Bildirim
LG 60PK250 3100 TL ye alınası bir TV midir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fiyat nederen acaba.istabul bilişimde bile 3250 idi. -
Fiyat İB den. Su an zaten peşinde 3.200 Tl. 100 tl de bi şekilde indirdik. -
Benimde ilgilendiğim bir model. Arkadaşımda 50 inch olanı var. pk250 yine. Görüntü kalitesi sd yayınlarda başarılı. Özelliklerini biliyorsunuzdur zaten. Serisinin en boş modeli. Ama sanırım üst modellerde de aynı paneli kullanıyor. Ben beğendim. Boyut ve fiyat konusunda da rakibi yok pek. Yanlız yansıma sorunu var . Gündüz nasıl kullanırsınız bilmiyorum. Biraz ayna gibi bu panel. -
Yanlış bilmiyorsam 60pk250 nin 2 adet hdmi portu var,bu zamanda size yetecek mi onu da düşünün alırken. -
Ben de bu modeli merak ediyorum!!!
Zamanında 42" aldım, keşke 50" alsaydım diyorum. İlerde keşke 60" alsaymışım dememek için 60" plazma almaya karar verdim. Ama uygun fiyatlı bir tek bu modeli bulabildim. Pek kullanıcısı yok herhalde. USB, mkv, üçüncü-dördüncü HDMI girişleri o kadar önemli değil. Görüntü kalitesinin iyi olacağını bilsem bu modeli alacağım.
Bir yandan da yakın zamanda 60" plazmalar daha da yaygınlaşıp ucuzlayacaktır diye düşünüyorum.
Acep ne yapmalı...!? Gören bilen olsa da biraz bilgi verse. -
Bir tanıdık aldı .. kısa sürelide olsa görme şansım oldu .. digiturk ile çok başarılı değildi, kablo ve ayarlarla biraz daha iyileşebilirmi bilmiyorum .. kasası şık druyor, bayada ince.. bende samsung 50b450 var .. görüntüler çok daa canlı ama tabiki 60" olmasından kaynaklı dağılma olabilir çok bildiğim konular değil .. -
Kullanılan kaynak, kablo, ayarlar, ekran boyutu vs. pek çok şey görüntüyü etkiliyor haliyle. Görüntü kalitesi iyidir diye kendimi ikna edip TV'yi almak istiyorum aslında:)
http://www.youtube.com/watch?v=_zJCtsBn6BI -
quote:
Orijinalden alıntı: sanyo
Arkadaşlar HD DM 500, popcorn ve PS3 ile kullanılacak. Sizce alınası bir TV midir? Büyük ekranlı bişiler istiyorum. En uygun fiyata bunu bulabiliyorum şu an. Artıları eksileri nelerdir? Fazla elektrik tüketmesi sorun değil. Tv zaten günde sadece akşamları max 5 saat falan izleniyor.
Elektrik tüketimi cok degil aslında günde 5 saat için ayda yaklasık 7.13 TL ödersiniz. -
Almayı düşünenlere hatırlatma: İB'de tekrar stoklara girecek sanırım. Fiyat az daha düşmüş görünüyor; nakit 3047TL.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_60PK250-PLAZMA-TV,16305.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solestar -- 30 Kasım 2010; 17:14:24 > -
Bir arkadaşım için aldık ve kurduk. DSMART HD ve Sony Bluray Player ile birlikte.
Özellikle HD yayınlar çok başarılı ayrıca renk dengesi de oturaklı ve göze yanlış gelmiyor ancak özellikle çok aydınlık ortamlarda TV ile aranıza oldukça ışık giriyorsa özellikle günışığı bu TVyi izlemek imkansızlaşıyor özellikle siyahlar tamamen yok oluyor ve ekranın gri yapısı tüm görüntüyü kaplıyor.
yani ortam ışığı kontrol edilen bir odanız varsa bu Tv bu fiyata mükemmel diyebilirim özellikle renk dengesi çok hoş. -
Ben bu ihazı dün aldım. digiturk sd de görüntü fena değil ama kampanyadan +5 tl ile hd aldım. sabah bağladılar. görüntü mükemmel gün ışığı ve oda ışığı yansıması yok.
sesi biraz açınca biz dız sesi geliyor ama benim tv hatalı olabilir. ama 2x10 watt kolon olduğu için daha iyi ses için LG HT805PH 5.1 EV SİNEMA SİSTEMİ aldım. ama bunu kaliteli bir ses için nasıl bağlamalıyım? hd kutudandan tv ye hdmi ile bağladım ve hd kutudan ses sistemine oradan tv ye hangi çıkışları kullanmalıyım? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X