Şimdi Ara

LG 55EG920V Oled 4k Kampanya ve İndirim için Bilgilendirme Forumu (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
28
Favori
67.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8e sıfır 2016 veriyorlarsa kacırılmaz ama diger magazlarda 12 olan urunu niye 8 e verdiklerini anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    toplu alınırsa indirim yapıyorlar bir yanlış anlaşırma olmasın en az 5 adet için ben alıcıyım 2 arkadaşda ok dedi 3 olduk geriye 2 kalmıştı ama ben beklemeden başka yerden 1 adet c6v 8150 tl 6 taksit ile aldım aralık ayında bu fiyat a kampanya yapacaklar beklenirse bu fiyattan alına bilir yada 5 tamamlanırsa lg bayisinden de alınabilir ben gittim bayi hem perakende hemde kurumsal alanda hizmet veriyor toplu satış gibi satılacak şekirde fiyat verebiliyor yani bir sıkıntı yok firma irtibat numarasını paylaştım kendileri ile görüşebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

verdiğim linkler teknik bilgiden ibaret değil inceleyin.
    ne demek istediğimi anlıcaksınız. Teknik bilgi kullanma kılavuzunda zaten vardır.
    ne yapıcaz onu.

Merhaba, 960v yi aldın mı? Almayacaksan yerini paylasirsan sevinirim. Tesekkurler
  • hwa H kullanıcısına yanıt
    gittim baktım. ayakların takıldığı yerde iki tane eşşek gibi çatlak var.
    almadım. alan adam astla orayı farketmez. bende kutudan çıkarırlarken farkettim.
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Ayaklarin girdigi yerde kapak var alinda. Kapak catlaksa genede degerlendirilebilir .Hangi magazada ve son fiyati neydi acaba?
  • ısparta teknosa mağazası. 5,500 felan
  • Predator999 P kullanıcısına yanıt
    Abi ürün 8.999 TL imiş gerçi özelliklerde de yok yok LG 55 ınc 4K var UHD 3D var WEBOS SMART ayrıca CURVED OLED TV,DAHİLİ UYDU ALICI, güzel ama fiyatının düşmesini beklemek gerek veya kampanya kovalamak gerek, başka türlü olmaz
    www.vatanbilgisayar.com
    LG 55EG920V ultra hd smart curved tv fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 55EG920V smart tv en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-55eg920v-55-139-cm-4k-uhd-3d-webos-smart-curved-oled-tv-dahili-uydu-alici.html

• kükreyenkedi K kullanıcısına yanıt
    o nasıl bir fiyattır medimarkte 7300 tl ye satılıyor
  • alpercetinn kullanıcısına yanıt
    yersen , kaktırırsam fiyatı o.
    tipik vatan. 10 sene öncesi zannedio hala.
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    durum böyle araştırılmadan alınmaz elektronik cihaz ne olursa olsun
  • içimdeki ses lg kampanya yapmasada bende masrafa girmesem diyor. evde 35 senelik alman malı tüplü
    tv var. tv zap yapmıyorum. tek izlediğim netten bulduğum yabancı sinema ve diziler.
  • 920v ile c6v arasindaki teknik ozellikler nelerdir?
    920de her ozellik var hem 4k hemde hdr destekliyor. c6v de nefark ediyor acaba. netten baktim duzgun bir yanit alamadim. ikisinden birini almak istiyorum kampanya bekliyorum.
  • kalafatx K kullanıcısına yanıt
    eski bir 920v kullanıcısı ve yeni c6 kullanıcısı olarak 2 side süper tvler ama c6 panel olarak 920den çok farklı aynı görüntüyü yanyana izleyince aradaki farkı çok net olarak görüyorsun ben almadan önce çok fazla araştırdım aynı görüntüyü yanyana izlemeden aradaki farkı kimse bilemez veya söyliyemez herkez aynı tv der ama iş öyle değil aslında aralarındaki farkı söylemek gerekirse birisi elma birisi armut benim size tavsiyem aynı görüntüyü yanyana izleyin ve kararı siz verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercetinn

eski bir 920v kullanıcısı ve yeni c6 kullanıcısı olarak 2 side süper tvler ama c6 panel olarak 920den çok farklı aynı görüntüyü yanyana izleyince aradaki farkı çok net olarak görüyorsun ben almadan önce çok fazla araştırdım aynı görüntüyü yanyana izlemeden aradaki farkı kimse bilemez veya söyliyemez herkez aynı tv der ama iş öyle değil aslında aralarındaki farkı söylemek gerekirse birisi elma birisi armut benim size tavsiyem aynı görüntüyü yanyana izleyin ve kararı siz verin

Arada o kadar büyük farklar yok ben inceledim ikisini de.

C6 hareketli sahnelerde daha iyi.920 kullanan biri hareketli sahneleri izlerken çok farketmeyebilir fakat bazı sahnelerde takılmalar oluyor. C6 kusursuz değil fakat daha iyi. Yine de bir Samsung performansı alamıyorsunuz.

C6 biraz daha canlı. C6 nın brihtness değeri 600 cd/m, bu oran 920'de 450 cd/m. Burn in ikisinde de oluyor. Eg920 en son aldığı güncelleme ile, tv yi kapstınca içinde bir proses yapıyor ve bazen 2 3 dakikayı buluyor tamamen kapanması.bu özellik c6 da direkt geliyor. C6 webos 3, 920 webos 2. Kısaca aşağıda yazdığım özellikler eg920 de yok

C6 :

*Harman kardon 4 kanal ses sistemi
    *Dts decoder
    *Brightness 600 cd (diğeri 450)
    *webos 3 (diğeri 2)
    *hareketli sahnelerde daha iyi
    *c6 %50 daha fazla elektrik harcıyor.
    *daha fazla video formatı desteği. 920 biraz sıkıntılı.

