Şimdi Ara

LG 55EG920V Oled 4k Kampanya ve İndirim için Bilgilendirme Forumu (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
28
Favori
67.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam 2016 lg oled serilerinde yani B, C, E, G ler ciddi anlamda kalitenin ulaştığı son noktadır.
    Zaten öyle olmasa Sony, Panasonic, Vestel flnca markalar LG den OLED panel alıp kendi oledlerini çıkarmaya çalışmazlardı. Kendileri yapamadığı gibi yenilgiyi kabul ediyorlar, şu an bir tek Samsung direniyor. Gönül isterdi ki bütün büyük firmalar kendi OLED panellerini veya OLED in iyisini yapsınlar ancak malesef gelinen son nokta bu. Amerika forumlarında 2016 LG OLED alanların büyük çoğunluğu da memnun, 2015 lerin aksine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Arkadaşlar bu logo yanığı vs gibi sorunlar varmı bu modelde..sony xd9305 modelini düşünüyorum oledlerdeki sorunlardan dolayı.

2.5 ay sony 55xd9305 kullanmş ve sonrasında da satmış kurtulmuş biri olarak asla o fiyatlara önermiyorum. 3000 tl civarında olsaydı, alın derdim.

Neden hocam.Dun mediamarktta gördüm cok iyiydi direct led panel vardi isik sızması banding vs hicbir sorun görmedigim nadir tvlerden biri.ayrica hdr destegi donanımsal.cogu tv yazılımsal destek veriyor.

Samsung Ks8000 duz panel
    Xd8505 sony
    Xd9305 sony
    Lg c6v
    Lg 920v
    --

Bu tvler arasinda kaldim açıkçası.Gonlum oledden yana ama marmara park mediamarktta yaklasik 60 -70 tv acikti ve 2 tane oled tv vardı onlarda Lg. Satıcılar bile suan icin sorunlu bir teknolojo oldugundan elimizdekileri satıyoruz sadece dedi.

xd9305 direct led değil, edgeleddir. yanlış bilgilendirilmişsiniz.

mediamarket, vatan, teknosa gibi yerlerde zaten hiçbir tvnin kusurlarını göremezsiniz. zaten o aydınlık ortamda gördüyseniz, kaçarak uzaklaşın o tvden :)

kusurlar evde, karanlık ortamda ortaya çıkıyor. sony 2016 konusundaki mesajlarıma bakabilirsiniz.

bu arada, oledler sorunlu teknolojiymiş de, ledler mi sorunsuzmuş? satıcıların %99una güvenmeyin. hangi markanın promoturu ise, o ay hangi markadan prim alacaksa,o markayı överler. sorunlu teknolojiden bahsedecek olursak, led tvlerin sorunları, say say bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 18 Aralık 2016; 23:9:9 >

• 55C6v 9bine inmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 18 Aralık 2016; 23:07:31 >
  • Benim TV 2015 model ve sorunsuz. Za boardli olanlar sıkıntılı. ZB boardli olduktan sonra 2015 modeli olsun problem yaşamazsınız.
  • militare M kullanıcısına yanıt
    Board numarasını tv üzerinden nasıl öğrenebiliriz bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV menüsünde genel ayarlar bölümünde var.
  • amac ve hedef 8000. bundan once alper kardesimiz 1 2 ay oluyor yanlisimiz yoksa 8000 e almis. ve 1 haftaya kadarda son indirimler olur. vestelde cikartmis oled yani illa bi rekabet olur. Olmazsa ben 6000 tl ye 920v dusunuyorum.

yada toplu 3 5 tane alalim 8000 lira diye konusalim olmazmi?

Umarim birileri daha cikar talip olarak...
  • 9000 e dahi olsa acaba nerde dusmus fiyat link atarmisiniz?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu logo yanığı vs gibi sorunlar varmı bu modelde..sony xd9305 modelini düşünüyorum oledlerdeki sorunlardan dolayı.

2.5 ay sony 55xd9305 kullanmş ve sonrasında da satmış kurtulmuş biri olarak asla o fiyatlara önermiyorum. 3000 tl civarında olsaydı, alın derdim.

Neden hocam.Dun mediamarktta gördüm cok iyiydi direct led panel vardi isik sızması banding vs hicbir sorun görmedigim nadir tvlerden biri.ayrica hdr destegi donanımsal.cogu tv yazılımsal destek veriyor.

Samsung Ks8000 duz panel
    Xd8505 sony
    Xd9305 sony
    Lg c6v
    Lg 920v
    --

Bu tvler arasinda kaldim açıkçası.Gonlum oledden yana ama marmara park mediamarktta yaklasik 60 -70 tv acikti ve 2 tane oled tv vardı onlarda Lg. Satıcılar bile suan icin sorunlu bir teknolojo oldugundan elimizdekileri satıyoruz sadece dedi.

Hıgh-end tv alınıcaksa ks9500 serisi alınabilir,9305 direct led lakin backlıght işi sorunlu,+sammy ks ve sony x93 karanlık ortamda arka ışık örneklerine bak,illa alacaksan o parayı sony x93 hak etmiyor ks9500 çok daha iyi

Local dimming,de çok daha başarılıdır ks9 serisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 20 Aralık 2016; 21:11:26 >

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hocam xd9305 direct led değil, edge leddir. Düzelteyim istedim. Arkadaşlar yanlış yönlendirilmesin.

