Bildirim
LG 55UK6470 4K TV N11 SICAKKKK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Link?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ne diyorsunuz alınır mı? Tık hızında kuponlar da bitmiş.. Benim için sıcak sayılmaz gerçi.
Fiyat takibinde 5 temmuzda 3600e düşmüş gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 11 Temmuz 2019; 11:43:33 > -
150/30 kuponu beğenmeyenler 150/11 kuponu dakkasında bitirdi. İnsanımızı anlamak zor. -
Ya sorma ustam çöp deyip kupon bırakmadılarquote:
Orijinalden alıntı: -OFLU-
150/30 kuponu beğenmeyenler 150/11 kuponu dakkasında bitirdi. İnsanımızı anlamak zor.
2 YIL İTHALATCI FİRMA GARANTİLİDİR. TÜRKİYENİN HERYERİNE ÜCRETSİZ GÖNDERİM VE KURULUM YAPILMAKTADIR. -
Lg garantili değil. Olsa sıcakmışş
150/30 ne zaman verildi hocam ? -
Arkadaşlar ithalatçı garantili olan kalmış diğeri kapanmış ben sabah baktığım zaman LG garantilide mevcuttu. Alamayan arkadaşlar için Kadıköy Natilüs Avm içinde teknosa çalışanları bu tvyi 3899 dan veriyorlar LG garantili olarak kapalı kutu. Daha geçen hafta bir arkadaşıma önerdiler yanımda. İstanbul da olan varsa bakabilir -
11.11 den bahsediyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X