Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
176.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar her kesin yeni yılı kutlu olsun adım Erdal A510-T.AE3DT ile aranıza katılmış bulunuyorum electroworld'den 1 hafta oldu alalı mekinamdan genel olarak memnunum yalnız iki sorum olacak 1-windows puanlamada 5.9 veriyor bugüçteki makina için biraz düşük değilmi 2-DVD yazıcı blueray yazıcımı yoksa sadece okuyucumu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

quote:

Orijinalden alıntı: omur ozer

benzer bir sorumu f/p olarak en iyi notebooklar bölümünede sordum,sizlerin de görüşünü almak isterim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-048234-y560-core-i5-460m--2.53ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50937 1448tl...
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae13t-a510-uae13t-core-i5-560m-2.66ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49120 1559tl...
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae12t-a510-uae12t-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49119 1421tl...
    yukarıaki 3pc arasında kaldım,world carda kampanya dahilinde,lg'den sizlerden takip ettiğim kadarıyla herhangi bir şikayeti olan yok,ama lenovo'nın da özellikleri de çekici geliyor açıkcası(her ne kadar ekran şikayeti olsa da) belki lg a510 kullanıcıları altında yersiz bi soru ama yine de sizlerinde görüşünü almak isterim.

bir 13t kullanıcısı olarak kesinlikle 13t olmanı öneririm...Tabi biz kampanyalı fiyatla 1452 ye almıştık şuan fiyatı artmış .. bütçeni bilemediğim için bişe diyemiyorum..

lenovoya gelince özellikleri itibariyle iyi duruyor..ama resimlerden dikkat ettiysen numpadi yok..

tabi lenovo konusunda lenovo kullancıları daha doyurucu bilgiler verecektir sana...

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

Arkadaşlar sorunsuz recovery cd sini yapabılen varmı ve
    Mesela ben laptobu aldm orda kurulumu yaptırıyım mı
    Kurulumu yaptırsam recovery ı halledemezmiyım sonradan?...
    Bılgisayarı açar açmaz kendi kurulum yapıyor mu yoksa zor mu
    Eger orada bılgısayarı açamazsam ekranı ınceleyemem ÖLÜ PİKSEL olabilir diye korkuyorum

kurulumu sen de yapabilirsin o da gayet basit.. kurulumu yaptıktan sonra recovery recovery cdsi daha doğrusu dvdsi yapmak gayet basit..Lg smart recovery programını açıp kuruyosun...

neticede yukarda saydığın endişelerin bana yersiz geldi..kurulum da recovery de gayet basit..tabi vatandan alan birisi olarak söylüyorum bunları.

kardes bende geçen cumartesi aldım antep ten sırf 25 aralık antebin kurtulusu diye 1.866 lıık makina yı 1.500 e aldım13t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BartuTr -- 2 Ocak 2011; 1:27:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dryas

herkesin yeni yılıını kutluyorum ARKADASLAR 1-2 SORUM OLACAKTI diğer laptop sitelerinde bios update var ama lg nin sitesinde bulamadım oysa everest aida gibi programlarla tarattığımda bios update var görunuyor nasıl bios update yapıcam bilen var mı acaba a510 u12t benım laptop yani işlemcisi 460m olandan bazı forumlşarda lg nın bios updatenını sadewce servısten yaptırıp karsılığında para istediğini okudum yada bazı sıtelerde bıos update programlarına 30 dolar bayılıcan sırf bıos update ıcın :( bir de su optimus u nasıl aktiflesştiricez asust ave hp de var bizim ekran kartıda desteklıyo ama optimus la alakalı bısey göremedım laptopda nvıdıanın sıtesınden 425m ile ilgili driveri yuklememe rağmen

öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..

gelelim şu optimus meselesine..gerçekten nividia kullanıp da optimustan faydalanamamak hiç hoş olmuyor...buna nasıl bi çözüm bulabiliriz bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• arkadaşlar sistemle yüklü olan nortonu sildim ben onun yerıne sistmei hiç kasmıyan ve sağlam anti virus olarak ne önerirsiniz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

arkadaşlar sistemle yüklü olan nortonu sildim ben onun yerıne sistmei hiç kasmıyan ve sağlam anti virus olarak ne önerirsiniz acaba

avast home edition...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 1 Ocak 2011; 23:25:24 >
  • ya avast yoruyor yüklemıstım bi kerede
  • quote:

ya avast yoruyor yüklemıstım bi kerede

avg antivirüs
  • Avira Antivir
  • antivirmi avgmi nodmu :D
  • Bende avast kullanıyorum çok memnunum
  • quote:

ya avast yoruyor yüklemıstım bi kerede

avast makinayı hiç yormaz sadece 32 bit işletim sistemlerinde açılırken sistem taraması yapar o da ilk açılışta biraz kasar ondan sonra tıkır tıkır saat gibi sistemi yormadan çalışır.
  • Arkadaşlar bilgisayarın üzerinde gelen nvidia driverı 259.x versiyonuydu. Kendi sitesinden 260.99 driverını yükledim.Grafik ve oyun grafikleri puanlarının ikiside 6.6 iken driver güncellemesinden sonra, grafikler 5.9 a, oyun grafikleri 5.3 e düştü. Açıkcası canım sıkılmadı da değil. Aklıma gelen soru şu.Bu puanlama sistemi nasıl işliyor. Nvidia devamlı ekren kartı çıkartıyor ve çıkardığı ekran kartları haliyle daha iyisi olmuş oluyor. Şimdi 260.99 driverını kullanan ekran kartlarını en yeniden eskiye göre sıralayıp daha sonra en iyisine 7,9 mu verip sıralıyor. Çünkü 260.99 driverını kullanan ekran kartlarına bakacak olursak (burdan) (arkadaşımın notebookunun ekran kartıyla kıyas ederek soruyorum onda 9600M GT var). Bu şekilde hesaplanmadığını da görüyorum aynı driver ona 5.8 puan verdi. Ya sonuç olarak puan sistemi nasıl? Eğer puanı tekrar yükseltebilirsem buradan paylaşırım nasıl olduğunu.

