Şimdi Ara

LG 55LA860v Mİ SAMSUNG 55F8000 Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
9.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lgnin primi daha yüksek olduğu için lg ısınmaz sonra samsung geliyor primde ...

her tv de aynı yerden ısınmıyor nedense bazısı alttan , bazısı yandan , bazısı üstten

dediğim gibi her led tvde ışık sızması mevcut ve en çok çıkan işçilik , kalitesizlik ve satışla alakalı lg ve samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 28 Ağustos 2013; 16:38:33 >
  • yeni güncellemeyle birlikte f8000 serisi televizyonun sd yayın kalitesinde düşme ve türkçe altyazılı içerik oynatırken bazı sorunlarla karşılaşıldığını okumuştum forumda. peki şuan için bu konudaki görüşlerinizi paylaşabilir misiniz ? LG 55la860v, samsung 55f8000'den ağır basmaya başladı bende. hediye çeki kullanacağım için fiyat önemli değil (tabi ki ultrahd'ler hariç ), şuan alınabilecek en iyi 55" led tv'yi almak istiyorum, yardımcı olabilir misiniz ?
  • Ben de bu iki model arasında kaldım, şu an ikisini de uygun fiyata buldum Mediamarkt'in web sitesinde. Samsung 4600 TL, LG ise 4000 TL.

TV ile yapacağım 3 temel şey olacak. Digiturk HD izlemek, PS3 (PS4) oynamak ve web browser üzerinden digiturk play ile maç izlemek. Sizce hangisini almalıyım.

Şimdiden teşekkürler.
  • lg nin bu modelini dün izledim. Bence lg alınır. Sırf pasif gözlüğü için bile lg alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok arştırdım bu gün indirimide ykalayınca LG 55''LA 860V aldım 3799 tl fiytı inşallah memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: realjonturk

Çok arştırdım bu gün indirimide ykalayınca LG 55''LA 860V aldım 3799 tl fiytı inşallah memnun kalırım

Yorumunuz nedir. Memnun kaldınızmı.
  • 01nisan 0 kullanıcısına yanıt
    Bugün teslim ettiler yarın akşam kurulacak teşhir ürün saplamalarından çekiniyorudum gelen kutuyu iyice inceledim batlanmasından plastik kutu kilidine kadar açılmamış kutu çünkü bu kutuları açtın mı eskisi gibi kaptmak pek mümkün olmuyor genede emin olmam için yarın servis gelecek kurulumda iyice inceleyecem
  • realjonturk R kullanıcısına yanıt
    İnşallah sorunsuz olarak teslim alırsın.

Yarın kurulum olunca televizyon hakkında ufakta olsa yorum yazarsan iyi olur..
  • Arkadaslar gidip magazada alip hemen olu piksel testi yaptirsak olmuyor mu?

Ve aldiktan sonra evde kurulumunu yapsak kurulumda cikartip fise takmak yani ne sikinti olabilir? Birseyi alinca beklemek beni mahfediyor.

Suan kullandigim 32 inch lm660s i eve goturdum ve kurdum.servis geldi faturaya bakti tv seri nosunu yazdi vs vs halletti gitti

• merhaba,bende lg ve samsung arasında gidip geliyorum.yorumlarınız ve bilğileriniz için teşekkürler.lg aldınız.nereden aldınız.ve memnunmusunuz.ablamlar lg 47 aldılar,4 aydır.sorunsuz çok memnunlar,hemde 200 hz.ben hız olarak 1000 hz tercih etmek istiyorum.çok ta anlamam ama, bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.LG ALDINIZ KAÇ HIZ VE MEMNUNMUSUNUZ.KURULUMDAN SONRA İNCELEMİŞSİNİZDİR. SANIRIM.BENDE 55 F 8000 DÜŞÜNÜYORUM.
  • Televizyon geldi foruma girmeyi bıraktınız galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01nisan

Televizyon geldi foruma girmeyi bıraktınız galiba :D

Merhabalar
    İşlerden zaman kalmadı bu aralar tv kuruldu bu benim ilk led tv'um olduğu içindir belki ama muhteşem ötesi geldi bana daha önce tüplü tv vardı çok uzun araştırma inceleme sonucu aldım gerekli testleri yaptım ışık sızması var ama çok şükür ki çok çok az sadece sol üst köşede ölü piksel yok internet baglanacak eve bekliyorum d smart internetli kampanyasından çıktım ve ttnet fiber gelecek o gelince daha detaylı inceleyecem.
    Ama şuna çok şaşırdım kendi uydu alıcısını kullanıyorum şuanda ve SD performansı mükemmel geldi bana
  • Tekrar 3799 tl. Benim de alasım var bu tv yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: leren

Tekrar 3799 tl. Benim de alasım var bu tv yi.

Bulabileceğinizi sanmıyorum kardeşim bugün aldı Armonipark teknosadan sıfır yok Teşhir ürün aldı 3799 a
    Bir tane kapalı kutu var dediler. Ben de tereddüt ettim teşhiri kapatıp koymuş olabilirler diye defalarca sordum kapalı kutu dediler yarın son kararı vereceğim.

• quote:

Bir tane kapalı kutu var dediler. Ben de tereddüt ettim teşhiri kapatıp koymuş olabilirler diye defalarca sordum kapalı kutu dediler yarın son kararı vereceğim.

Kardeşim teşhir bulabildi sadece 3799 a aldık inceledik bir sorun yok hatta ışık sızması benim tv de sağ üstte azda olsa varken onda yok bence teşhir diye fazla kafaya takmayın inceleyin temiz ve sorunsuzsa alın kardeşim aldı en nihayetinde sorun yok kapalı kutu bulmak imkansız gibi bişey bu model de
    Ben de teşhir olduğunu düşünüyorum ama kesin değil dediler. Ben tam olarak alıp almama konusunda kararsızım. Bekleyip aynı fiyata alt model yeni seri mi alayım ya da en üst model bir önceki yılın modelini mi alayım ?

• quote:

Ben de teşhir olduğunu düşünüyorum ama kesin değil dediler. Ben tam olarak alıp almama konusunda kararsızım. Bekleyip aynı fiyata alt model yeni seri mi alayım ya da en üst model bir önceki yılın modelini mi alayım ?

Ben bu tv yi çok uzun süre takip ettim ama fiyatı 4500 den aşağı hiç düşmemişti son anda indirimi yakalayınca aldım üst serilerin gelmesi kullanımının yaygınlaşması sorunlarının tespiti vs en az 7-8 ay beklersiniz 860v ler gerçekten çok çok iyi tavsiye ederim ürünü kurdurduktan sonra 4-5 saat aralıksız çalışsın arkasından koku geliyorsa yeni tv dir teşhir değildir yeni kutudan çıkan tv ler ısındıkça dışarı doğru bir süre koku veriyor teşhirler bu evreyi sergilendiklerinde geçirdikleri için koku olmaz

• La860 bu tv ye alanlar dahili uyudu alicisi nasil? Sd performansini merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

La860 bu tv ye alanlar dahili uyudu alicisi nasil? Sd performansini merak ediyorum.

Önceden bir yerlerde yazmıştım ben dahili uydusunu kullanıyorum şuanda inanın SD performansı mükemmel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.