• quote:

Hocam xd9305 direct led değil, edge leddir. Düzelteyim istedim. Arkadaşlar yanlış yönlendirilmesin.

merhaba emrah kardeşim ben edge-led ks serisi dedim orda cümle karışmış evet x93 edge led ve o bütçeyi kabul edilebilir fiyatıda yok,arka aydınlatma olarak ks9 serisi bu yıl için alınacak en iyi led panel, gerçi led gibi gebermiş teknolojiye para vermek akıl karı değil tabiki alınır ama yüksek meblağlar asla verilmez ben bu zamana kadar 13 tv değiştim orta segment ve hıgh-end,seriler olmak üzere..2 tv,den memnun kaldım birisi gerçek rgb sony 46x4500 efsane tv ikinciside şu an kullandığım eg910v oled,tv'nin en büyük özeliği ışıklar kapanıncaya kadar ne kusuru var neresi iyi karanlık ortamda çıkıyor inan..

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

merhaba emrah kardeşim ben edge-led ks serisi dedim orda cümle karışmış evet x93 edge led ve o bütçeyi kabul edilebilir fiyatıda yok,arka aydınlatma olarak ks9 serisi bu yıl için alınacak en iyi led panel, gerçi led gibi gebermiş teknolojiye para vermek akıl karı değil tabiki alınır ama yüksek meblağlar asla verilmez ben bu zamana kadar 13 tv değiştim orta segment ve hıgh-end,seriler olmak üzere..2 tv,den memnun kaldım birisi gerçek rgb sony 46x4500 efsane tv ikinciside şu an kullandığım eg910v oled,tv'nin en büyük özeliği ışıklar kapanıncaya kadar ne kusuru var neresi iyi karanlık ortamda çıkıyor inan..

hocam ben de aynı kafadayım. sony9305 kullanmış ve tatmin olmamış biri olarak (7 bin tlye almıştım), o kadar paralar verilmez. 55" bir lcd en fazla 2.5-3 bin tl eder. bunun üzerine çıkılcaksa, biraz daha bekleyp oled almak lazım. ben öyle yapıyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

hocam ben de aynı kafadayım. sony9305 kullanmış ve tatmin olmamış biri olarak (7 bin tlye almıştım), o kadar paralar verilmez. 55" bir lcd en fazla 2.5-3 bin tl eder. bunun üzerine çıkılcaksa, biraz daha bekleyp oled almak lazım. ben öyle yapıyorum :)

Tabikide,yani bu panel işi merdiven altlarına düştü en iyi led paneller 2011 ve 2012 senelerinde idi sonrsı cacık olmaz basıyor firmalar led aydınlatma smd,si yüksek ışıkları arka aydınlatma yada kenarlarda contrastı parlaklığı yükseltip yükseltip makyajlıyorlar yenilikçi hiç birşey yok,oledi bizler samsung super amoled ekran,dan beri kullanıyoruz akıllı tellerde gerçekten iyi bugüne kadar s7 kadar taze super amoled ekran görmedim niti çok iyi mesela ben şu ana oled,den film izliyorum siyah sahneler gelsin diye bekliyorum ohh be dedim sonunda panelide bir dosttan 3 aylık cihaz,3500 tl,ye kelepir fiyatına aldım kız gibi ne burnın olayı ne badding ne hızlı sahnelerde fps kaybı heleki sinemacıysanız oled başka panelmi asla

• yada 920v olsun ama 6500 e. istanbul ici olunursa 7100 e dusmus fiyat var.
    yilbasi geliyor ama hala kampanyalar baslamadi. hergun heryere defalarca bakip duruyorum...
  • unfoundeddd U kullanıcısına yanıt
    Ben önce 960v aldım bozulunca 960 kalmadıgından 920ye geçtim. Ses kalitesi olarak 960 daha iyi. Bluray playerım yok izlemedim ama destegi 920vnin verdigni ben de biliyorum. Bluray player alıp orjinal filmler izliyceksen 920 yok dersen 960 al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

hocam 2016 lg oled serilerinde yani B, C, E, G ler ciddi anlamda kalitenin ulaştığı son noktadır.
    Zaten öyle olmasa Sony, Panasonic, Vestel flnca markalar LG den OLED panel alıp kendi oledlerini çıkarmaya çalışmazlardı. Kendileri yapamadığı gibi yenilgiyi kabul ediyorlar, şu an bir tek Samsung direniyor. Gönül isterdi ki bütün büyük firmalar kendi OLED panellerini veya OLED in iyisini yapsınlar ancak malesef gelinen son nokta bu. Amerika forumlarında 2016 LG OLED alanların büyük çoğunluğu da memnun, 2015 lerin aksine.

https://forum.donanimhaber.com/lg-oled-55eg920--113419634

OLED EG920 almış ama sorunlu tv sanırım.

• ARKADAŞ 'lar aylık ödemelerde kolaylık olsun diye bir miktar para verip geri kalanı taksit"lendirme yapabiliyormuyuz..
  • Onunki öyle denk gelmiş. Ocak 2016 ve sonrası uretimler 2015 960vden daha iyi. Bende haziran 2015 uretim eg g960v de yapısma oldu ama ocak 2016 920yi agustostan beri kullanmama ragmen bir skıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 21 Aralık 2016; 15:16:10 >
  • fiyat olarak bende halbuki 920 istiyorum ama alper arkadas c6v nin cok daha iyi goruntu kalitesi oldugunu ve aradaki fiyat farki icin kesinlikle degdigini soyledi ondan dolayi bekliyorum. Bu hafta icinde alirim insallah birinden birini. yan yana karsilartirma firsatim olmayacagi icin sorun degil yani 920 olursada mutlu olurum. keske kendim gorebilseydim farklari ama oyle bi firsatim yok malesef ancak eve gelince bakcam :)
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.