Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
176.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkcan_06

arkadaşlar optimus desteği için sadece bios güncellemesi değil donanımsal olarakda destek vermesi lazım yani hem intel gma gpu hemde nvidea gt425m gpu nun bağlı olması lazım i5 işlemcinin içinde intel media grap. gözüküyor ama bağlı değil bunun aralarında geçiş işini bios yapar ama sadece bios la iş bitmez bence bu optimus işini unutun zaten çokta önemli bir şey değil eğer pilin uzun gitmesini istiyorsanız dengeliye alın zaten bütün herşeyi otomatik ayarlıyor işlemci hızı gerektiğinde yükseliyor ekran kartı saat hızları oyundan çıktığınanda düşüyor bu gerçekten pil tasarrufu için güzel birşey kendini çok çok düşürüyor bütün donanımlar zaten 100/100/50 gibi birşey oluyor oyuna girince tekrar yükseliyor ama islemcide aynı zamanda speedstep tek. zaten destek veriyor güç tasarufu modunda işlemci 500mhz lere kadar düşürüyor kendini

Arkadaşlar optimus yeni bir teknoloji değilki daha öncedende vardı ve bizim ekran kartımız optimus destekliyor 1, ikinci donanımsal olarakta intel GMA var disconnected olarak gösteriyor. Sadece ihtiyacımız olan bios'da open ya da off ayarı, ya da ekran kartı tercih menusu, eskiden bu manuel yapılıyordu bios'dan pc'yi yeniden başlattıktan sonra yeni ayarlar aktif oluyordu. Adamlar ATI Mobility Radeon HD 3650 zamanından yani 2008'den beri kullanıyorlarmış bunu.

***LG A510*** KULLANICILARI

• rockin darkın yazdıgı makaleyi aynen lgye yollamak lazım az bilgilensinler ya daha optimus uygulamıyorlar
  • güncel
  • Arkadaşlar ben lg 11t serisi kullanıyorum fakat bir türlü touch pad,daki isigi kapatamadim,bir arkadar ilk sayfalarda bi programa girip kapatabilirsiniz demis ama ben o programa girince sadece parmak izi tanitma bölümü cikiyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 25 Ocak 2011; 2:44:13 >
  • Arkadaşlar beni de kaydedebilirseniz ben de uae-12t modeli var. makina teknosada indirimdeydi yaklaşık 1350 civarı, gördüm beğendim, bu başlıktaki tüm yorumları okudum ve ertesi gün hazır şekilde gittim. kampanya bitmişti, sinirim bozudu. ama akşam makinaya gerek bizzat kendi denemelerimden gerek buradaki yorumlardan hayran kaldığımdan dolayı indirimsiz olarak aldım. bence dee parasını sonuna kadar hakediyor. şu ana kadar beni tatmin etmeyen bi durumla karşılaşmadık. fakat benim bi problemim var, belki ciddi belki değil. 4-5 gün oldu olmadı bilgisayarı alalı ama bilgisayar 3 gündür rastgele zamanlarda donuyor, donuyor, elektrik var ekranda donuk görüntü var, ama kesinlikle verilen hiçbir komuta yanıt vermiyor. özellikle bugün world of warcraft oynarken 4-5 sefer ard arda tekrar etti bu donma problemi. önceden gördüğüm donmalara da pek benzetemedim o yüzden korktum. bu gece de ard arda tekerrür edince iyice sinirlendim. böyle bi problemi tecrübe edeniniz varsa yardım istiyorum şiddetle. bugün lg nin müşteri hizmetlerini arayacağım ama sorunu yaşamış ve çözmüş birinden dinlemek beni daha çok tatmin eder.

