Lg nin bu iki ürünü arasında kaldım oled tv harika ama 4k yok maalesef televizyon alınca bir 10 yıllık alıyorsun ikilemde kaldım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
CevatayC
kullanıcısına yanıt
Tv yi kullanım amacınız ne o önemli.Mesela çok fazla film izleyen biriyseniz oled alın derim çünkü 4k içerik yok ve yaygınlaşıp standartlaşması için de en az 3-4 yıl geçecek.İnsanlar 4k tvlerinde 1080p kanallar izliyor.4k bluray filmler çıktı mesela ama bizim ülkemize ne zmn gelecek ki tanesi 30 dolar yani bir film 100 lira olacak en iyi ihtimal.Benim fikrim oledi alın bütçeniz varsa 2 bin daha verip 4k oled alın lcd teknolojisine para vermeyin çünkü lcd alıp da kafası rahat eden çok az insan var forumu okursanız görürsünüz.İyi günler.
akengin69A
kullanıcısına yanıt
Ben film izlemeye bayılırım özellikle görselliği olan filmler tabi ki 3d olan filmlerde izlemek istiyorum. Bolca 1080p film indirdim. 3d dahil. Bu Lg nin oled tvlerinin bir sıkıntısı varmı acaba? Şimdiden teşekkürler.
CevatayC
kullanıcısına yanıt
Şimdi şöyle bir şey var ne kadar para ödeseniz de sorunsuz tv yok önce bunu kabul etmek gerekiyor o zaman en az sorunlu tv yi seçmek gerekiyor.Lcd tvlerde problem çıkma oranı oledlere göre çok yüksek.Işık sızması clouding veya banding farketmez forumda birçok insan var şikayetçi.Ben yazın parayı birleştirirsem eg910 u alacağım kendim ayrıca.Oledlerin de kendine has problemleri var ama lcd tvlere kıyasla daha az ve daha düşük oranda çıkıyor.Eğer çok sansız bir insan değilseniz oled alır ve güzelce kullanırsınız olur da bir sıkıntı yaşarsanız geri iade edersiniz(geri iade sürecinde biraz başınız ağrıyabilir ama sonunda alırlar eğer tv sorunluysa)Ben son olarak şunu diyim indirdiğiniz yüksek kalite bir filmi harddisk veya usb ye atın gidin bir mağazaya ve almak istediğiniz tvlere takın usb yi, test edin kendi gözünüzle görün.İçiniz de rahat eder ve filmde özellikle karanlık sahneleri açarsanız aradaki fark zaten ortaya kabak gibi çıkacaktır.Umarım yardımcı olmuştur cevabım.
Oledlerde burn in problemi var.Tv izlediginde bikac saat izledigin kanalin logosu orada kaliuor genellikle bunu sikayet edenleri gordum. Ben 55UH850V kullaniyorum 1 hafta oldu sayilir.1080P filmleri ve 720P filmleri izledim gayet guzel gorunuyor.Tabi kaynakda onemli bi 1080p folm vardir 2-3 gb bu full hd bi film degildir. Bendeki filmler minimum 9 gb boyutlarinda. Banding vs yok.isik sizmasi bi miktar var fakat sadece simsiyah bir resim veya ekranda belli oluyor.Kalkipta geve yarisi zifiri karanlikta sadece simsiyah bir resme vs saatlerce bakmiyacaksan sorun olmaz.Tum filmler de rengarenk olduguna gore ben rahatsiz olmuyorum tv gayet guzel. Enson 10 bit uhd hdr video izledim muhtesem iste tv nin gorsel gucunu ozaman goruyorsun.
akengin69A
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ediyorum sagolun bende oled olanı biraz daha fiyat düşerse almak istiyorum
Kazumatr
kullanıcısına yanıt
3d film izleme imkanınız oldumu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Cevatay
3d film izleme imkanınız oldumu acaba
Bende 50lf650v 3d var 43 tane bluray 3d film var ve 3d bana göre 4k,dan çok daha zevkli önünde pencere var ve film sanki yanında çekiliyor hatta bugün edge of tomorrow izledim 3d, hem film hem 3d,si çok başarılı idi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 11 Mayıs 2016; 21:24:51 >
MERNEPTAH
kullanıcısına yanıt
Paylaşım için teşekkürler bende bluray olarak indireyim
CevatayC
kullanıcısına yanıt
Evet izledim guzel. Yeni guncelleme grldi tv ye fakat icerigi ne belli degil.Birde yazilim ayrintisi olsaya.
Kazumatr
kullanıcısına yanıt
Tvnin özelliklerini gösteren bir iki video atsanız çok mutlu olurum nasip olursa 1 ay sonra almak istiyorum. Özellikle 3d performansını çok merak ediyorum. İmdiden teşekkürler.
Bu sayfada ozellikle sony e ait olani indir digerlerine henuz bende bakmadim. Fakat denedigin tv de hdr mode etkin olunca ayarlardan resim moduna girip hdr modunu canliya alman gerekli.yoksa standart aciliyor ve renkler, parlaklik ve kontrast dusuk oluyor.
Arkadaşlar bende tam olarak bu iki televizyon arasında kaldım. Tavsiyeniz nedir ?
.ThePunisher.
kullanıcısına yanıt
Ben mayıs ayında Lg55uh850v modelini aldım çok memnunum özellikle 3d film izlemek harika
Bu iki model tv kullanıcıları veya ikisini kıyaslama yapabilecek imkanı olan arkadaşlar güncel yorumlarınızı rica ediyorum
CevatayC
kullanıcısına yanıt
3D ALMAKTANSA CURVED ALMANIZ DAHA MANTIKLI OLUR
LG65UH850V aldım.ışık sızması dediğiniz konu ziyadesiyle mevcut..servis değişim dedi.Servise sordum kardeşim kronikse bu durum beni uğraştırmayın dedim.ama binde bir seni bulmuş dediler.<bakalım göreceğiz...SİZCE NE YAPMALIYIM,iade edip rahatlamak var ama...
LG65UH850V aldım.ışık sızması dediğiniz konu ziyadesiyle mevcut..servis değişim dedi.Servise sordum kardeşim kronikse bu durum beni uğraştırmayın dedim.ama binde bir seni bulmuş dediler.<bakalım göreceğiz...SİZCE NE YAPMALIYIM,iade edip rahatlamak var ama...
arkadaşlar yorum alabilirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: Kazumatr
Oledlerde burn in problemi var.Tv izlediginde bikac saat izledigin kanalin logosu orada kaliuor genellikle bunu sikayet edenleri gordum. Ben 55UH850V kullaniyorum 1 hafta oldu sayilir.1080P filmleri ve 720P filmleri izledim gayet guzel gorunuyor.Tabi kaynakda onemli bi 1080p folm vardir 2-3 gb bu full hd bi film degildir. Bendeki filmler minimum 9 gb boyutlarinda. Banding vs yok.isik sizmasi bi miktar var fakat sadece simsiyah bir resim veya ekranda belli oluyor.Kalkipta geve yarisi zifiri karanlikta sadece simsiyah bir resme vs saatlerce bakmiyacaksan sorun olmaz.Tum filmler de rengarenk olduguna gore ben rahatsiz olmuyorum tv gayet guzel. Enson 10 bit uhd hdr video izledim muhtesem iste tv nin gorsel gucunu ozaman goruyorsun.