Şimdi Ara

LG 55LA860v Mİ SAMSUNG 55F8000 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
9.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana şu konuda yardımcı olursanız sevinirim iki televizyondan biri alınacak biri LG 55LA860v (henüz türkiye satışları tam başlamadı ama mayıs ortalarında darty de olacak) diğeri samsung 55F8000 hangisini neden tercih etmeliyim bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gisat -- 26 Nisan 2013; 12:56:29 >

• samsung al arkana bakma es8000 kullanıyorum gayet memnunum
  • Bence fiyatları uygunken eski serileri al derim yenilerin çerçeveleri kötü görünüyor ;
  • Samsung 1 adım önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gisat

Arkadaşlar bana şu konuda yardımcı olursanız sevinirim iki televizyondan biri alınacak biri LG 55LA860v (henüz türkiye satışları tam başlamadı ama mayıs ortalarında darty de olacak) diğeri samsung 55F8000 hangisini neden tercih etmeliyim bilgi verirseniz sevinirim.

47lm860v kullanıyorum cok araştırma yaptım ve sonunda lg da karar kıldım kutu icerigi cok zengin 4tane 3d gözlük 2 tane oyun gözlüğü 2 tane kumanda birisi akıllı kumanda dahili uydusu var icinde hd olarak bunlar tercih nedenlerimden bazıları.

Ayrıca smart tv olayı cok gelişmiş diğer Tv'lere gore ve 3d olarak pasif gözlükte lg üzerine yok 800hz yenileme hızı var karsal yayın destekliyor ve çift çekirdek işlemcisi var.

Ayrıca 20gb bluray filmleri hard diskten hic zorlanmadan acıyor mkv formatlarıda gene aynı sekilde Samsung 8000 serisi Türkiye'de en üst segmentte satılan ürün ama özellikleri konusunda sen anlattıklarıma gore kıyasla derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi aynı kapıya çıkıyor, aradaki fark psikolojik.. yani öyle görüntüde birbirini devirecek, bariz fark, aman aman bir fark göremezsin.
    Samsungun sadece saturation değerleri yüksekdir, buna renkdeki poastel hakimiyetide diyebilirsiniz. LG biraz matdır ama sonuçta benim
    gözümde ikisi de aynı hangisi hesaplı gelirse onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Hepsi aynı kapıya çıkıyor, aradaki fark psikolojik.. yani öyle görüntüde birbirini devirecek, bariz fark, aman aman bir fark göremezsin.
    Samsungun sadece saturation değerleri yüksekdir, buna renkdeki poastel hakimiyetide diyebilirsiniz. LG biraz matdır ama sonuçta benim
    gözümde ikisi de aynı hangisi hesaplı gelirse onu al.

bu yorum LG 55LM860V ve samsung es 8000 içinde gecerlımı gecerlı ıse suan lm860v cok ugunda 3400 tl alayım dıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 55Q80B Ekran Normal Mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle LG al,tv özellikleri hemen hemen aynı,asıl fark eden kısım smarttv kısmı,LG her geçen gün yeni anlaşmalar yapıyor,mesela benim için önemli olan bir detay,lg nin webbrowser ı octoshape desteği veriyor,bu özellikle digiturkplay vb. Tv izleme programları kullanıyorsan önemli.Samsung ta bu hiç olmadı.Ayrıca LG nin digiturk ile anlaşması var,tüm destekleri 3D film görüntü kalitesi vs. LG ye göre yapıyor.LG youtube ile de wifi mobil destek anlaşması yaptı,sadece LG ile direk telefonundan veya ipadindem youtube izlerken program kullanmadan tek tuşla tv ye aktarabilirsin.Bu sadece benim farkettiklerim.Arkadaşın dediği gibi kutu içeriği de daha fazla,ayrıca samsunglar taşınabilir disk içindeki filmleri çok zor açıyor,bazı formatları okusa da ses desteği vermiyor.Kesinlikle LG almanı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung karşılatılarılmaz bile lg seçenek değil f8000 yanında
  • samsungdakı sesle ve hareket kontrolu lg de yok sanırım.
    birde gelişim kiti samsung için ayrı bi güzellik. lg de boyle bi durum yok sanırım.
    birde Türkçe altyazı desteği samsunglarda iyi diye biliyorum. daha once lg plasma kullanmıstım ne yaptıysam altyazıalrdakı turkce karakter problemını gıderememıstım.
    bir de ben samsung da smart tv olayı daha ıyı dıye bılıyorum ama???
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel85

samsungdakı sesle ve hareket kontrolu lg de yok sanırım.
    birde gelişim kiti samsung için ayrı bi güzellik. lg de boyle bi durum yok sanırım.
    birde Türkçe altyazı desteği samsunglarda iyi diye biliyorum. daha once lg plasma kullanmıstım ne yaptıysam altyazıalrdakı turkce karakter problemını gıderememıstım.
    bir de ben samsung da smart tv olayı daha ıyı dıye bılıyorum ama???

