Şimdi Ara

LG 55EG920V Oled 4k Kampanya ve İndirim için Bilgilendirme Forumu (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
28
Favori
67.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayin 17si yarin ve hic kampanya falan yok hala :( c6v icin yada 920v icin
  • Vestel oled tv"'lerde çıkıyor bu ay içerisinde diğer markalardan en az 2000 tl düşük fiyat ile geleceği bekleniyor. Nedeni ise gümrük vergisi olmaması. YouTube de videolar mevcut baya bir sağlam kaliteli duruyor. Sharp la ortak çalışma yürütülüyor..vestel kendini aşmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇepniTÜRKÜ -- 17 Aralık 2016; 13:39:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇepniTÜRKÜ

Vestel oled tv"'lerde çıkıyor bu ay içerisinde diğer markalardan en az 2000 tl düşük fiyat ile geleceği bekleniyor. Nedeni ise gümrük vergisi olmaması. YouTube de videolar mevcut baya bir sağlam kaliteli duruyor. Sharp la ortak çalışma yürütülüyor..vestel kendini aşmış..

Link atar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vestel oled tv"'lerde çıkıyor bu ay içerisinde diğer markalardan en az 2000 tl düşük fiyat ile geleceği bekleniyor. Nedeni ise gümrük vergisi olmaması. YouTube de videolar mevcut baya bir sağlam kaliteli duruyor. Sharp la ortak çalışma yürütülüyor..vestel kendini aşmış..

Arçelik gibi sapıkça sadece 65" çıkaracaklarsa 10-12 bin ₺ olabilir fiyatı.

• quote:

Vestelin oled tv konusunda sharpla ortak çalıştğına dair kaynak var mıdır?
  • YouTube
    Vestel OLED TV'ler Neler Sunuyor?
    https://youtu.be/BWOI5VJPUQs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇepniTÜRKÜ -- 18 Aralık 2016; 21:22:57 >
  • ÇepniTÜRKÜ Ç kullanıcısına yanıt
    ben bu videoda sharpla ilgili bir şey duymadım.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Peki 55" mi 65" mi olacak hocam?

• Çok çok özür dilerim...Sharp değilmiş toshiba ile anlaşma sağlanmış.
  • arasira kullanıcısına yanıt
    65 inch kesin 55 inch beklemede..

• YouTube
    Vestel flat 4K OLED TVs | different models and designs @ IFA 2016 [4K UHD]
    https://youtu.be/SWdIcjPAgGQ
  • YouTube
    Vestel 4K OLED TVs | curved and flat | IFA 2016 [4K UHD]
    https://youtu.be/54aFs-Z19CU

• Arkadaşlar bu logo yanığı vs gibi sorunlar varmı bu modelde..sony xd9305 modelini düşünüyorum oledlerdeki sorunlardan dolayı.
  • Dünya Gazetesi
    Vestel, Toshiba'yla lisans anlaşması imzaladı
    http://m.dunya.com/sirketler/vestel-toshibayla-lisans-anlasmasi-imzaladi-haberi-327942

• quote:

Çok çok özür dilerim...Sharp değilmiş toshiba ile anlaşma sağlanmış.

Ne anlaşması acaba? Kaynak var mı? detay verir misiniz?

Bahsettiğiniz anlaşma ta Eylül ayında çıkan haberlerse, bunun oled tv ile bir ilgisi bulunmuyor.
    Dünya Gazetesi
    Vestel, Toshiba'yla lisans anlaşması imzaladı
    http://www.dunya.com/sirketler/vestel-toshibayla-lisans-anlasmasi-imzaladi-haberi-327942

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 18 Aralık 2016; 22:26:9 >

• Vestel çalışanı değilim ben matbaa işi ile ilgileniyorum. Atmış olduğum linkler yardımcı olmak içindir..
  • ÇepniTÜRKÜ Ç kullanıcısına yanıt
    ben ifadenizden, vestel sanki oled tv üretimi için toshiba ile anlaştı anlamı çıkardım.

ama sizin de paylaştığnızz haber (benimkisiyle aynı) oled tv ile bir ligisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

Arkadaşlar bu logo yanığı vs gibi sorunlar varmı bu modelde..sony xd9305 modelini düşünüyorum oledlerdeki sorunlardan dolayı.

2.5 ay sony 55xd9305 kullanmş ve sonrasında da satmış kurtulmuş biri olarak asla o fiyatlara önermiyorum. 3000 tl civarında olsaydı, alın derdim.
  • Fiyatlar hâlâ çok uçurumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

Arkadaşlar bu logo yanığı vs gibi sorunlar varmı bu modelde..sony xd9305 modelini düşünüyorum oledlerdeki sorunlardan dolayı.

2.5 ay sony 55xd9305 kullanmş ve sonrasında da satmış kurtulmuş biri olarak asla o fiyatlara önermiyorum. 3000 tl civarında olsaydı, alın derdim.

Neden hocam.Dun mediamarktta gördüm cok iyiydi direct led panel vardi isik sızması banding vs hicbir sorun görmedigim nadir tvlerden biri.ayrica hdr destegi donanımsal.cogu tv yazılımsal destek veriyor.

Samsung Ks8000 duz panel
    Xd8505 sony
    Xd9305 sony
    Lg c6v
    Lg 920v
    --

Bu tvler arasinda kaldim açıkçası.Gonlum oledden yana ama marmara park mediamarktta yaklasik 60 -70 tv acikti ve 2 tane oled tv vardı onlarda Lg. Satıcılar bile suan icin sorunlu bir teknolojo oldugundan elimizdekileri satıyoruz sadece dedi.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.