Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
176.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet isinma fazla ya.gpu sıcaklığı bile normalde 35derece.oyunlarda 68 i görüyo..bide klavyenin sol tarafı(space nin solu) bayagı ısınıyo hatta tuslar bile...hot pursuıt ve call of 6 oynuyom sadece...sizdede bole bi sorun varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskayaa

ewet isinma fazla ya.gpu sıcaklığı bile normalde 35derece.oyunlarda 68 i görüyo..bide klavyenin sol tarafı(space nin solu) bayagı ısınıyo hatta tuslar bile...hot pursuıt ve call of 6 oynuyom sadece...sizdede bole bi sorun varmı ?

arkadaşım 35 derece boşta 68 derece yükte sıcaklık değerleri o kadar güzelki boşuna endişe ediyorsun laptopların 1.amacının oyun oynamak olmadığını gözönünde bulundurursanız daha uzun ömürlü kullanırsınız abartmamak lazım oyun sürelerini sonuçta daracık bir kasa içinde onlarca donanım ısınmasa anormal olur bu kadar zorladığın zaman aman dikkat...
  • quote:

ewet isinma fazla ya.gpu sıcaklığı bile normalde 35derece.oyunlarda 68 i görüyo..bide klavyenin sol tarafı(space nin solu) bayagı ısınıyo hatta tuslar bile...hot pursuıt ve call of 6 oynuyom sadece...sizdede bole bi sorun varmı ?

aragorn gerekli açıklamaları yapmış..aynen katılıyorum...

ayrıca oynadığın oyunlar çok basit oyunlarmış gibi söylemişsin de:) ben masaüstü bilgisayarımı call of duty 6 ve başka oyunları açamadığı için satmıştım düşün artık...yani söylediğin oyunlar ciddi anlamda performans ve kapasite isteyen oyunlar..ısınması normal ki zaten her dizüstü ısınır....

oyun açısından şuana kadar hiç sorun yaşamadım çok şükür..tamam bi miktar ısınıyor ama sonuçta bizlerin gözleri bile yoruluyo 2 saat aralıksız sadece bakmaktan eh bırakın da küçücük alet aragorn un dediği gibi onca donanımla ısınmasın mı?

son olarak arada bir hem kendinize hem makinenize istirahat verirseniz fena olmaz..ikinizin sağlığı için de:)

• :) performansta sorun yok..klavyenin solundaki tuslar ısınıyor.sizdede klavyenn ısınması gibi sorun varmı die sormstm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 31 Aralık 2010; 14:59:56 >
  • quote:

:) performansta sorun yok..klavye ısınıyor.sizdede klavyenn ısınması gibi sorun varmı die sormstm

bazen,biraz :) fifada falan az ısınıyor ama cod 6 da uzun süre aralıksız oynayınca klavyede bi sıcaklık hissediyorum diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

masaüstü bilgisayarımı call of duty 6 ve başka oyunları açamadığı için satmıştım düşün artık..

"cep telefonumu wireless yok diye sattım" demeyi anlarım da, masaüstü bilgisayarı bişey açamadı diye satmak nasıl bir mantıktır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 31 Aralık 2010; 15:10:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

quote:

masaüstü bilgisayarımı call of duty 6 ve başka oyunları açamadığı için satmıştım düşün artık..

"cep telefonumu wireless yok diye sattım" demeyi anlarım da, masaüstü bilgisayarı bişey açamadı diye satmak nasıl bir mantıktır?

sen cep telefonunu konuşmak için kullanırsın değil mi? yani birinci amaç o dur?

benim de özellikle o sattığım masaüstü bilgisayar alırken birinci amacım bazı oyunları online oynamaktı.. Oyunu online oynamayı bırak açmaz hale gelince napmam gerekiyordu evin köşesinde dursun canım makinam ben cafelerde oynarım oyunumu mu dicektim?

tabi ki demicektim ve demeyip sattım ve dizüstü aldım..satıp yine masaüstü alacaktım ama artık tek amacım oyun oynamak olmadığı ve taşımak zorunda olduğum için dizüstü daha çok işime geldi...

artık bu açıklamalar nasıl bir mantıkla sattığımı anlamana kafi geldi mi bilemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalennder -- 31 Aralık 2010; 15:38:43 >

• quote:

quote:

quote:

benim de özellikle o sattığım masaüstü bilgisayar alırken birinci amacım bazı oyunları online oynamaktı.. Oyunu online oynamayı bırak açmaz hale gelince napmam gerekiyordu evin köşesinde dursun canım makinam ben cafelerde oynarım oyunumu mu dicektim?

tabi ki demicektim ve demeyip sattım ve dizüstü aldım..satıp yine masaüstü alacaktım ama artık tek amacım oyun oynamak olmadığı ve taşımak zorunda olduğum için dizüstü daha çok işime geldi...

artık bu açıklamalar nasıl bir mantıkla sattığımı anlamana kafi geldi mi bilemiyorum...

hayır gelmedi, çünkü düşünce tarzını anlamıyorum.

cep telefonunun wireless özelliği olmasa da olur, ancak orada ben "geliştirilebilirlik" fikrini örneklemek istedim, sen onu anlamadın. yani bir telefonda ihtiyacın olan özellik yoksa ve bu özelliği ekleyemiyorsan, satarsın.