• çok garip ilk defa LG A-510 kullanıcılarında donma duydum dostum işlemci ısısını kontrol ettinmi eğere normalse win7 yi yeniden yüklemeyi dene gene olmadı servise götür.
  • walla gariplikler her daim beni buluyo zaten hocam... içime sine sine aldım walla kampanya bitse bile ama böyle bi sorun baş gösterdi. üstelik yaptığım işleme göre değil tamamen random. az evvel mesela sadece facebook ve messenger açık biçimde bırakıp kahvaltıya gitmiştim. geldiğimde donmuştu. üstelik dediğim gibi makina çalışmaya devam ediyo, fan sesi geliyo, ama hiçbir harekete, komuta tepki yok. çok rezil bi durum ya. recoveryle baştan kurmak işe yarar mı dersiniz?
  • recover'i denemende fayda var win7 den kaynaklanıyor olabilir durup dururken donması garip.
  • o zaman bi recoveryi deneyeyim. çok kötü ya 5 gün oldu alalı, ne idi-ü belirsiz bi problem keyif kaçırıyo. teknik servisi aradım onlar da bişi diyemiyo, görmeden bilemezlermiş. ne şans anlamadım ya
  • servis de haklı ezbere bir şey söyleyemezler bütün olasılıkları test ederek bulacaklar prolemi.
  • Merhba arkadaşlar bende A510 alıcam.
    2 model var 13t ve 12t, aralarındaki tek fark biri i5-560M İşlemci 2.66 ghz (turboyla 3.33) diğeri i5-460M işlemci 2.53 Ghz (turboyla 2,88) fiyat farkı yaklaşık 160 lira...

Laptoplar şu ada kampanyada kampanya süresi beli değil en kısa sürede almam lazım acaba bu hız farkı bu fiyat farkına değer mi? Bütçem baya kısıtlı eğer değmeyecek bir farksa veya çok bariz bir hız farkı yoksa ucuz olanı alıcam arkadaşlar lütfen yardım edin
  • Arkadaşlar 13T modeli işlemcisi 12T'den güçlü olduğu için 12T'den daha çok ısınma yapar mı? İşlemcinin daha güçlü olması oyun oynarken ısınmayı attıracak şekilde etkiler mi? Hazır kampanyadayken almışken 13T'yi alalım diyorum ama ısınmayı etkiliyorsa 12T bile ihtiyacımı hayli hayli karşılar.
  • beyler, bugün bilgisayarı yeniden kurarken winamp kurulumu esnasında bi dx11 in son sürümünün yüklü olmadığı hatası geldi, acaba donmanın bununla bi alakası var mıdır?
  • arkadaslar
    Arkadaşımın lg uae12t marka laptopu var. ağ bağdaştırıcılarında kablosuz ağ adaptörü görünmüyor ve dolayısıyla kablosuz ağı kullanamıyor.

ayrıca bu laptoplarda wireless tuşu varmı. yoksa hangi tuşlarla wireless açıp kapatılabiliyor pc benden çok uzakta olduğundan kontrol etme şansım yok

bu laptoplar için böyle bir sorun yaşayan oldu mu. kullandığı kablosuz ağ bağdaştırıcı hangi marka ve sürücüsü için yardım edebilecek varmı acil bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: player75

arkadaslar
    Arkadaşımın lg uae12t marka laptopu var. ağ bağdaştırıcılarında kablosuz ağ adaptörü görünmüyor ve dolayısıyla kablosuz ağı kullanamıyor.

ayrıca bu laptoplarda wireless tuşu varmı. yoksa hangi tuşlarla wireless açıp kapatılabiliyor pc benden çok uzakta olduğundan kontrol etme şansım yok

bu laptoplar için böyle bir sorun yaşayan oldu mu. kullandığı kablosuz ağ bağdaştırıcı hangi marka ve sürücüsü için yardım edebilecek varmı acil bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

Çözülmüştür.

fn+f6 ile wirelessi yönetebildiğini buldum (ilk sayfadan pc nin resimlerinden klavyeden buldum).

Fakat bluetoothu açma kapama varsa bulamadım resimlerden çok net anlayamadım.

F tuşları üzerindekilerin Fn tuşuna basıldığında ne işe yaradıklarını yazabilecek olan olursa sevinirim. Bilgisayarı kullanan arkadaşım çok hakim olmadığından işine bu bilgiler mutlaka yarayacaktır. Aynı şekilde bu laptopu kullanlara da yarayacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: mest47

Arkadaşlar ben lg 11t serisi kullanıyorum fakat bir türlü touch pad,daki isigi kapatamadim,bir arkadar ilk sayfalarda bi programa girip kapatabilirsiniz demis ama ben o programa girince sadece parmak izi tanitma bölümü cikiyor???

Arkadaşlar bu touch Pad'daki ışığı nasıl kapayabilrim acaba
  • Öncelikle Selam Herkeze:

Ben 2 ay kadar önce "LG 12T i5" modelini 1390 liraya ( Norton Antivirüs Dahil ) vatandan aldım. Çanta verdiler ama ön kesenin fermuarı bozukmuş. Bende geri götürmedim malum uzak biraz, Ankaradan aldım ve ben Orduluyum.

Neyse, ilk önce oyun konusunda tavsiyelerimi söyliyeyim:

Denediğim oyunlar; Assassins Creed 2, NFS Hot Pursuit 2010, Call of Duty - Black Ups ve Euro Truck Sim.

Assassins Creed 2'yi son çözünürlükte (1366) hiçbir donma olmadan süper bir şekilde oynadım. Isınma sorunu şöyle var, 1 - 1,5 saat içinde biraz ısınıyor sol taraf. Mesela ben tahta masada oynuyorum. Fanın yanına elimi masaya koydugum zaman bayagı ısınmış oldugunu gözlemledim.

NFS Hot Pursuit'i yine aynı şekilde son çözünürlük (1366) de hiçbir donma olmadan oynadım. Isınma sorunu sanki biraz daha az. Buna sorun demiyelim. Cünkü bu her laptopda olur. Kusura bakmayın yukarda sorun dedim.

Euro Tru. Sim. dandik bir oyun oldugu icin denedim. Bazen iyi oyunları calıstıran PC'ler kötülerde tökezliyor diye duymuştum. Denedim ve gördüm. Sorun yok yola devam :D

Call of Duty - Black Ups ise biraz beni yanılttı. Hatta bayağı bir yanılttı. Şöyle ki; 1366 da donma var, çözünürlük değiştirdikden sonra sarı ekran geliyor biraz bekliyorum düzeliyor. Ama mesela 1280'e düştüğüm zaman yine aynı şekilde sarı ekran. 1024 düşüyorum, ekran kücülüyor ve donma yine var. Tabi ben bu arada sinirlenip kapıyorum. Bu kadar grafiğe düşkün oyunları calıstırıp da "Düşük kalitede yüksek performans" ödülü alan Call of Duty'i niye calıstırmıyor hayret ettim.

Düşüncelerim bunlar. Soru olarak parmak izi okuyucu ile ilgili bilgi ve kullanım alanları hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim. Yine sorularınız varsa oyun hakkında cevap verebilirim. Yine aklıma gelenleri yazarım. Şimdiden teşekkürler =)

• @srcagatay

Arkadaşım Assassin's Creed II dedin full detay sorunsuz dedin hafta sonuna kadar aldırıcaksın pc'yi bana
    Ayrıca Black OPS'da oyun için güncelleme mi ne çıkmış onu bir yap forumda okumuştum PES'in güncellemesi gibidir herhalde oyun içinden indiriliyordur pek bi' bilgim yok ama öyle yapınca akıcı oluyormuş. İstersen onu bir dene bakalım çözüm olabilir. Haftaya 12T'den mesaj atmak umuduyla
  • Kardeşim aynen dediğim gibi =)) Son çözünürlük, full sistem. Zaten oyuna girince baktım ki en yüksekte zaten. Kendi ayarlamış yani. Güncelleme işi orjinal oyunlar için olabilir mi acaba? İnşallah görüşürüz yeni laptopundan =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcagatay -- 27 Ocak 2011; 17:16:00 >
  • Kendim yüklemeden bilemeyeceğim arkadaşım. Yükleyenler yorum yazarsa daha aydınlatıcı olacağına inanıyorum.

Bu arada dayanamadım gittim aldım makineyi. 12T modeline beni de ekleyebilirsiniz arkadaşlar. Şu anda recorvery yapıyor, diğer laptoptan yazıyorum. Karar verme aşamasında yorumlarınız çok yardımcı oldu. Herkese teşekkürler. Servissiz uzun yıllar kullanırız inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 27 Ocak 2011; 20:27:25 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.