Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
176.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim kampanya bitmiş, kocaman bir manşet: ASUS'larda %20 indirim.

Baktım ne var ne yok diye.

i7 işlemcili ASUS, maalesef e-Sata mevcut değil.

Neme lazım, benim LG'de e-Sata bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

arkadaşlar hani bneim işlemci ve ram 5.2 puanı veriyordu ya o sorunu çözdüm yani win7 ultimate kurdum tek nvdia sitesinden driveri yükledım win7 derecelendirmesi yaptım değerler normal çıktı yani sorun lg ıntellıgent updatedeki güncellemeleri yapınca düşük puan veriyor şimdi bende recoveryi almadan önce lg intelligent updateleri güncelleyip öle oluşturmuştum recovery dvdlerini şimdi ne yapmalıyım bana yardım edermisiniz tekrar orjinal home premıume geçicem ama o lg ıntellıgent update programında yaptıgım güncellemeleri nasıl silerim bana yol gösterirseniz çok sevinirim

birşey değil
  • Vallah zmanında aldık lg leri yoksa kampanya bitmiş bi şekilde hayal kırıklığına uğrucaktım :)
  • a510-u.ae11t için ethernet driver bulamıyorum.
    pmden yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jet0n13 -- 31 Aralık 2010; 19:41:23 >
  • gecce şimdi esas sorun bana temiz hiç bir driver güncellenmemiş recovery dvdsi lazım napmam lazım yada homedaki lg updatin yükledigi driverları silmem mümkünmü ?
  • Ben de almayı düşünüyordum fakat kampanya bittiğini öğrenince şok oldum.Bu hafta büyük ihtimal tüm ürünlerde indirim yaparlar.
  • sormustum ben cumartesi gunu..pazar gunu aksama kadar dewam edecegini soledi,tabi gecen hafta... onun yerine yeni indirimler koyarlar merak etmeyin yılbaşı indirimi adı altında ..hatta lenovo hp asuslarda indirim yapıyolar...
  • ewet ya iyiki hemen aldım yoksa kacıyodu guzelim kampanya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

gecce şimdi esas sorun bana temiz hiç bir driver güncellenmemiş recovery dvdsi lazım napmam lazım yada homedaki lg updatin yükledigi driverları silmem mümkünmü ?

şimdi sizdeki recovery manager da bizim hp lerdeki gibi recovery almaya 1 kez müsade ediyor bildiğim kadarıyla.onun için tekrar recovery dvd si oluşturamazsın bu durumda bunu geçtik...

lg update in yüklediği driverlarına nasıl sileceksin? nereye ne yüklediğini ve nereyi güncellediğini bilemezsin+ tek tek onları bulupda silmen pek mümkün değil,bunuda geçtik...

bu iş nasıl çözülür diyorsan bilgisayarı herhangi bir arıza için servise gönderirsen bu konuyuda belirtirsin onlar hdd yi sıfırdan biçimlendirip içine tekrar recovery basıp yollarlar sana sende o ham haliyle yeniden recovery dvd lerini oluşturursn.
    benim sana tavsiyem;nasıl olsa bilgisyarda donanımsal yada farklı herhangi bir arıza olmadığını ıspatlamış olduk..bu durumda bunu kafaya takıpda illaki benim işlemcimde yüksek puan versin komleksine takılıp uğraşma.sonuçta yarış arabası değil bunlar yarıştıralım + kağıt üzerinde puan düşük yazsın ne olacak performansa etki etmedikten sonra önemi varmı? böyle kullan sonra dediğim gibi servise yollarsan orada bu sorunuda hallederler..diyorum ve lütfen artık bu konuyu kapatalım

• Arkadaşlar sorunsuz recovery cd sini yapabılen varmı ve
    Mesela ben laptobu aldm orda kurulumu yaptırıyım mı
    Kurulumu yaptırsam recovery ı halledemezmiyım sonradan?...
    Bılgisayarı açar açmaz kendi kurulum yapıyor mu yoksa zor mu
    Eger orada bılgısayarı açamazsam ekranı ınceleyemem ÖLÜ PİKSEL olabilir diye korkuyorum
  • Arkadaslar LG laptopuma windows u yeniden kurman istiyorum.F9 la basarak bunu yapabilirmiyim yoksa internetten driverlari indirip formatla windows u kurmam mi daha dogru olur? Ne onerirsiniz?
  • benzer bir sorumu f/p olarak en iyi notebooklar bölümünede sordum,sizlerin de görüşünü almak isterim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-048234-y560-core-i5-460m--2.53ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50937 1448tl...
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae13t-a510-uae13t-core-i5-560m-2.66ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49120 1559tl...
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae12t-a510-uae12t-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49119 1421tl...
    yukarıaki 3pc arasında kaldım,world carda kampanya dahilinde,lg'den sizlerden takip ettiğim kadarıyla herhangi bir şikayeti olan yok,ama lenovo'nın da özellikleri de çekici geliyor açıkcası(her ne kadar ekran şikayeti olsa da) belki lg a510 kullanıcıları altında yersiz bi soru ama yine de sizlerinde görüşünü almak isterim.