evdeki televizyonun full hd desteklemiyorsa satıp full hd destekleyen bir tv alırsın. çünkü televizyona full hd ekleyemezsin, ya da kapasitesini o noktaya çıkaramazsın

şimdi demek istediğimi anladın mı?

bilgisayar geliştirilebilir bir şey, bundan bahsediyorum. yani cod 6 açmıyorsa gider ekran kartı alırsın. bunu neden yapmadığnı merak ettim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır gelmedi, çünkü düşünce tarzını anlamıyorum.

cep telefonunun wireless özelliği olmasa da olur, ancak orada ben "geliştirilebilirlik" fikrini örneklemek istedim, sen onu anlamadın. yani bir telefonda ihtiyacın olan özellik yoksa ve bu özelliği ekleyemiyorsan, satarsın.

evdeki televizyonun full hd desteklemiyorsa satıp full hd destekleyen bir tv alırsın. çünkü televizyona full hd ekleyemezsin, ya da kapasitesini o noktaya çıkaramazsın

şimdi demek istediğimi anladın mı?

bilgisayar geliştirilebilir bir şey, bundan bahsediyorum. yani cod 6 açmıyorsa gider ekran kartı alırsın. bunu neden yapmadığnı merak ettim.

o zaman şöyle izah edeyim...makinamın ekran kartını değiştirmeye kalktığımda anakart,ram vs. donanımlarını da değişmem gerekiyor derken astarı yüzünden pahalı hale geliyordu..ki öyle bişe yapsaydım da beni en fazla 1 sene idare edecek yine yeni oyunları kaldırmayacaktı...

ama o makinayı uygun şekilde elde çıkarsam (kafamdaki fiyata) sıfırdan sistem dizsem (ki bunu çok hesapladım dizüstü bakmadan önce) daha karlı bi iş yapmış oluyordum...

yoksa öteki türlü bi sene ekran kartı/anakart/ram diğer sene işlemci/kasa derken zaten sistem baştan sona yenilenmiş olacaktı ama daha zararlı şekilde..

Not: 512 mb ramli bir cihazın diğer özellikleri nasıl olur sen düşün ...ve ne kadar geliştirilebilir? geliştirilse eldeki ikinci el parçaları kim alır tek tek sen hesap et..sadece bir sene değil 3 sene için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalennder -- 31 Aralık 2010; 15:50:49 >

• o zaman mantıklı. tabi "makinamı şunu açmadığı için sattım" deyince böyle anlaşılmıyor. (:
  • quote:

o zaman mantıklı. tabi "makinamı şunu açmadığı için sattım" deyince böyle anlaşılmıyor. (:

yani iki saat bu açıklamarı yapıp sattım desem millet sorduk mu kardeşim bize ne demez mi:)
  • "cod6 açmıyordu, donanımı da baya eskimişti sattım"
  • lg iletileri azaldı bakıyorumda :)

bu arada vatanda lg 13t ben aldıgımda 1450ydi((keşke alsaydım))
    bir hafta sonra 1560((ah nasıl kacırdım ama hala ucuz sayılır alabilirim yani))
    bu hafta ise 1660((hala alınabilir boyle bir makine için iyi fiyat bence))
    arada bi fiyat dusurup arttırıyor :)

vatanın mantığı bu: ama her şartta satıyor..

herkese ii yıllar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 31 Aralık 2010; 16:31:38 >
  • 1450 iken ben de alacaktım ama kaçırdım.1560 iken kesin alacağım dedim bir baktım sadece world e indirimmiş.Önümüzdeki indirimlere bakacağız.1400 civarlarına gelirsen kesin kapacağım.
  • Herkese mutlu yıllar. İnşallah 5 sene sonra da bu mesajları laptopumuzdan atıyor oluruz.
  • İyi yıllar arkadaşlar.
  • Herkese hayır dolu nice seneler temennisiyle merak ettiğim bişey soracam;

Bu lg update programında verilen norton antivirüs 1 aylık mıdır? ben henüz kurmuş değilim..1 aylıksa kurmuyayım diyorum boşuna...
  • nortonsa kurma boşuna =)
  • muhtemelen 3 aylık trial sürümdür kurup deneyebilirsin norton eski halinden çok uzak artık sistemi kasmıyor

ama free istersen direk antivir kur başka bişeye lüzum yok bence
  • herkesin yeni yılıını kutluyorum ARKADASLAR 1-2 SORUM OLACAKTI diğer laptop sitelerinde bios update var ama lg nin sitesinde bulamadım oysa everest aida gibi programlarla tarattığımda bios update var görunuyor nasıl bios update yapıcam bilen var mı acaba a510 u12t benım laptop yani işlemcisi 460m olandan bazı forumlşarda lg nın bios updatenını sadewce servısten yaptırıp karsılığında para istediğini okudum yada bazı sıtelerde bıos update programlarına 30 dolar bayılıcan sırf bıos update ıcın :( bir de su optimus u nasıl aktiflesştiricez asust ave hp de var bizim ekran kartıda desteklıyo ama optimus la alakalı bısey göremedım laptopda nvıdıanın sıtesınden 425m ile ilgili driveri yuklememe rağmen
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.