Şimdi Ara

Lg 55eg9a7v oled tv kullanicilari ve yorumlari (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
7
Favori
17.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir fotoğrafı var mı o yatay çizgilerin?
    Bir de nereden aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sethgecko -- 27 Nisan 2018; 20:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroX

Merhaba,

Bende bugün bir lg55eg910v aldım.

Yalnız ekranın tam ortasında , özellikle gri tonlarında görünen 6-7 tane yatay çizgi var. Sanırım yatay banding sorunu var TV nin..

Sorum şu ki, bu sorun düzelir mi?

5000₺ lik Tv'de böyle bir sorun olması sinir bozucu.

İade mi etmeliyim? Bilen arkadaşlar bir yardım etsin..
    29 Ekim 2017 günü Vatandan aldım.Aynı gün kurulum yapıldı.Gece izlerken yatay çizgileri sag altta fark ettim.Fişini çekip Pazartesi servisi bekledim.Servis geldi farklı bir kumanda ile ayar bölümüne girdi.TV yıkama özelliginini aktif olma saatine baktı.Yıkama yaptıktan sonra düzeldi.TV fişini çekmeyin dediler.6.Ay bitti sorun yok.Umarım sizinkide aynı problemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LENCER -- 1 Mayıs 2018; 5:34:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

29 Ekim 2017 günü Vatandan aldım.Aynı gün kurulum yapıldı.Gece izlerken yatay çizgileri sag altta fark ettim.Fişini çekip Pazartesi servisi bekledim.Servis geldi farklı bir kumanda ile ayar bölümüne girdi.TV yıkama özelliginini aktif olma saatine baktı.Yıkama yaptıktan sonra düzeldi.TV fişini çekmeyin dediler.6.Ay bitti sorun yok.Umarım sizinkide aynı problemdir.

Alıntıları Göster
    Hocam Nasıl yapıldı Benimkindede Var o çizgiler

• Arkadaşlar X box one x İçin En iyi görüntü Ayarları nasıl olmalı.. Oyun moduna almam yeterlimi.. Birde 8 bit 120 hz destekliyor dimi.Çünkü xbox one x e 120 hz desteği gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooe

Hocam Nasıl yapıldı Benimkindede Var o çizgiler

Alıntıları Göster
    Televizyon fişini çekmeyin yıkama yapmış düzelmiş dediler.6 ay oldu sıkıntı olmadı bir daha.Sizin cihaz garantilimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LENCER -- 12 Mayıs 2018; 22:34:58 >
  • quote:

Televizyon fişini çekmeyin yıkama yapmış düzelmiş dediler.6 ay oldu sıkıntı olmadı bir daha.Sizin cihaz garantilimi?

Alıntıları Göster
    İthalat garantili

• quote:

İthalat garantili

Alıntıları Göster
    Ben Vatan dan aldım.8 ay içinde yenisi ile değişim sonrası tamir dendi.

• quote:

Arkadaşlar X box one x İçin En iyi görüntü Ayarları nasıl olmalı.. Oyun moduna almam yeterlimi.. Birde 8 bit 120 hz destekliyor dimi.Çünkü xbox one x e 120 hz desteği gelecek
    Varmı Bilen arkadaşlar

• Samsung mu9000 ve bu model arasında kaldım.

• BarvaArtena kullanıcısına yanıt
    Teknoloji marketlerde gördüğüm kadarıyla mu9000 daha güzel daha iyi bir televizyon. görüntü kalitesi akıcılığı daha iyiydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ben Vatan dan aldım.8 ay içinde yenisi ile değişim sonrası tamir dendi.

Alıntıları Göster
    Nasıl düzeldi.hocam benimkinde böyle bir şerit var bu nedir..

Lg 55eg9a7v  oled tv kullanicilari ve yorumlari

• quote:

Nasıl düzeldi.hocam benimkinde böyle bir şerit var bu nedir..

