Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
176.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TriDef 3D Yazlımını lg a510 13T içinde kullanabilir miyiz ?
    Ekran kartı driver güncellemesi yaptıktan sonra 3D vision'da geldi.
    Aktifleştiriyim dedim ama "Your pannel cannot support 3D vision" yazısıyla karşılaşmıştım :)
  • kullanamazsınız

karşılaştığınız yazıda da açıklandığı gibi led paneliniz 3d desteğine sahip olmadığı için maalesef o yazılım bir işe yaramaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock.indark

Gönderdiğim yazıda şu:
    Mesajınız Mesaj:

Selamlar,
    Öncelikle lg ailesine katılmaktan mutluyum, söylemek istediğim satın almış olduğum lg A 510 dizustu bilgisayar için bios update yayınlamanız.
    Bildiğiniz gibi bu dizüstüler nvidia optimus destekli ekran kartlarına sahip, diğer dizüstü üretici markalarının vermiş oldukları optimus desteğini lg a510'da da görmek istiyorum.
    Özellikle lg A 510 kullanıcıları gün geçtikçe artmakta ve kullanıcılar böyle bir talepte bulunmaktadırlar. "http://forum.donanimhaber.com/m_44863046/tm.htm" LG A510 modeli bilgisayarı kullananlar için bir topic açılmış ve lg a510 modeli için optimus özelliği için bir bios talep edilmektedir.
    LG gibi büyük bir firmanın kullanıcılarını yanlız bırakmayacağı temennisiyle.

Umarım doğru bir şekilde talep etmişimdir ;)

eline saglık, gelen cevabıda paylasırsın artık...

• Arkadaşlar az önce ben bios update i yaptım. Bios versiyonu 3F41 di yorumları okuyunca LGnin sitesine girip bios update var mı diye baktım 3F62 vardı. Update i gerçekleştirdim fakat biosda optimus özelliği ile ilgili birşey bulamadım.
  • bios updatemi geldi nereden yapıcaz link verirmisin
  • ya siteye gildim buldum biosu ındır dıyorum veri geliyor ama sürekli geliyor bitmiyor hic dosyanın kapasitesi yazmıyor indirirken eger sız ındırdıysenız rapide atıp ozel msj olarak atarmısınız bana
  • tmm arkadaşlar sorunu halettim öle gösteriyor ama indiriyor peki bu biosta ne gibi değişikler mevcut bilen varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: settarozdemir

quote:

Gönderdiğim yazıda şu:
    Mesajınız Mesaj:

Selamlar,
    Öncelikle lg ailesine katılmaktan mutluyum, söylemek istediğim satın almış olduğum lg A 510 dizustu bilgisayar için bios update yayınlamanız.
    Bildiğiniz gibi bu dizüstüler nvidia optimus destekli ekran kartlarına sahip, diğer dizüstü üretici markalarının vermiş oldukları optimus desteğini lg a510'da da görmek istiyorum.
    Özellikle lg A 510 kullanıcıları gün geçtikçe artmakta ve kullanıcılar böyle bir talepte bulunmaktadırlar. "http://forum.donanimhaber.com/m_44863046/tm.htm" LG A510 modeli bilgisayarı kullananlar için bir topic açılmış ve lg a510 modeli için optimus özelliği için bir bios talep edilmektedir.
    LG gibi büyük bir firmanın kullanıcılarını yanlız bırakmayacağı temennisiyle.

Umarım doğru bir şekilde talep etmişimdir ;)

eline saglık, gelen cevabıda paylasırsın artık...

fervent07 nick'li arkadaş sitede görmüş ve yüklemiş...?

• quote:

Orijinalden alıntı: fervent07

Arkadaşlar az önce ben bios update i yaptım. Bios versiyonu 3F41 di yorumları okuyunca LGnin sitesine girip bios update var mı diye baktım 3F62 vardı. Update i gerçekleştirdim fakat biosda optimus özelliği ile ilgili birşey bulamadım.

