Şimdi Ara

LG 55la970v Tavsiye Edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan yada inceleyen arkaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun teshır urunu olarak satısa sundular 3499 tl ye yerınde ınceledım sızce alınırmı bu urun pek kullanıcı yorumuda yok acıkcası
    yanlız urun cok hosuma gıttı benım
    saygılar
  • DFX D kullanıcısına yanıt
    Ürün olağanüstü iyi.
    LG 2013 ve 2014 sayfalarında çok sayıda yorum var.
    Arattırırsanız bulursunuz.

@ anlamamki: Bu model olduğundan emin misiniz?
    Bu fiyata teşhir de olsa bulamazsınız. Doğruysa linkini rica edeyim.
  • geniş bilgi bulamadım ama teşhir ürünü olmasından korkuyorum yoksa hemen alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

Bugun teshır urunu olarak satısa sundular 3499 tl ye yerınde ınceledım sızce alınırmı bu urun pek kullanıcı yorumuda yok acıkcası
    yanlız urun cok hosuma gıttı benım
    saygılar

Kesinlikle al kaçırma ben 10 gün önce aldım bir haftadır da kullanıyorum çok memnunum. ben de 4k tv bakıyordum 3500tl ye görünce hemen aldım. şansıma çok az durmuş etiketleri, jiletinleri üstünde buldum. mağazadan yaklaşık 40 dk tv yi inceledim bir sorununun olmadığını görünce aldım. sana tavsiyem alırken çok dikkatli incele eğer bir sorunu yoksa al memnun kalırsın. ben aldım bende gören bir arkadaşım da metrocity teknosada temiz bir tane bulup aldı ama adamlar kutuya koyarken ses sisteminin içeri girmesini beklemeden fişten çektikleri için ses sistemi dışarda kutuya koymuşlar, tv de onun üstüne binince motoru bozulmuş iade etti başka bir mağazadan getirilmesini bekliyor. istanbul'da şuan için bu cihazı bulmak zor.
    aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 19 Ağustos 2014; 15:04:26 >

• Dijital sinyal format
    sistemi : DVB-C, DVB-C2, DVB-T
    bu tv digital karasal yayını destekliyormu?
    Sanki yok gibi gözüküyor ama...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JU6570 tavsiye edermisiniz ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.