Şimdi Ara

LG 55LB670v Bulutlanma !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim modeli 2 hafta önce teknosa'dan aldım eski lcd tv'ye göre renkler canlılık çok soluk mat geldi ve forumda soruşturdum

soqo arkadaşımız yardımcı oldu gerekli kontrast vs ayarları yaptım aynı eski lcd tv'im gibi görüntü almaya başladım

fakat kardeşim kurcalamış yayın çok kötü oldu tekrar aynı verileri giriyorum yine mat yine cansız görüntüler hadi buna alıştık derken

maç yayınlarında bu 2-3 gündür çok can sıkan bir durum var çok dikkatli bakarsanız ne yazıkki ekranın sağ ve sol üst köşeden alta kadar inen ince bir siyah şerit var tıpkı .

çubuklu forma gibi bu durum da LG iade alıyor mu yoksa değişim yapılabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: çArşı_gökhAn

Başlıkta belirttiğim modeli 2 hafta önce teknosa'dan aldım eski lcd tv'ye göre renkler canlılık çok soluk mat geldi ve forumda soruşturdum

soqo arkadaşımız yardımcı oldu gerekli kontrast vs ayarları yaptım aynı eski lcd tv'im gibi görüntü almaya başladım

fakat kardeşim kurcalamış yayın çok kötü oldu tekrar aynı verileri giriyorum yine mat yine cansız görüntüler hadi buna alıştık derken

maç yayınlarında bu 2-3 gündür çok can sıkan bir durum var çok dikkatli bakarsanız ne yazıkki ekranın sağ ve sol üst köşeden alta kadar inen ince bir siyah şerit var tıpkı .

çubuklu forma gibi bu durum da LG iade alıyor mu yoksa değişim yapılabilir mi?

LG 55LB670V son durum nedir,aksilikler varmi ?

• aynı modeli aldım asla almayın. 55PFS8109 aldım şimdi adamlar kronik lcd panel ışık sızması sorununu yazılımlarla aşmışlar....
  • iyi guzelde Philips 55PFS8109 katlama fiyat 1500€
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.