ıkı gun once aldım 120 mılyon sızce nası ıyı almısmıyım valla phılıpsten daha ıyı goruntu var.....
120 ye baya iyi hatta mükemmel fiyat,umarım bi sorunu yoktur.Sıfır fiyatı 250 milyon,ben de 2.el 195e almıştım geçenlerde. Güzel monitor.
güzeldir ayrıca bedavaya almışsın
aldığın yerde daha varmı bu monitörden.yaa 120 milyona nasıl aldın onu bee..önceki muhabbetlerde geçtiği gibi ii bir monitördür kendisi.
ikinci aldın herhalde ? benim f700p fiyatından daha iyi be 150'ye aldım ben de benimkini.
hayırlı olsun; çok iyi bir fiyata piyasadaki en iyi monitörlerden birisini almışsın bence
Evet çok iyi fiyat. Ben 195 dolara almıştım
Ben bir hafta önce hilips Philips 107T almıştım. Hiç beğenmedim ve iade ederek bu monitörü aldım. Son üç gündür elimde. Gayet memnunum. Oldukça uygun fiyta da almışın. Bize de hayırlı olsun demek düşer.
evet monitör fiyatları baya bi düştü bu aralar. monitörün görüntüsü çok iyi. fiyatı 160+kdv
120 milyona alman iyide philips ten iyi olamdığıda kesin.çünkü lg monitorler çok bozuluyor.tavsiye etmem.philipsten şaşmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme