Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
176.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG UAE13T Vatan'da yine kampanyalı, fiyat cazip, özellikle doların yükseldiği hesaba katıldığında...

fiyatı yazmayı unutmuşum: 1514 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Teknik -- 29 Ocak 2011; 23:30:57 >
  • Slm arkadaşlar Ben Vatan da çalışıyorum... LG şuan A510 serisi kampanyada... Almak isteyenlere tavsiye ederim... Şuan Mağazada GT425 ekran kartı bulunun toplam 3 makina var LG-Asus-Sony de
    A510-UAE11T 1211 TL KDV DAHİL
    A510-UAE12T 1364 TL KDV DAHİL
    A510-UAE13T 1515 TL KDV DAHİL
    Mağazada makina akşama kadar full açık duruyor ve fullHD videoalar oynatıyorum. Makina gerçekten ISı seviyesini koruyor ve SAğlam bir kasaya sahip.
    BU arada LG alan arkadaşlara teknik servis konusunda güzel bri haberim var.
    LG nin teknik servisi yılbaşından bu yana çok gelişti.
    Eğer Vatandan ürünü aldıysanız arıza durumunda ilk 1 ay içinde büyük mağazalara getirin ürün servise gitmeden arıza durumuna göre birebir ürün değişiyor.
    Şayet 1 ayı geçtikten sonra bir arıza çıkarsa size tavsiyem ürünü aldığınız yere götürmeyin direk teknik servisine kendiniz götürün veya kargo ile gönderin gitmesi tamiri ve gelmesi daha kısa sürer. Nedenini anlatıyorum..
    Eğer yazılımsal bir sorunla karşılaşırsanız LG ÇAĞRI MERKEZİ 444 65 43 arayın size bir site ismi ve şifre felan veriyorlar o an uzak masaüstü ile bilgisayarınıza bağlanıp sisteminizdeki yazılım sorununu o an gideriyorlar.. Ve sisteminizi uzak masaüstü ile donanım arızası varmı diye test ediyorlar..
    Eğer şayet donanım arızası olursa LG ÇAĞRI MERKEZİ 444 65 43 arıyorsunuz arıza kayıtı açtırıyorsunuz size verilen adrese laptobu kargo ile yolluyorsunuz veya elden götürebiliyorsunuz. (2 yıl boyunca Kargo masrafları LG ait) Örnek Ankarada oturanlar için ürününüz dikmende ki servise gidiyor veya siz götürüyorsunuz. Ürününüz ankarada tamir oluyor. İstanbula gitmiyor. En güzel yanı ürününüz minimum kargo zamanı dahil 1 hafta maksimum 2 haftada tamir olup size geri geliyor... Buda önemli bir konu ürünün hızlı bir şekilde tamir olup gelmesi....

Onun için mağazadan mağazaya göre artık 1 ay veya 15 gün mağaza garantisi bitince.. ürününüzü mağazaya değil direk servise yollayın daha hızlı gider gelir.

Eğer mağazadan yollarsanız ürününüzün gitmesi 1 haftayı bulur... tamiri 1 hafta.. gelmesi 1 hafta birde mağaza içi testi 1 hafta cartı curtu 1 ay bulur ;)

Eğer LG notebook veya netbook hakkında sorunuz olursa yardımcı olabilirim...

• Selam arkadaşlar bende bugün uae 12et modelini aldım. beni de listeye ekleyin :D
    Inşallah dertsiz tasasız uzun ömürlü servis yüzü görmeden kullanıriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOB_FARUK06

Slm arkadaşlar Ben Vatan da çalışıyorum... LG şuan A510 serisi kampanyada... Almak isteyenlere tavsiye ederim... Şuan Mağazada GT425 ekran kartı bulunun toplam 3 makina var LG-Asus-Sony de
    Mağazada makina akşama kadar full açık duruyor ve fullHD videoalar oynatıyorum. Makina gerçekten ISı seviyesini koruyor ve SAğlam bir kasaya sahip.
    Eğer Vatandan ürünü aldıysanız arıza durumunda ilk 1 ay içinde büyük mağazalara getirin ürün servise gitmeden arıza durumuna göre birebir ürün değişiyor.
    Şayet 1 ayı geçtikten sonra bir arıza çıkarsa size tavsiyem ürünü aldığınız yere götürmeyin direk teknik servisine kendiniz götürün veya kargo ile gönderin gitmesi tamiri ve gelmesi daha kısa sürer. Nedenini anlatıyorum..
    Eğer yazılımsal bir sorunla karşılaşırsanız LG ÇAĞRI MERKEZİ 444 65 43 arayın size bir site ismi ve şifre felan veriyorlar o an uzak masaüstü ile bilgisayarınıza bağlanıp sisteminizdeki yazılım sorununu o an gideriyorlar.. Ve sisteminizi uzak masaüstü ile donanım arızası varmı diye test ediyorlar..
    Eğer şayet donanım arızası olursa LG ÇAĞRI MERKEZİ 444 65 43 arıyorsunuz arıza kayıtı açtırıyorsunuz size verilen adrese laptobu kargo ile yolluyorsunuz veya elden götürebiliyorsunuz. (2 yıl boyunca Kargo masrafları LG ait) Örnek Ankarada oturanlar için ürününüz dikmende ki servise gidiyor veya siz götürüyorsunuz. Ürününüz ankarada tamir oluyor. İstanbula gitmiyor. En güzel yanı ürününüz minimum kargo zamanı dahil 1 hafta maksimum 2 haftada tamir olup size geri geliyor... Buda önemli bir konu ürünün hızlı bir şekilde tamir olup gelmesi....