Daha önce kullandığiniz lg plazma ile 2013 model lg ledler ile aynı değil lg la660s üzeri sesli kontro destegi var. Ve ssamsungdan daha gelişmiş. Smart menu web browser konusunda da yeni lg ler yeni cikan samsung f serisinden kat kat kullanisli. Alt yazilarda karakter sorunu yok full turkce karakter destekliyor ve alt yazinin rengini boyutunu yerini degistirebiliyorsun. Pasif 3d ile özgur 3d var. Cift cekirdek ve 4 cekirdekli modelleri car...Artik dts ses destegide var.. canli ve parlak goruntu var.şuan için LG paranin hakkini verecek cihazlar uretti. 2+1 hoparloru var. Daha bircok yeni ozellikler var..eski lg gitti yerine bambaska paranin sonuna kadar hakkini verecek sizi uzmeyecek cihazlar uretti

• @BOB_FARUK06
    ewet ben plasma tv lg almısıtm 2010 da almıstım. o zamandan bu yana mutlaka degısmıstır.
    suanda phılıps kullanıyorum ama cok da memnun degılım.
    wifi built in değil. harici olarka satın alacaksınız dediler ama onu servisi dahi satmıyor stoklarında yokmus :D komik bir durum.
    samsung da gelişim kiti takılabılıyor. lg lerdede varmı bu sekıdle bı ozellık acaba _?
    birde lg de direk yazmıslar 2d > 3d özelliği var diye. ama samsung da ole bi yazı goremedım.
  • bende bu iki model arasında kaldım.
    hangisini alsam bilemiyorum...
    görüntü kalitesi olarak sizce hangisi daha iyidir?
  • fiyat bakımından ve digiturk kampanyası adına kesin LG bence
  • bugun lg 47la860v elime gelicek perşembe guünü de 46f8000 ikisini de yanyana test edicem

bana pixel testi ve clouding testi icin dosyalar lazım

ayrıca digitürk hd ve ps3 ten görüntü veren kabloyu hdmı coklayıcı ile 2 tv ye aynı anda vericem tam bir karşılaştırma olucak

elimde 3 adet sony 3d orjinal kablo var

bu aksam 47a860v ile 40d6000 karsılastırmaıs yapıcam

persembe de 2 tv tv yi yapıcam ve birisni alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 27 Ağustos 2013; 18:53:42 >
  • Ne olursa olsun f8000 bende f7000 var, nasıl bu kadar olur diyorum.
    Samsung + ve-leri:
    +smartı lg'ye göre daha iyi ve içerik bakımından zengin.
    +ses ve elle kontrolu var.
    -ısınıyor ve bunun görüntüde sorun çıkarttığını söylüyorlar. Ben bir goruntu bozuklugu goremedim.lg ısınmıyormuş.
    -led tvlerin genelinde ışık sizmasi var. F serisinde de var ama fark etmesi çok zor. Teknosadaki adam lg de yok dedi ama
    (Teknosada yanında galaxy tab 3 8" veriyorlar.)
    Lg nin artıları ve eksileri:
    +ısınma olmuyormuş.
    Not:Lg pasif samsung aktif gözlük kullanıyor. Bu tercihe göre değisir. Pasif gözluk pilsiz ve baş ağrıtmıyor. Ama görüntü kalitesi düşüyor.aktif gözluk pilli ve pili çabuk bitiyor. Görüntü kalitesini bozmuyor.Bünyeye göre baş ağrıtıyor. Bana tekrar sorsalar samsung derim. Muhteşem bir tv. Ama kagıt üstünde pek bir fark gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF0C149CD -- 27 Ağustos 2013; 19:43:38 >

• her tv ısınıyor

led tvlerin genelinde ışık sizmasi var

satış elemanları tvleri satmak için ballandırıyor ....
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi düşünuyordum . Ama neden samsung isınıyor , lg ısınmıyor dedi ? Samsungu satmak istemiyormu ayrıca lg deısık sizmasi yok , samsungda var dedi.
  • illa bu iki ürünü almak zorundamısın..imkanın varsa panasonic plazmalara ve philipsin üst segment tv lerine bakıver.malumun çekik gözlüler bu tv lerin makyajını iyi yapıyolar ama içerisi çürümüş kokmuş gibi...
  • multimedia internet açısından samsung
    film görüntü açısından lg derim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.