Şimdi Ara

LG 55EG920V Oled 4k Kampanya ve İndirim için Bilgilendirme Forumu (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
28
Favori
67.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Hayırlı olsun tv niz. Yalnız 620v diye model yok diye biliyorum. 920v dir bence. Ne kadara aldınız."..

Pardon hocam yanlış yazmışım :) 920v olacaktı evet. 8200'e aldım 500 tl'lik de beymen hediye çeki verecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın, bende 5 aydır kullanıyorum, çok yerinde tercih olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Tskler size de hayirli olsun.

• Arkadaslar bu oledde normal tv yayonlarino izlerken hd kanallar haric çamur gibi bir görüntü oluyor mu? Veya hareketli sahnelerde yığılma bulaniklasma 4k hdr ozelligi yokmu oledlerde eg910v alacagim mediamartkta 5999 tlye dusmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 6 Mart 2017; 20:59:18 >
  • Eg 910v 4k değildir full hddir. Biraz bekle 2016 model 4k oledler 7500e duser yakında. 2015 model eg 920v de 7000e falan bulunur şimdi bile.

• Bu gün vatan ile 920v için görüştüm ve fiyat istedim, 8299 tl etiket fiyatı vardı ve 7599 tl fiyat verdiler. Ellerinde kalan son 3 ürün varmış. Kapalı kutu olarak satın aldım. Bir de çeyizlik olacağı için 6 ay depoda bekletecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilakress

Bu gün vatan ile 920v için görüştüm ve fiyat istedim, 8299 tl etiket fiyatı vardı ve 7599 tl fiyat verdiler. Ellerinde kalan son 3 ürün varmış. Kapalı kutu olarak satın aldım. Bir de çeyizlik olacağı için 6 ay depoda bekletecekler.

bence iptal et hocam 6 aya kim öle kim kala...2017 bitecek sen daha 2015 serisi almış olacaksın....
    TeknoSeyir
    Samsung'un yeni nesil QLED televizyonlarına ilk bakış
    https://teknoseyir.com/samsungun-yeni-nesil-qled-televizyonlarina-ilk-bakis
    bak mesela samsung 2017 tvleri 1500-2000nit parlaklıkla başka ekstralarla geliyor 7500 gibi bir fiyata bunlardan da sahip olabilirsin belki...bende eg920v var memnunum ama hdr özelliği tam oturmuş değil ps4 proda oyunlarda çok uyuşmuyor hdr özelliği maksimum parlaklık 450nit...siyahı tam siyah güzel ama detaylar karanlık olabiliyor ve gündüz izlerken aydınlık daha yüksek olabilir...her türlü iyi tv ama almışken ve 6 ay sonra kullanacakken 7500 verecekken o zamanı beklemek daha mantıklı derim ben kaldı ki 6 ay sonra hiç olmadı c6v falan bulabilirsin belki o fiyata....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilakress

Bu gün vatan ile 920v için görüştüm ve fiyat istedim, 8299 tl etiket fiyatı vardı ve 7599 tl fiyat verdiler. Ellerinde kalan son 3 ürün varmış. Kapalı kutu olarak satın aldım. Bir de çeyizlik olacağı için 6 ay depoda bekletecekler.

hocam bence çok acele etmişsiniz. Eski bir ürüne piyasa fiyatının üstünde para veriyorsunuz. Aynı parayı 2016 oled lere yani C serisine verseniz hadi bir derece diyeceğim de. Kaybedenin önce siz, sonra biz diğer satın almayı bekleyen kullanıcılar, kazanının LG olacağı malesef aşikardır. LG hala bu eski ve pahalı serisini ellerinde stok olduğu için müşteriye yüksek fiyattan okutma derdinde, malesef bazılarımız da bu oyuna geliyor. Full Hd olan LG EG910v bile şu anca 5000 TL sınırına alınabiliyormuş, pes yani !

Bende yeni evliyim, önemli TV alışverişim için hala sık eleyip dokuyorum. Parayı ağaçtan toplamadığım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 20 Mart 2017; 0:25:52 >

• arkadaşlar bu televizyonu kendim kutusundan çıkartıp kurabilir miyim yoksa servisin mi kurması gerek?
  • neron54 kullanıcısına yanıt
    Sakın kutusunu siz açmayın, servisi bekleyin. Olası bir hasar/kusur durumunda sıkıntı yaşamamanız için kutusunu servisin açması en sağlıklısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neron54

arkadaşlar bu televizyonu kendim kutusundan çıkartıp kurabilir miyim yoksa servisin mi kurması gerek?

Servis iki gün sonra gelebilirim deyince ben dayanamayıp kendim kurmuştum. Geldiklerindede hafif yollu fırça atmıştım neden bu kadar geciktiniz diye. Şöyle bir tv ye bakıp kendileri kurmuş gibi imzalayıp gittiler. Tabi doğrusu beklemek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neron54

arkadaşlar bu televizyonu kendim kutusundan çıkartıp kurabilir miyim yoksa servisin mi kurması gerek?