Onun için mağazadan mağazaya göre artık 1 ay veya 15 gün mağaza garantisi bitince.. ürününüzü mağazaya değil direk servise yollayın daha hızlı gider gelir.

Eğer mağazadan yollarsanız ürününüzün gitmesi 1 haftayı bulur... tamiri 1 hafta.. gelmesi 1 hafta birde mağaza içi testi 1 hafta cartı curtu 1 ay bulur ;)

bu cihaz hakkında bilgi verir misiniz ? özellikleri falan herkes tarafından övülüyor.dıs görünüsü,kasa malzemesi iyi midir ? bir de bu cihazın normal fiyatı nedir? ne zamana kadar bu fiyatdan devam eder ? son olarak yeni kampanya için belli tarih var mı ? teşekkürler.

• Selam arkadaşlar laptop u dün şarja koydum ... Şarj ışığı yandı ilk aldığım için yaklaşık 6 saat aralıksız şarj yapmam lazimmis ama ben 8 saat koydum.. 8 saat sonra fişi çektiğimde şarj ışığı halen yanıyordu. Bataryayi çıkarıp taktım ışık söndü. Normalde fişi çekince ışığın sönmesi lazım değil mi.?
  • quote:

Slm arkadaşlar Ben Vatan da çalışıyorum... LG şuan A510 serisi kampanyada... Almak isteyenlere tavsiye ederim... Şuan Mağazada GT425 ekran kartı bulunun toplam 3 makina var LG-Asus-Sony de

Merhaba size denk gelmem büyük şans oldu benim için, ben dün LG A510 12T aldım. Eve geldim kutuyu açtım. kUllanma klavuzu çıktı ama garanti belgesi çıkmadı içinden. Faturaya baktım faturada, "ürün kullanma klavuzu ve garanti belgesiyle birlikte teslim edilmiştir, fatura garanti belgesi yerine geçmez" diye bir ibare var.
    Ama kutumdan garanti belgesi çıkmadı faturamla birlikte geldiğimde garanti belgemi alabilir miyim, bu sorunu nasıl çözeriz? Teşekkürler...

• Merhaba Arkadaşlar bende dün LG A510 laptop aldım.İçinden garanti belgesi çıkmadı aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missisipi06
    Merhaba Arkadaşlar bende dün LG A510 laptop aldım.İçinden garanti belgesi çıkmadı aynı sorunu yaşayan var mı?

Evet kardeşim aynı sorunu bende yaşadım. Ve sorunu çözmek için aldığım yere gittim yani teknosa extra ya
    Adam la konuştum garanti belgesi çıkmadı içinden
    Garanti belgesi aldığınız fatura ve laptopun kutusu dedi yani 2 yıl boyunca o kutuyu saklıyacaksiniz dedi.üründe sorun çıkarsa bize getirin biz lg servisine göndereceğiz yada siz direk lg servisine götürün dedi.
    Kısacası lg faturası ve kutusu garanti belgesi yerine geçiyo ...
    Içinden boşuna garanti belgesi aramayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 30 Ocak 2011; 17:22:14 >
  • çok teşekkür ederim kardeşim :)
  • arkadaslar nerdesınız topıc ı yanlız bırakmayın
  • lg 12et bataryayı ılk sarja koydugumda 8 saatlık bır sure bu.
    bılgısayarı actıgımda batarya 1 saat 18 dk. dıyordu. yaklasık 5 sanıye sonra bu rakamın 3 saat 20 dk. cıktıgını gordum. dengelı modda tabı...
    herhangı bır uygulama actım ve yaklasık 5 dkka sonra kapatıp sarja baktıgımda 2 saat 33 dkka. dedıgını gordum...
    yanı bu laptop dengelı modda 2.30 saat cıvarı gıdıyo .
    dusuk performans da 3.00 saat gıdıyo
    tabı kullanıma baglı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

lg 12et bataryayı ılk sarja koydugumda 8 saatlık bır sure bu.
    bılgısayarı actıgımda batarya 1 saat 18 dk. dıyordu. yaklasık 5 sanıye sonra bu rakamın 3 saat 20 dk. cıktıgını gordum. dengelı modda tabı...
    herhangı bır uygulama actım ve yaklasık 5 dkka sonra kapatıp sarja baktıgımda 2 saat 33 dkka. dedıgını gordum...
    yanı bu laptop dengelı modda 2.30 saat cıvarı gıdıyo .
    dusuk performans da 3.00 saat gıdıyo
    tabı kullanıma baglı