Böyle doldurduğuma bakmayın. Aralarındaki büyük fiyat farkına deyecek bir ekstralığı yok C6 nın. Epeyce inceleme fırsatım oldu. Görüntü kalitesi konusunda belki %10 fark vardır. O da brightness dan kaynaklanıyor. Siyah dengesinden biraz feragat ederseniz c6 daki parlaklığı yaklaşıyorsunuz.

Şunu sakın unutmayın EA970 ilk çıkan oled olduğu halde ondan sonraki seriden her açıdan daha iyiydi. Kağıt üstünde baksanız ea970 de hiçbir şey yok bir üst seri resmen devrim dersiniz ama öyle olmuyor. Uzun lafın kısası uyguna eg920 bulursanız alın.

• kontendoo kullanıcısına yanıt
    evet sizde bayağı araştırmışsınız ancak atladığınız bir durum var eğerki 2 tv yi yanyana izlerseniz 2 tvnin panelleri birbirinden çok fraklı olduğunu görürsünüz yanyana gelmeden çok anlaşılabilecek bir boyut yok ama yan yana gelince %10 dediğiniz değer %40 lara kadar çıkıyor 920 en ucuz 7300 tl satıyorlar ben c6v 8400 tl taksitle aldım aradaki fark 1100 tl bu aradaki fark bana göre mantıklı bir fark herşeyiyle farklı olana bir panelden bahsediyorum 920 c6 yanında soluk renksiz gibi duruyor gene altını çizerek söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle yanyana fark anlaşılıyor yanda önce c6 izleyip aynı görüntütyü 920 izlersenizde anlaşılıyor
  • Ben bu fark konusunda cok bariz frklar olmadigini savunuyorum. 960,920 yada C6. Zaten incelemelerde bu yonde. Yanyana kalibrasyon yapilmamis 2 TV'yi magazada degerlendirmek pek mantikli gelmiyor. Oled 4K alacak olduktan sonra ucuz olani tercih ederdim. Yil sonu indirimleri baslayacak simdi. Bundan sonra bu fiyatlarida bulamayiz. En ucuz buldugunuzu alin derim.
  • ben xeroxta renk ayrımcısı olarak çalışıyorum ve bu farkları size kabul ettirmeye çalışmayacağım ama bu konuda çok yanlış bilgi paylaşıyorsunuz siz kendinizin inandığı şeyleri anlatıyorsunuz ama gerçekleri yanlış ve yanıltıcı olarak paylaşıyorsunuz bu paneller yüksek ücretleri olan tvler sizin arada bir fark yok dediğiniz tvler birbiri ile alakasız 2 tv oled diye hepsi aynı olacak diye bir durum söz konusu değildir ve her panalin birbiriyle ciddi farkları vardır 960 11.000 tl satılırken 920 7.500tl satılırken arasında fark olmadığına inanmak biraz bana saçmalık olarak geliyor istanbul forum medimark te 960 ile 920 yanyama biz orada aradaki farkları görmek açısımdan 3-4 saat denemeler yaptık ve 920 960 yanından bile malesef geçmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alpercetinn

evet sizde bayağı araştırmışsınız ancak atladığınız bir durum var eğerki 2 tv yi yanyana izlerseniz 2 tvnin panelleri birbirinden çok fraklı olduğunu görürsünüz yanyana gelmeden çok anlaşılabilecek bir boyut yok ama yan yana gelince %10 dediğiniz değer %40 lara kadar çıkıyor 920 en ucuz 7300 tl satıyorlar ben c6v 8400 tl taksitle aldım aradaki fark 1100 tl bu aradaki fark bana göre mantıklı bir fark herşeyiyle farklı olana bir panelden bahsediyorum 920 c6 yanında soluk renksiz gibi duruyor gene altını çizerek söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle yanyana fark anlaşılıyor yanda önce c6 izleyip aynı görüntütyü 920 izlersenizde anlaşılıyor

%40 görüntü farkı led ile oled arasında bile yok, siz bence aşırı abartıyorsunuz. Hiç KS9500'i inceleme fırsatınız oldu mu? incelemediyseniz bile yurtdışında, bu konuda profesyonel editörlerin incelemelerini okuyabilirsiniz. Ayrıca burada kimseyle polemiğe girmenize, kimseye bir şeyi kabul ettirmeye çalışmanıza gerek yok. Bilginiz varsa paylaşırsınız, isteyen ciddiye alır isteyen almaz. Forumun geneli olmasa da, bu konudaki insanlar genellikle belli bir yaşı geçmiş, belli bir seviyenin üzerinde insanlar. Birçoğumuz, sadece bu konuyu değil, yurtdışındaki benzer konuları ve forumları da takip ediyoruz. Sizin EG920 ile C6 arasında %40 fark var söyleminiz, bu 21 sayfalık konunun belki de en abartılı iddiası.

• benim avsforum da okuduklarım da alpercetinn beyin söyledikleri ile örtüşüyor. 2016 serileri bir çok konuda önde buna burn in olayı da dahil. Şikayet oranları 2016 serilerinde çok çok daha az.
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    E6v ile C6v arasındaki farklara ne dersiniz,değecek fark yok gibi.Bir de Aralık girdi ama hala fiyatlar da değişme yok.Bende 65E6v veya 65C6v arasında ve fiyatların da takibindeyim.İzmir de yaşadığım için LG olarak çok mağaza seçeneğimiz de yok.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.