Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
176.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taskayaa

quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

arkadaşlar ben recovery yapacaktım ama saat diyor. bir saat sabrettikten sonra recovery i iptal ettim. sizdedemi böyle diyor? kısa yolu yok mu bunun?

ewt bendede biraz uzun sürdü

kısasını buldum. hızlı yedekle kutucuğu varmış
    lakin sorunum şu ki dvd yi seçmeme rağmen backup u d: sürücüsüne yaptı. nasıl onu dvd ye atabilirim. tek tek her dosyayı dvd ye mi kopyalayacağım (backup.006 ya kadar geldi ve her biri 4 gb nin üstünde)

quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

arkadaşlar sabahın 6'sına kadar yorumlarınızı okudum ve gerçekten şaşırmış durumdayım. Nvidia'nın optimus özelliği, sol tarafın (doğal olarak) oyunlarda biraz ısınması, puanlama sisteminden memnun olmayışınız ve bios update'inin bulanamaması gibi sorunlarınız oluşmuş. Yemin ediyorum laptop alayımda sadece böyle basit sorunlar oluşsun. Ne karıncalanma, ne hoparlör cızırtısı ne ısınıp kapanma... Neredeyse sorunsuz makinelere sahipsiniz arkadaşlar. LG incelemediğim için kendime kızıyorum. İlk iş vatan'a gidip incelemek olacak. İnşallah servissiz yıllarca kullanırsınız..

Ek olarak şunu sormak istiyorum: Hoparlörler üst kısımda yer almıyor sanırım. Birisi tam yerini tarif edebilir mi? Veya bir resimde de gösterirse sevinirim. Ses sistemine bağlı kullanırım genelde ama yine de merak ettim nerede bulunduklarını ve kalitelerini nasıl etkilediğini.

hoparlör (13t için söylüyorum) biri sağda biri solda olmak üzere iki tane ve ön tarafta. fotoğraflara bakarsan birincisi önde nvidia logosunun (dlna sertifikasının bize göre sağında) hizasında önde, diğeri smart software yazan yerdeki HDMI yazısının hizasında önde

• selam arkadaşlar benide kullanıcılar kısmına eklermisiniz kullandığım model A510-T.AE3DT teşekkürler.
    bu arada (yydn7) arkadaşada teşekkürler evet meninelerimiz gerçekten çok iyi en azından şimdilik sorunsuz sonrasını allah bilir.
  • @ilhdmr Teşekkür ederim nerede olduklarını gördüm ve makineler iyice hoşuma gitti. Bence çok estetik duruyor hoparlörlerin yeri.

@ereker Ben teşekkür ederim arkadaşlar gözlemlerinizle sonunda beni bir karara vardırdığınız için. Bir aksilik olmazsa inşallah indirime girsin girmesin alıyorum ben de bir tane LG
  • arkadaşlar vatan kadar uygun olmasada yakın bir fiyata buldum bu siteye güvenebilirmiyim bilgisi olan varmı..

http://www.myshop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=A510-U.AE12T
  • Orijinalden alıntı: ilhdmr

Orijinalden alıntı: taskayaa

Orijinalden alıntı: ilhdmr

arkadaşlar ben recovery yapacaktım ama saat diyor. bir saat sabrettikten sonra recovery i iptal ettim. sizdedemi böyle diyor? kısa yolu yok mu bunun?

ewt bendede biraz uzun sürdü

kısasını buldum. hızlı yedekle kutucuğu varmış
    lakin sorunum şu ki dvd yi seçmeme rağmen backup u d: sürücüsüne yaptı. nasıl onu dvd ye atabilirim. tek tek her dosyayı dvd ye mi kopyalayacağım (backup.006 ya kadar geldi ve her biri 4 gb nin üstünde)

bendede uzun sürdü dediğin gibi yedekleme yaparken dvd ye...d diskinde 16 gb lık bolum olustu.sonra dvd ye yazdırınca ortadan kalktı o bölüm.bn boyle yaptım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 8 Ocak 2011; 19:02:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deueee

arkadaşlar vatan kadar uygun olmasada yakın bir fiyata buldum bu siteye güvenebilirmiyim bilgisi olan varmı..

http://www.myshop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=A510-U.AE12T

siteyi hiç duymadım bu model vatanda 1323 liraya 6 taksit satılmıştı araştırman lazım...