• yaniii..lg 13t kullanıyorum..gayet memnunum,özellikle ekran kartından nede olsa nvidia..almışken 13t yi almanı tavsiye edrim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur ozer

benzer bir sorumu f/p olarak en iyi notebooklar bölümünede sordum,sizlerin de görüşünü almak isterim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-048234-y560-core-i5-460m--2.53ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50937 1448tl...
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae13t-a510-uae13t-core-i5-560m-2.66ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49120 1559tl...
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae12t-a510-uae12t-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49119 1421tl...
    yukarıaki 3pc arasında kaldım,world carda kampanya dahilinde,lg'den sizlerden takip ettiğim kadarıyla herhangi bir şikayeti olan yok,ama lenovo'nın da özellikleri de çekici geliyor açıkcası(her ne kadar ekran şikayeti olsa da) belki lg a510 kullanıcıları altında yersiz bi soru ama yine de sizlerinde görüşünü almak isterim.

bir 13t kullanıcısı olarak kesinlikle 13t olmanı öneririm...Tabi biz kampanyalı fiyatla 1452 ye almıştık şuan fiyatı artmış .. bütçeni bilemediğim için bişe diyemiyorum..

lenovoya gelince özellikleri itibariyle iyi duruyor..ama resimlerden dikkat ettiysen numpadi yok..

tabi lenovo konusunda lenovo kullancıları daha doyurucu bilgiler verecektir sana...

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

Arkadaşlar sorunsuz recovery cd sini yapabılen varmı ve
    Mesela ben laptobu aldm orda kurulumu yaptırıyım mı
    Kurulumu yaptırsam recovery ı halledemezmiyım sonradan?...
    Bılgisayarı açar açmaz kendi kurulum yapıyor mu yoksa zor mu
    Eger orada bılgısayarı açamazsam ekranı ınceleyemem ÖLÜ PİKSEL olabilir diye korkuyorum

kurulumu sen de yapabilirsin o da gayet basit.. kurulumu yaptıktan sonra recovery recovery cdsi daha doğrusu dvdsi yapmak gayet basit..Lg smart recovery programını açıp kuruyosun...

neticede yukarda saydığın endişelerin bana yersiz geldi..kurulum da recovery de gayet basit..tabi vatandan alan birisi olarak söylüyorum bunları.

• Vatandan lg nin i3 lü modelini kadeşime aldım. Bilgisayar kardeşimde. Kurulumunu yapmış ama bilgisayar sürekli kapanıp açılıyormuş. f11 den geri yükleme yaptırdım ama sorun hala devam ediyormuş. Ben bu bilgisayara nasıl tertemiz bir win7 yüklettirebilirim. Yanımda olsa dvd den basacam formatı ama arada 1000 km var. Lütfen yardım edin.

Bilgisayar açılırkende şöyle bir hata alıyormuş.

Windows error recovery
    Windows did not shut down successfully. If this was duo to the system not responding, or if the system was.............

Safe Mode
    Safe Mode with Networking
    .......
    Start windows Normally

Anladığım kadarıyla düzgün yüklenmemiş. Çözümü ne olaki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wurunkatte -- 29 Aralık 2010; 19:26:43 >
  • Kampanya bitince laptopa ilgi azaldı.(satış açısından).yine de sayfa güncelleşsin diye yazıyorum.
    iyi yıllar
  • quote:

Orijinalden alıntı: drslim

Kampanya bitince laptopa ilgi azaldı.(satış açısından).yine de sayfa güncelleşsin diye yazıyorum.
    iyi yıllar

aynen haydi a510 kullanicilari neredesiniz... herkese iyi yillar...
  • iyi yıllar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wurunkatte

Vatandan lg nin i3 lü modelini kadeşime aldım. Bilgisayar kardeşimde. Kurulumunu yapmış ama bilgisayar sürekli kapanıp açılıyormuş. f11 den geri yükleme yaptırdım ama sorun hala devam ediyormuş. Ben bu bilgisayara nasıl tertemiz bir win7 yüklettirebilirim. Yanımda olsa dvd den basacam formatı ama arada 1000 km var. Lütfen yardım edin.

Bilgisayar açılırkende şöyle bir hata alıyormuş.

Windows error recovery
    Windows did not shut down successfully. If this was duo to the system not responding, or if the system was.............

Safe Mode
    Safe Mode with Networking
    .......
    Start windows Normally

Anladığım kadarıyla düzgün yüklenmemiş. Çözümü ne olaki?

vatana geri götürüp yükletin tekrar düzgün yüklenmemiştir

• bende aldım pc vallah pek girmez oldum lg topic e :)
    genel olarak izlenimlerimi anlatacak olursam..
    laptop yüklediğim büyük oyunları yüksek ayarlarda çalıştırdı... sorunsuz bi şekilde takılmadan oynadım.(gerçi 2 saat falan oynayınca ısınmaya basladı ama hala ısınmadan dolayı takılma olmadı.)
    Windos7 e bi türlü alışamadım vista sanki daha kullanışlı gibi gelmişti bana :)
    bence laptopun tek kusuru biraz yavaş açılıyor olması bunun nedenini de bir türlü çözemedim..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.