Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
176.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Recovery cdye almassak eger acılısta f11 basınca calısmıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

arkadaşlar benimm şu çekirdek hızları normalmi acaba orjinal degerleri bunlar sizdeki orjinal degerler nedir 5.3 vermesinin nedeni bu hızlar olabilirmi artırmak gerekirmi teşekkürler

***LG A510*** KULLANICILARI

iyide bunlar ekran kartının GPU'su değilmi ? Ekran kartına zaten 6.6 puan veriyor zaten?
    Ram ve işlemciye 5.2 veriyor bendede,
    Temiz bir formatla düzelir gibime geliyor.

• LG Media FUNtasia indiremeyen arkadaşlara, update klasöründen alıp upload ettim, indirenler sorun varsa söylesin ki diğer arkadaşlar boşuna indirmesinler.

http://www.4shared.com/file/dqhJdC95/Funtasia_Install.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: xigris

LG Media FUNtasia indiremeyen arkadaşlara, update klasöründen alıp upload ettim, indirenler sorun varsa söylesin ki diğer arkadaşlar boşuna indirmesinler.

allah senden razı olsun ya sonunda yükleyebildim şu programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

quote:

LG Media FUNtasia indiremeyen arkadaşlara, update klasöründen alıp upload ettim, indirenler sorun varsa söylesin ki diğer arkadaşlar boşuna indirmesinler.

allah senden razı olsun ya sonunda yükleyebildim şu programı

yardımcı olduysak ne mutlu bize :)
    arkadaşlar puanlara takmayın, önemli olan sistemin düzgün ve sorunsuz çalışması.

• quote:

bu program tam olarak ne işe yarıyor ki? Media Player gibi bişey mi:)? İndirip kurduğuma değecekse indireyim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

quote:

bu program tam olarak ne işe yarıyor ki? Media Player gibi bişey mi:)? İndirip kurduğuma değecekse indireyim:)

dlna ile ilgili bişey heralde şimdilik çok önemli bişey gibi görünmüyor!!

• rock in dark bendede sneın gibi sorun var işlemci ve rame 5.2 veriyor nasıl çözeriz bu durumu
  • Ya arkadaşlar bir sorum olacak. Biz lisanslı windows kullanıyoruz da office içinde gelmiyor mu bu meretin?
  • arkadaslar benım sıstemım ıcınde gelen orjınal 64 bıt ama program files te falan x86 dıyor ınternettede okudum x86 demek 32bıt demek tam olarak anlamadım nedır bu ısın aslı bıde benı kaydedersenız sevınırım Fy53 A510-Uae12T
  • kolpa86

office yazılımı da microsoft firamsaına ait olmakla beraber ayrıca satılan bir yazılımdır para vermeyeceksen open office kullanabilirsin

Fy53

64 bit sistemlerin içinde 2 tane program files vardır biri 64 bitleri saklar diğeri ki onun adı program Dosyaları(x86)dır 32 bitlerde buraya kaydolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

rock in dark bendede sneın gibi sorun var işlemci ve rame 5.2 veriyor nasıl çözeriz bu durumu

Temiz bir format ile Windows ultimate kurayım dedim, kurdumda bariz bir hızlanmada oldu,
    yanlız puanlar 5,3'ten 4,9'a düştü
    32bitmiş bendeki ultimate cd'si kurarken aklıma geldi ama iş işten geçmişti

Optimus için kesinlikle bios şart, everese ile baktım intel GMA gözüküyor, fakat altında ise disable yazıyor.
    Yabancı forumlardada araştırdım aktif etmek için BIOS'da ayarlar olduğunu söylemişler,
    bizim bios'da ayar falan yok yeni bios ile de gelmemiş demişti bir arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock.indark -- 18 Ocak 2011; 20:12:45 >