şöyle bir yorum var sadece

http://forum.donanimhaber.com/m_20930094/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 8 Ocak 2011; 19:33:47 >

• quote:

arkadaşlar sabahın 6'sına kadar yorumlarınızı okudum ve gerçekten şaşırmış durumdayım. Nvidia'nın optimus özelliği, sol tarafın (doğal olarak) oyunlarda biraz ısınması, puanlama sisteminden memnun olmayışınız ve bios update'inin bulanamaması gibi sorunlarınız oluşmuş. Yemin ediyorum laptop alayımda sadece böyle basit sorunlar oluşsun. Ne karıncalanma, ne hoparlör cızırtısı ne ısınıp kapanma... Neredeyse sorunsuz makinelere sahipsiniz arkadaşlar. LG incelemediğim için kendime kızıyorum. İlk iş vatan'a gidip incelemek olacak. İnşallah servissiz yıllarca kullanırsınız..

Ek olarak şunu sormak istiyorum: Hoparlörler üst kısımda yer almıyor sanırım. Birisi tam yerini tarif edebilir mi? Veya bir resimde de gösterirse sevinirim. Ses sistemine bağlı kullanırım genelde ama yine de merak ettim nerede bulunduklarını ve kalitelerini nasıl etkilediğini.

valla bu modelle ilgili olarak sorun olarak sayılabilecek şeylerin hemen hepsini bu kadar kısa ve güzel ifade etmiş olmanı takdir etmedim desem yalan olur:)

gerçekten dediğin gibi inş. bundan sonra da ciddi sorunlar yaşamayız ...

• @kalennder

Takdirin için teşekkür ederim ama sabah 6'lara kadar laptop yorumu okudum ve onlarca gerçek anlamda sorun gibi sorunla karşılaştım. O saydıklarımı ben sorun olarak görmüyorum ve kesinlikle bundan eminim siz de pek kafaya takmıyorsunuzdur Dileklerine katılmakla birlikte aranıza da katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar
  • Sıfır -LG A510 560 M notebook.Bilgisayar firması çekini paraya çevirme maksadıyla aldım.sıfır kutusunda.
    2 yıl garantili.1.744 TL ye alınmıştır. faturalıdır. kurulumu ve konturolü yapılmış. kutusuna koyulmuştur.
    Hiç kullanılmamıştır.Çünkü Çeki paraya çevirme amaçlı alınmıştır.

Ürün sıfırdır....
    Sadece faturası 1 ay eskimiştir.
    Hiçbirşeyi kullanılmamıştır.

1550 12 TAKSİT e verebilirim.
    Nakit 1500 tl olur.
    Yanında logitech notebook kılıfı hediye ediyorum.sıfırdır.

aragorn20 ; i5 460 m 'e o makineyi alacağına bu makineyi şiddetle tavsiye ederim.

sadece garantisi 1 ay eskimiştir hiç kullanılmamıştır.
    o fiyat farkına makineye kasko yapar birde mouse alırsınız.

Burası satış yeri değil biliyorum. ANCAK satışım kesinlikle kar amaçlı değildir.
    sıfır kusursuz kutusunda cihazı Nakit 240 tl zararına satıştır.

özelden de ulaşabilirsiniz.
    Şu kadar söyliyebilirim; bu ürünü alacak olupda benden almayıp, gidip görerek bayiden alan hata eder.
    sıfırdan tek farkı faturasının 1 ay eskimesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 9 Ocak 2011; 22:43:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Sıfır -LG A510 560 M notebook.Bilgisayar firması çekini paraya çevirme maksadıyla aldım.sıfır kutusunda.
    2 yıl garantili.1.744 TL ye alınmıştır. faturalıdır. kurulumu ve konturolü yapılmış. kutusuna koyulmuştur.