Bende şimdi indiriyordum tüm driver'lar bios wardı dedim kendi bios'udur.
    Öncekinin bilmiyordum 3F41 oldugunu. Şuan lg'nin sitede mevcut olan bios şu:

[BIOS/XP/Win7] System BIOS for A510/A505/C400/A410/A405 Model (Ver. QL9L3F62)

İşletim SistemiDosya AdıBoyut
    Windows XP
    Windows 7
    QL9L3F62_UI.zip
    3,206K
  • http://www.lg.com/tr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=A510-U.AE12T&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile

yukarıdaki adreste buldum... progamı calıştırınca hic sormadan update etmeye basladı. ne oldugunu sasırdım bir anda. update ederken fan bir anda son hız calısmaya basladı , dedim yaktık laptopu. hatta işlem bitince restart atarkende garip bir ses cıkardı tık diye. simdi acıldı. problem yok. update olmus bios. fakat o ses canımı sıktı sizdede tam kapanırken garip bir ses cıktımı "tık" diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strzdmr -- 12 Ocak 2011; 18:30:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fervent07

Arkadaşlar az önce ben bios update i yaptım. Bios versiyonu 3F41 di yorumları okuyunca LGnin sitesine girip bios update var mı diye baktım 3F62 vardı. Update i gerçekleştirdim fakat biosda optimus özelliği ile ilgili birşey bulamadım.

ee optimus özelliğinde bir değişiklik yoksa yüklemenin bir anlamı olacak mı? avantajları ,yenilikleri nelerdir bilen varsa söyleyebilir mi?
  • quote:

http://www.lg.com/tr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=A510-U.AE12T&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile

yukarıdaki adreste buldum... progamı calıştırınca hic sormadan update etmeye basladı. ne oldugunu sasırdım bir anda. update ederken fan bir anda son hız calısmaya basladı , dedim yaktık laptopu. hatta işlem bitince restart atarkende garip bir ses cıkardı tık diye. simdi acıldı. problem yok. update olmus bios. fakat o ses canımı sıktı sizdede tam kapanırken garip bir ses cıktımı "tık" diye...

Daha yüklemedim, dedim yakarız falan filan daha 1ay olmadan
    güncelleme ile ilgili arattım google amca ile ama pek sonuç yok

• Arkadaşlar touchpad'deki yanıp sönen ışığı nasıl kapatabiliriz?
    true suite girdim, sağ üstteki seçeneklere baktım ama bulamadım
  • quote:

Arkadaşlar touchpad'deki yanıp sönen ışığı nasıl kapatabiliriz?

true suite de my settings e girince sağ da altta led kontrol var onu tıklayınca çıkıyor..dilersen kapatıyorsun dilersen farklı bi renk tayin edebiliyorsun.
  • turbo driver yükledım işlemci ve ram hala 5.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

quote:

Arkadaşlar touchpad'deki yanıp sönen ışığı nasıl kapatabiliriz?

true suite de my settings e girince sağ da altta led kontrol var onu tıklayınca çıkıyor..dilersen kapatıyorsun dilersen farklı bi renk tayin edebiliyorsun.

Teşekkürler
  • Bugun saat 9:00 gibi beni lg teknik servisten bir yetkili aradı,
    LG A510 modeli için optimusla ilgili bios güncelleme çalışması olmadığını söyledi
    Sitede var olan bios'ların ise eski bios'lar olduğunuda söyledi ve bios güncellemerini yetkili servislerde yaptırmanın
    daha yerinde olacağını aktardı, optimus destekli sadece 1 tane lg notebook olduğunu da iletti.
  • quote:

Bugun saat 9:00 gibi beni lg teknik servisten bir yetkili aradı,
    LG A510 modeli için optimusla ilgili bios güncelleme çalışması olmadığını söyledi
    Sitede var olan bios'ların ise eski bios'lar olduğunuda söyledi ve bios güncellemerini yetkili servislerde yaptırmanın
    daha yerinde olacağını aktardı, optimus destekli sadece 1 tane lg notebook olduğunu da iletti.

hangi modelms soledimi?
  • quote:

http://www.lg.com/tr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=A510-U.AE12T&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile

simdi bu arkadas eski sürümümü update veya guncellemis(!) oldu yani..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGnotebook -- 13 Ocak 2011; 17:00:49 >

• ya nasıl eski sürüm arkadaş noları farklı bios işi ciddi bi iş oyunmu oynuyolar bizle
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.