• arkadaşlar optimus desteği için sadece bios güncellemesi değil donanımsal olarakda destek vermesi lazım yani hem intel gma gpu hemde nvidea gt425m gpu nun bağlı olması lazım i5 işlemcinin içinde intel media grap. gözüküyor ama bağlı değil bunun aralarında geçiş işini bios yapar ama sadece bios la iş bitmez bence bu optimus işini unutun zaten çokta önemli bir şey değil eğer pilin uzun gitmesini istiyorsanız dengeliye alın zaten bütün herşeyi otomatik ayarlıyor işlemci hızı gerektiğinde yükseliyor ekran kartı saat hızları oyundan çıktığınanda düşüyor bu gerçekten pil tasarrufu için güzel birşey kendini çok çok düşürüyor bütün donanımlar zaten 100/100/50 gibi birşey oluyor oyuna girince tekrar yükseliyor ama islemcide aynı zamanda speedstep tek. zaten destek veriyor güç tasarufu modunda işlemci 500mhz lere kadar düşürüyor kendini
  • buda 3dmark11 skoruhttp://3dmark.com/3dm11/458725
  • arkadaşlar şu anda nvidia nın yine driverının çıktığını gördüm VERDE NOTEBOOK RELEASE 265 diye bi şey oyunlarda biraz daha ii performans elde etmemizi sağlıyormuş galiba indirip kuran varmı ?

http://www.nvidia.co.uk/object/notebook-win7-winvista-64bit-266.58-whql-driver-uk.html
  • bende kuruyım bı yenı driverı nvidia iyi iş yapıyor ha sürekli güncellemeler falan iyi bakalım indirelim :D
  • arkadaşlar ben u12et kullanıcısıyım bilgisayarı alalı 1 ay oldu şu an bilgisayarım açılırken 1 dkdan fazla bekliyorum... formatta atamıyorum malesef çünkü lg recovery sadece sistemi geri yüklüyor bana bi öneride bulunursanız çok sevinirim birde bana özel mesaj ile şu an kurmam gereken sürücü güncellemelerini atabilirseniz çok minnettar olurum
    şimdiden hepinize teşekkürler!!!
  • Selam arkadaslar bende A510 11t modelini aldim benide listeye eklerseniz Sevinirim.Bu arada cahilligime verin ama bu optimus tam olarak ne ise yariyor anlamadim? Birde 82 ekran lcd tv var bunu hdmi üzerinden tvye nasil baglayabilirim? Tv ve laptop kapali ikenmi hdmi kablosunu takmaliyim yoksa acikkenmi kafam karisti,ayrica ek bir islem ayar falan gerekiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mest47

Selam arkadaslar bende A510 11t modelini aldim benide listeye eklerseniz Sevinirim.Bu arada cahilligime verin ama bu optimus tam olarak ne ise yariyor anlamadim? Birde 82 ekran lcd tv var bunu hdmi üzerinden tvye nasil baglayabilirim? Tv ve laptop kapali ikenmi hdmi kablosunu takmaliyim yoksa acikkenmi kafam karisti,ayrica ek bir islem ayar falan gerekiyormu?

hayırlı olsun, optimus olayı ekran kartını devre dışı bırakıp anakartın grafik yongasını devreye sokmak için geliştirilmiş bir teknoloji ve laptoplarda pilin daha uzun süre kullanmaya yarar. lcd bağlantısına gelince nasıl bağladın farketmiyor, laptopun ekranını kullanmayacaksan Fn+F7 yaparak ekranlar arası geçiş yapabilirsin sadece lcd den hangi hdmi giriş çıkış olduğunu seç. genelde sistem otomatik tanıyor diğer ekranı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mest47

Selam arkadaslar bende A510 11t modelini aldim benide listeye eklerseniz Sevinirim.Bu arada cahilligime verin ama bu optimus tam olarak ne ise yariyor anlamadim? Birde 82 ekran lcd tv var bunu hdmi üzerinden tvye nasil baglayabilirim? Tv ve laptop kapali ikenmi hdmi kablosunu takmaliyim yoksa acikkenmi kafam karisti,ayrica ek bir islem ayar falan gerekiyormu?

hayırlı olsun, optimus olayı ekran kartını devre dışı bırakıp anakartın grafik yongasını devreye sokmak için geliştirilmiş bir teknoloji ve laptoplarda pilin daha uzun süre kullanmaya yarar. lcd bağlantısına gelince nasıl bağladın farketmiyor, laptopun ekranını kullanmayacaksan Fn+F7 yaparak ekranlar arası geçiş yapabilirsin sadece lcd den hangi hdmi giriş çıkış olduğunu seç. genelde sistem otomatik tanıyor diğer ekranı.

cok tesekkür ederim kardesim Allah razi olsun aydinlattin beni.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.