Ürün sıfırdır....

Nakit 1500 tl olur.

aragorn20 ; i5 460 m 'e o makineyi alacağına bu makineyi şiddetle tavsiye ederim.

Burası satış yeri değil biliyorum. ANCAK satışım kesinlikle kar amaçlı değildir.

keşke kutusunu hiç açmasaydın. rahat satardın ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Sıfır -LG A510 560 M notebook.Bilgisayar firması çekini paraya çevirme maksadıyla aldım.sıfır kutusunda.

Ürün sıfırdır....

Nakit 1500 tl olur.

özelden de ulaşabilirsiniz.
    Şu kadar söyliyebilirim; bu ürünü alacak olupda benden almayıp, gidip görerek bayiden alan hata eder.
    sıfırdan tek farkı faturasının 1 ay eskimesidir.

iyi fiyat, güzel makine.
    birde ikinci el kısmına konu açarsan sanırım çok daha hızlı satarsın

• haklısın ama içime sinmezdi ozaman, birçok üründe sorun yaşamıştım önceden, sıfır alıyosun, hoparloru çalısmıyor.o sebeple içime sinmedi açayım inceleyim dedim.
    test edip kurulumunu yaptım. ama keske görme imkanınız olsaydı. üzerinde el izi dahi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 9 Ocak 2011; 22:48:22 >
  • GOKMENM

dostum benim adım da geçmiş yazında ben hangi i5 460m makineyi almayayım da seninkini alayım anlamadım ben

zaten onlarca arkadaşa bu modeli tavsiye ettim forumda ne kadar iyi olduğunu söyledim ve yazdım
    ama ihtiyacım olmasına rağmen 11t olanını 1156 tl iken imkansızlıktan alamadım zira i3 370m benim kullanım amacıma gayet yeterliydi. gene de teklifin için teşekkürler ama benim alma durumum maalesef yok sana hayırlı satışlar...
  • arkadaşlar bi sorum olucak. son 3-4 gündür hiç bişey acık değilken falan işlemci yüzde 3-15 arasında, bazende yüzde 30ları buluyo ve turbo boost ikide bi 2.93lere vuruyo ve ayrıca ram yüzde 55 lerde. bilgisayarda bi yavaşlama ve takılmalar oluştu. bunun nedeni ne olabilirki?? virüs falan mıki acaba dicem ama bilgiayar temiz. öyle aşırı derecede porgramda yüklü değil. anlamadım gitti neden böyle oluyo??

ayrıca görev yöneticisinden işlmelere baktıgımda, ''sistem boşta işlemi'' yüzde 80-95 arasında gidip geliyo. en cokta bunda var. diğer şeylerde yüzde3-5 falan. yani bilgiayarı sıkan, boğan, rahatsız eden bişey var. kullanırken hızından ve takılmarından cok rahat anlaşılıyo. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşkkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 10 Ocak 2011; 3:30:43 >
  • bu takılma dediklerini bendeki sony vaio f serisindede yasadım. acerdada...

benim şüphem bu yeni nesil ahcı hard disklerden.

oturtamadılar bu işi.

sağlam sürücü çıkarmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

arkadaşlar bi sorum olucak. son 3-4 gündür hiç bişey acık değilken falan işlemci yüzde 3-15 arasında, bazende yüzde 30ları buluyo ve turbo boost ikide bi 2.93lere vuruyo ve ayrıca ram yüzde 55 lerde. bilgisayarda bi yavaşlama ve takılmalar oluştu. bunun nedeni ne olabilirki?? virüs falan mıki acaba dicem ama bilgiayar temiz. öyle aşırı derecede porgramda yüklü değil. anlamadım gitti neden böyle oluyo??