• Problemi hallettim. Driver Magician yükledim sürücüleri taratıp güncel driverlarını indirdim. Hepsini kurup tekrar başlattım. Tekrar sistem derecelendirmesi aldım. İlk kurulduğundaki hale geri döndü. Ama puanlama sistemi nasıl hala anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme_boy

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: xtreme_boy

merhaba arkadaşlar,
    bir haftadır bende lg uae13t modelini kullanıyorum.

bilgisayarla ilgili iki sorum olacak,
    bilgisayarı pili takılı ve prize bağlı kullanıyorum, bilgisayarı kapatıyorum ertesi güç açtığımda(prize takılı olarak) pil seviyesini hep %94'e düşüyor.
    bu neden kaynaklanıyor olabilir kapalı olduğu halde 24 saat dolamadan pilde bu kadar azalma olur mu?

birde ekranda böyle dalgalanma gibi oluyor yani onu tam tarif edemiyorum şimdi ama böyle bölgesel olarak ekranın bir noktasına baktığımda sanki noktaları görüyor gibi oluyor gözüm düzeliyor sonra.
    bu yazdığım sorunları yaşayan arkadaşlar var mı?

senin bahsettiğin bu pil mevzusunun aynısını dün bi arkadaşım daha sordu bana ama onun cihazıda benim hp dv6 serisinden.henüz nedenini çözemedik ancak senin bataryan daha yeni bi defa tam şarj edip sonra boşalt yani kalibrasyon yap bakalım düzelecekmi.

ekran olayına gelince...şimdi nasıl desem nasıl anlatsam haftalardır hp konu başlıklarında konuşulan ve ben dahil birçok hp dv6 kullanıcısını ekran panelini değiştirmek üzere servise düşüren bir mevzu bu..hatta bu konu başlığı altındada defalarca sordum ekran nasıl? dalgalanma varmı? karıncalanma varmı? diye korktuğum başıma geldi sonunda..
    senin bahsettiğin dalgalanma bizim cihazlarımızda yaşadığımız sorunla aynı şeymi bilemiyorum çünkü lg a510 kullananlardan şu ana dek sadece sen bu sorunu belirttin.bu dalgalanma süreklimi oluyor yoksa herhangi bir uygulamada yada ekranın kenarlarından falan itip kaldırdığındamı? bios ekranında görebiliyormusun? nasıl bir dalgalanma yukarıdan aşağı yatay ve süreklimi yoksa ara aramı? bunları bi yazarsan bakalım aynı sorunmu.ne kdar ayrıntı verirsen o kdar iyi olur.

birde wallbase.net sitesine bi girip bakarmısın onun gri tonlu arka plan renginde dalgalanma ve karıncalanma ne alemde?

verdiğiniz sitede gri ekranda bir olumsuzluk yok gibi..

dalgalanmadan ziyade karıncalanma desek daha doğru sanırım..
    tarif edemiyorum ne yazıkki

ya böyle noktalar görünüyor gibi oluyor bilmiyorum belki benim gözüm öyle görüyor

dostum karıncalanma olayını tarif edecek kıvama geldinmi?hani kullandıkça artık bi görüşün olmuştur..

• dostum karıncalanma olayını tarif edecek kıvama geldinmi?hani kullandıkça artık bi görüşün olmuştur..

2 haftadır kullanıyorum hiç bi karıncalanma yada bi bozukluk görmedim ekranda
  • fervent bendede işlemci ve rame 5.2 veriyor geçen herşey normaldi bi ekran kartı güncelledim işlemci ve ram 5.2 oldu komedi :d
  • MessiKaaN
    Aynen puan mantığını anlamak güç. Benim yukarıda dediğimi dene istersen. Senin puanlarda belki düzelir.
  • arkadaşlar windows'un puanlamalarına fazla kafanızı takmayın bende A510-T.AE3DT var puanlama toplam 5.9 işlemci 7.1 önemli olan makinenizin genel performansı zira ben AutoCAD, 3D max gibi proramları kullanıyoru ve perfor mansı mükemmel tek sıkıntım ısınması biraz fazla gibi 50-55 derece gibi gerci ilkez latop kullanıyorum ama şuana kadar yarı yolda bırakmadı.
  • ereker
    kullandığın işlemcinin sıcaklık eşiği 105 derece ve çalışma sıcaklığın yük altında olduğunu varsayarak gayet normal boştayken 40 derece civarında olmalıdır

yani gayet iyi değerler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

ereker
    kullandığın işlemcinin sıcaklık eşiği 105 derece ve çalışma sıcaklığın yük altında olduğunu varsayarak gayet normal boştayken 40 derece civarında olmalıdır

yani gayet iyi değerler...

teşekkürler sağol ilkez laptop kullandığım için acemilik
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.