Alıntıları Göster
    Kardeşim ben deki yatay çizgi panjur seklinde sıralı idi sizin farklı bir durum.

• LENCER L kullanıcısına yanıt
    Nasıl düzeldi sizinki. Hocam Ve benimkinin Maliyeti ne olur.

• quote:

Nasıl düzeldi sizinki. Hocam Ve benimkinin Maliyeti ne olur.
    Servis farklı bir kumanda ile geldi menüde cıhazın uyku modunda yıkama yapıp yapmadıgına baktı.Zaten onlar gelmeden önce ekran yıkama aktif olmuş sorun çözülmüştü.ben yinede kayıt yaptırmak için çagırdım.

• Konuda güzel bilgiler var.

Takip etmekte fayda var.
  • arkadaşlar LG 55EG910V 5000-5500 arası bütçem var bu tv 5000tl kapalı kutu alınırmı? kronik sorunları vs varmı yada başka bu paralara tavsiye edebileceğiniz tv varmı? alırsak pişman olurmuyuz? curved ve 55" olması ayrıca oled olması beni cezbeden özellikleri ama piksel yanığı vs sonrasında sorun yaşamayalım
  • 3 ay önce 55 inch va panel hdr 4k bir tv aldım, 50 inch plazma tv den sonra pek beklentimi karşılamamıştı, 4k hdr videolar evet güzel ama tv yayınları eski televizyonum kadar bile güzel gelmemişti , 4k içerik fazla olmadığından ve hd tv kanallarının 4k tv de çok iyi olmayışı 4k tv yi benim için anlamsız kıldı. oğlumun kumandayla tv yi kırmasına nerdeyse sevindim diyebilirim, araştırdıkça araştırdım şuan için bu fiyat aralığındaki alınabilecek en iyi tv nin 55eg9a7v olduğuna karar verdim ve aldım, bir haftadır kullanıyorum ve çok memnunum, va panel gibi açı duyarlıda değil, renkler çok iyi hareketli sahneler çok güzel, diğer tv de hareketli sahneler resmen parçalanıyodu, umarım bir sorun yaşamam uzun yıllar kullanırım.

• 55eg9a7v modeli Vatan teknosa mediamarkt mağazalarında, e-ticaret sitelerinde sessiz sedasız peynir ekmek gibi gitti, hemde 5-6 bin aralığında...fhd tv diye stok fazlası cok olur, fiyatlar bir nebze düşer diye tahminde bulunmuştum ama su an cogu yerde satısı yok ve forumun sakinliği de alan herkesin kararından memnun, tv yi sorunsuz kullandığına işaret ediyor. Yıllarca forumun sakin kalması dileklerimle iyi seyirler herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

3 ay önce 55 inch va panel hdr 4k bir tv aldım, 50 inch plazma tv den sonra pek beklentimi karşılamamıştı, 4k hdr videolar evet güzel ama tv yayınları eski televizyonum kadar bile güzel gelmemişti , 4k içerik fazla olmadığından ve hd tv kanallarının 4k tv de çok iyi olmayışı 4k tv yi benim için anlamsız kıldı. oğlumun kumandayla tv yi kırmasına nerdeyse sevindim diyebilirim, araştırdıkça araştırdım şuan için bu fiyat aralığındaki alınabilecek en iyi tv nin 55eg9a7v olduğuna karar verdim ve aldım, bir haftadır kullanıyorum ve çok memnunum, va panel gibi açı duyarlıda değil, renkler çok iyi hareketli sahneler çok güzel, diğer tv de hareketli sahneler resmen parçalanıyodu, umarım bir sorun yaşamam uzun yıllar kullanırım.
    çok doğru tercih. güle güle kullanın. 1 seenye yaklaştım bende , cillop gibi cihaz. her anlamda kaliteli görüntü sunuyor.

• teşekkür ederim, 4 sene sorun çıkarmasın benim için yeterli

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.