ayrıca görev yöneticisinden işlmelere baktıgımda, ''sistem boşta işlemi'' yüzde 80-95 arasında gidip geliyo. en cokta bunda var. diğer şeylerde yüzde3-5 falan. yani bilgiayarı sıkan, boğan, rahatsız eden bişey var. kullanırken hızından ve takılmarından cok rahat anlaşılıyo. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşkkürler.

büyük olasılıkla ya bilg de virus var yada kastıran bir program olabilir (norton vb...). hdd nin takılması işlemciyi yormaz. sanki bilg kitlenmiş gibi yanıt vermez sonra işleme devam edersin hdd takılmasında. zaten işlemcim tavan yapıyor diyorsun. sistem monitorunden iyice kontrol et , derim... yada en temizi recovery yap. :):)

• Merhabalar arkadaşlar, bende A510-UAE13T Modelini alarak aranızı katılmış bulunmaktayım,
    Puanlama sistemi kötü ama temiz bir formatlama ve win 7 kurulum ile düzeliceğini düşünüyorum.
    1452 TL ye almıştım vatandan, foruma katılmam biraz geç oldu sadece :(

Bu arada lg product support'dan optimus için bios yayınlamalarını talep ettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock.indark -- 11 Ocak 2011; 22:10:19 >
  • Gönderdiğim yazıda şu:
    Mesajınız Mesaj:

Selamlar,
    Öncelikle lg ailesine katılmaktan mutluyum, söylemek istediğim satın almış olduğum lg A 510 dizustu bilgisayar için bios update yayınlamanız.
    Bildiğiniz gibi bu dizüstüler nvidia optimus destekli ekran kartlarına sahip, diğer dizüstü üretici markalarının vermiş oldukları optimus desteğini lg a510'da da görmek istiyorum.
    Özellikle lg A 510 kullanıcıları gün geçtikçe artmakta ve kullanıcılar böyle bir talepte bulunmaktadırlar. "http://forum.donanimhaber.com/m_44863046/tm.htm" LG A510 modeli bilgisayarı kullananlar için bir topic açılmış ve lg a510 modeli için optimus özelliği için bir bios talep edilmektedir.
    LG gibi büyük bir firmanın kullanıcılarını yanlız bırakmayacağı temennisiyle.

Umarım doğru bir şekilde talep etmişimdir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock.indark

Gönderdiğim yazıda şu:
    Mesajınız Mesaj:

Selamlar,
    Öncelikle lg ailesine katılmaktan mutluyum, söylemek istediğim satın almış olduğum lg A 510 dizustu bilgisayar için bios update yayınlamanız.
    Bildiğiniz gibi bu dizüstüler nvidia optimus destekli ekran kartlarına sahip, diğer dizüstü üretici markalarının vermiş oldukları optimus desteğini lg a510'da da görmek istiyorum.
    Özellikle lg A 510 kullanıcıları gün geçtikçe artmakta ve kullanıcılar böyle bir talepte bulunmaktadırlar. "http://forum.donanimhaber.com/m_44863046/tm.htm" LG A510 modeli bilgisayarı kullananlar için bir topic açılmış ve lg a510 modeli için optimus özelliği için bir bios talep edilmektedir.

bu konuyla alakalı olarak ben de bi talepte bulunmuştum...bir kaç arkadaş daha aynı konuda mail falan atarlarsa belki bir faydası olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

quote:

Orijinalden alıntı: rock.indark

Gönderdiğim yazıda şu:
    Mesajınız Mesaj:

Selamlar,

bu konuyla alakalı olarak ben de bi talepte bulunmuştum...bir kaç arkadaş daha aynı konuda mail falan atarlarsa belki bir faydası olur...

Daha önce 5800 versiyon güncellemesi için kullanıcılar birleşip mail atmışlardı, belki öyle birşey daha faydalı olabilir.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.