Şimdi Ara

LG 55SM8200 ALINIR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
14.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba peki sonuç ne oldu. Değişim mi yaptınız yoksa para iade mi. Aynı marka model tv geldi ise eğer aynı sorunu yaşadınız mı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smolwarf S kullanıcısına yanıt
    Merhaba peki sonuç ne oldu. Değişim mi yaptınız yoksa para iade mi. Aynı marka model tv geldi ise eğer aynı sorunu yaşadınız mı acaba.

• 3-4 gün içerisinde dönüş yapıldı....Almış olduğum ürün 55sk8500’dü..Ben aldıktan sonra ürün kapalı kutu stoklarda kalmadı..Mayıs ayında vatan bilgisayardan aldığım ürün 6700 tldi..Teşhir ürünleri kaldığı için kabul etmedim ve para iadesi aldım..Ne şanstır ki para iadesini aldım Amazon’da 55SK9500 ortalama fiyatı 9000 olan bu ürün fiyatı 6990 a düştü...Büyük indirimle Sk9500 kullanıyorum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • prtadaki yukarıdan aşağıya doğru inen beyaz çizgi...Sadece Netflixten islerken beliriyordu....

LG 55SM8200 ALINIR MI?

• Hocam alabliyorsan Sony 55XF9005 al, gerek renk doygunluğu gerekse kullanım kolaylığı olarak efsane bir tv. Ortalama 10 yıl kullanacağın bir alet için 1000 lira daha ver bütçe uygunsa.
    Yalnız benim tv sorunlu çıktı, değişim olana kadar Sony Türkiye ölü taklidi yapıyor bunu da belirtmiş olayım :)

• Merhaba UK7550 ile SM8200 arasında kaldım UK7550 2018 model galiba açıkçası daha çok hoşuma gidiyor görünüş olarak hangisini almamı önerirsiniz acaba...
  • Evet nihayet yine bir ölü piksel olayı daha yaşamış bulunmaktayım. Daha önce lg49uf8507 modelinde yaşamıştım. Kapalı kutu ürün olmadığı için para iadesi almıştım. Bakalım şimdi ne olacak.
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    LG 55SM8200 ALINIR MI?

• ecotor E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, pek can sıkıcı bir durum, değişim vs olır diye tahmin ediyorum, biz de bulutlanma sorunu için bekliyoruz, bakalım

• Şu anda Amazonda 55sm8200 5286tl alacak aldım kısmetse pazartesi elimde olur

www.amazon.com.tr
    LG 55SM8200PLA LG NanoCell Televizyon, 55 inç: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07R75QJPL/?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

• Merhabalar sayın kullanıcılar birkaç ay daha geçmiş üzerinden ve kullanımdan kaynaklı sorun falan var mı ? LG şuan 5049 civarında çok uygun fiyatlı. Ya da bu fiyata başka onerdiginiz TV var ki Samsung q60 5699 civarı değer mi bu farka

• Aldım kıllanıyorum, bir problem yaşamadım, hatta birsürü de inceleme çektim,
    Gayet memnunum

• merhaba bu tv nin karanlıkta film izleme performansı nasıl, ips tv ler siyahlarda çok kötüdür tarzında bu forumda çok yorum yapılıyor, bu tv nin siyah performansı nasıl?
  • Karanlıkta film izlerken pek memnun olduğumu söyleyemeyeceğim, ama idare ediyor, çok takıntılı bir durum varsa cidden rahatsız edebilir, ama artılar eksiler diğer modellere göre üstün olduğu durumlar, gündüz de izlenecek olması webOs akıllı kumanda vs gibi sebeplerden bu tv'yi seçtim,
    Ama siyah olsun varsın başka birşey olmasın diyorsanız, doğru tv bu tv değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 12 Kasım 2019; 8:56:9 >
  • Bu model ile samsung 55Q60RA modeli arasında kararsız kaldım, benim televizyondan beklentim iphonedan safariden izlediğim videoları aktarmak air play oluyo sanırım. Birde bu modelde ışık sızması ve aydınlatma yetersiz deniyor ama diğerinde de dts yok. Sizce hangi modele yönelmeliyim?

• Fushia kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bu modele sahibim çok detaylı da incelemele videoları çektim, dilerseniz izleyip fikir sahibi olabilirsiniz

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim izlerim, sm9010 hakkında bir fikriniz var mı? Bir de air play çalışıyor mu?

• Sm9010 bizimkinin iki üstü, bütçe uygunsa 9010 çok iyi,
    Airplay çalışıyor evet, ayrı bir airplay videosu da var incelemede

• hangisinin kullanımı kolay? internetten film izlemeyi seven annem için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

Merhabalar bu modele sahibim çok detaylı da incelemele videoları çektim, dilerseniz izleyip fikir sahibi olabilirsiniz
  • 8600 modeli var 100hz olani, nanocell kesinlikle farkli.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.