Kutudan kırık bir panel çıkarsa siz kırmış gibi görünebilirsiniz bu şekilde mağdur kalan çok kişi var.Tabi düşük bir ihtimal ama imkansız değil.Kuracak bişeyde yok zaten herkes yapabilir, maksat kutuyu servis açsın, taşıma esnasında sorun olmuşsa yada eksik bişey varsa bunu servisin görmesi gerek ve garantiyi başlatır.. 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 12 Haziran 2017; 7:15:8 >
  • Bende yeni evliyim eşyalar tamamda tv benim eski samsung 6000 serisi 40 inç led vardı ps4 pro için birde eşyaların borcu bittiği için 4k 55 inç tv bakmaya başladık eski tv yi oturma odasına geçircez. 920v hanımın çok hoşuna gitti bende beğendim ama kararsız kaldım 7.200 fiyat verdiler ama az daha bekleme taraftarıyım film ve özellikle ps4 pro için alcam tavsiyeleriniz varsa faydalanabilirim 8.000 e kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ylcnylmz

Bende yeni evliyim eşyalar tamamda tv benim eski samsung 6000 serisi 40 inç led vardı ps4 pro için birde eşyaların borcu bittiği için 4k 55 inç tv bakmaya başladık eski tv yi oturma odasına geçircez. 920v hanımın çok hoşuna gitti bende beğendim ama kararsız kaldım 7.200 fiyat verdiler ama az daha bekleme taraftarıyım film ve özellikle ps4 pro için alcam tavsiyeleriniz varsa faydalanabilirim 8.000 e kadar

Hocam 2015 model eg920v ye o fiyatları sakın vermeyin max 6.000 tl..7300 tl civarına 2016 model oled 55c6v alanlar olmuş vatanbilgisayardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylcnylmz

Bende yeni evliyim eşyalar tamamda tv benim eski samsung 6000 serisi 40 inç led vardı ps4 pro için birde eşyaların borcu bittiği için 4k 55 inç tv bakmaya başladık eski tv yi oturma odasına geçircez. 920v hanımın çok hoşuna gitti bende beğendim ama kararsız kaldım 7.200 fiyat verdiler ama az daha bekleme taraftarıyım film ve özellikle ps4 pro için alcam tavsiyeleriniz varsa faydalanabilirim 8.000 e kadar

Arkadaşın da dediği gibi 2015 model bir tv o. Muhakkak logo yanığı olduğu için teşhir alınmaz, kapalı kutu da ya teşhirken tekrar kutuya alınmıştır ya da kullanılıp iade edilmiştir. Çünkü bunlar çıkalı 2 yıl oldu ve pahalı olduklarından ülkemize sınırlı sayıda geliyolar. Teşhir, tamir ya da iadeleri zaman geçtikçe döndürüp döndürüp kapalı kutu gibi satıyorlar. 2016 modeli bayiden kutusunun hiç açlılmarığına kutunun altına ve üstüne bakarak alın, çünkü kutular hem alttan hem üstten açılıyor. Kapalı kutunun nasıl anlaşılacağına ilşkin bir konu var forumda googledan aratırsanız bulursunuz. Teknomarketlerdense lg bayileri bu konuda daha güvenilir olabilir çünkü teknomarketlerde ürünler mağazadan mağazaya dolaşabiliyor. (birinde kalmadıysa öbüründen istiyorlar, kapalı kutu olsa bile dolaştığı için açıyorlar, teşhir falan yapıp sonradan tekrat kutuya da alabiliyorlar)

• Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Tamadır hocam 55c6v yi takibe alayım teşekkürler

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam daha yeni bi tv alayım o zaman

• Arkadaşlar Samsung un çıkardığı QLED ile OLED ler için görüşü,bilgisi olan varmı.Panelleri aynı değil bu tv lerin ama kalitede ikisi çekişiyor.Mesela QLED lerdeki siyahlar bir OLED kadar iyimi.Dün Kentpark Media Markt taki eleman OLEDi çok bariz bir şekilde kötüledi.Logo yanığı sorununun yeni serilerde de halen devam ettiğini,sarı renklerde OLED in sorunu olduğunu vs söyledi.Amacı QLED satmaktı o çok barizdi,o yüzden OLED i oldukça kötüledi.Ama yinede logo yanığı sorunu hala devam ediyormu ve sarı renklerde gerçekten sorun varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomusga

Arkadaşlar Samsung un çıkardığı QLED ile OLED ler için görüşü,bilgisi olan varmı.Panelleri aynı değil bu tv lerin ama kalitede ikisi çekişiyor.Mesela QLED lerdeki siyahlar bir OLED kadar iyimi.Dün Kentpark Media Markt taki eleman OLEDi çok bariz bir şekilde kötüledi.Logo yanığı sorununun yeni serilerde de halen devam ettiğini,sarı renklerde OLED in sorunu olduğunu vs söyledi.Amacı QLED satmaktı o çok barizdi,o yüzden OLED i oldukça kötüledi.Ama yinede logo yanığı sorunu hala devam ediyormu ve sarı renklerde gerçekten sorun varmı.

2016 ocak üretimlerden itibaren lg oledlerde görüntü yapışması sorunu kalmadı (varsa da istisnaidir) sarı ekran sorununu hiç duymadım. Burda da bahseden olmadı. Qled in oledle alakası yok. O da led tv, sadece oledi andırsın diye qled demişler bence. 2016 model oled tv al bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomusga

Arkadaşlar Samsung un çıkardığı QLED ile OLED ler için görüşü,bilgisi olan varmı.Panelleri aynı değil bu tv lerin ama kalitede ikisi çekişiyor.Mesela QLED lerdeki siyahlar bir OLED kadar iyimi.Dün Kentpark Media Markt taki eleman OLEDi çok bariz bir şekilde kötüledi.Logo yanığı sorununun yeni serilerde de halen devam ettiğini,sarı renklerde OLED in sorunu olduğunu vs söyledi.Amacı QLED satmaktı o çok barizdi,o yüzden OLED i oldukça kötüledi.Ama yinede logo yanığı sorunu hala devam ediyormu ve sarı renklerde gerçekten sorun varmı.

Qled tamamen pazarlama amacıyla verilmiş bir isim. Oled le mukayese bile edilemez

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.