcelik bayisinde gordum ve goruntuyi begenmedim. Samsung bile 2 3 yildir oled uretmeye cesaret edemezken arcelik ve vestelin bubisi vecerebilecegini sanmiyorum. 55 lg oled alin bence.
  • BENİ LGDEN ARADILAR 40 DAKİKALIK BİR SORU CEVAP ANKETİ YAPMAK İSTİYORLARMIŞ BANA SORULAR SORACAKLARMIŞ OLDELERLE İLGİLİ BENDE AVUKAT ARKADAŞIN DURUMUNU ANLATCAM
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.