Bende denedim aynen öyle teşekkürler...
  • Arkadaşlar siz bilgisayarı kapalıyken şarja koyunca hani şarj ışığı yanıyo ya laptop da.
    Fişi çekince de öyle yanıyo sönmüyo...
    Sizde öyle mi
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar bende dün LG A510 laptop aldım.İçinden garanti belgesi çıkmadı aynı sorunu yaşayan var mı?

Arkadaşlar Aldığınız LG ürünlerinin Faturaları garanti yerine geçmektedir ve garanti süresince kutularını köpüğünü saklayınız...

Bu arada Cihazı 8 saat değil... 12 saat şarj yapmanınızı öneririm... Cihazı ilk alanlar için söylüyorum... Bataryayı bitirdikten sonra cihazı kapatıp 12 saat şarj yapın batarya kendine gelsin...Ve Cihazınızı evde sabit bi yerde kullanırken bataryasını çıkarın direk elektirikten kullanın bataryanın ömrü uzar...

Cihazınız ile ilgili sorunlarınız olursa Burdan veya PM den yazabilirsiniz.... En kısa sürede yardımcı olurum arkadaşlar... ;)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Aldığınız LG ürünlerinin Faturaları garanti yerine geçmektedir ve garanti süresince kutularını köpüğünü saklayınız...

Bu arada Cihazı 8 saat değil... 12 saat şarj yapmanınızı öneririm... Cihazı ilk alanlar için söylüyorum... Bataryayı bitirdikten sonra cihazı kapatıp 12 saat şarj yapın batarya kendine gelsin...Ve Cihazınızı evde sabit bi yerde kullanırken bataryasını çıkarın direk elektirikten kullanın bataryanın ömrü uzar...

Cihazınız ile ilgili sorunlarınız olursa Burdan veya PM den yazabilirsiniz.... En kısa sürede yardımcı olurum arkadaşlar... ;)

Pil şarjı ile ilgili önerinizi ve pilsiz kullanın tavsiyesini hangi teknik bilgiye dayandırdığınızı açıklarmısınız zira dünyanın bildiği ve uyguladığı önerilerin tam zıddı bir şey söylüyorsunuz
    Yeni nesil lityum ion piller belli bir süre şarj etmeye gerek duymazlar ve pil şarj olduktan sonra akımı kabul etmez isterseniz 20 saat şarj edin pil dolduktan sonraki saatler boşuna olacaktır. Devamlı eletrikle kullanımda da 15 günde ya da ayda bir kalibrasyon yapmak ve birkaç günde birde pille değişken sürelerde laptoba yüklenmeden kullanıp sonra tekrar şarja takmak pil ömrü için olumlu bir iş olacaktır. Bu pillerin belli bir ömrü olduğu için kullanmasanız bile 3 yıl gibi bir süre sonunda zaten ömrünün min yarısını kaybedecektir. Hele pilsiz kullanmak en son önerilmesi gereken şeydir. Yukarıda da belirttiğim gibi pil şarj olduktan sonra üzerinden akım geçmez ve pil zarar görmez, ama pilsiz kullanırken ani voltaj dalgalanması ya da elektrik kesintisinde beklenmedik veri kayıpları hatta anakartın hasar görmesi gibi sonuçlar doğurabilir. 100 liralık pil için laptobu riske atmaya değmez, zaten yetkili servisler pilsiz kullanımı önermezler ve pilsiz kullanımı beyanla ya da fiziki incelemeyle tespit etmeleri durumunda olası hasarları garanti kapsamı dışında bırakabilirler. Benim önerim pil ile beraber kullanılması yönündedir. Herkese iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 31 Ocak 2011; 0:28:13 >

• @aragorn20
    Pil kullanımı ile ilgili son noktayı koymuşsunuz.Ancak her nedense pil kullanımı ile ilgili yanlış algılamalar ve kullanımlar devam ediyor.Bilgisayar bilgisi olarak iyi düzeyde sayabileceğim bir meslektaşım bile, geçenlerde notebookunu direk şehir ceryanına maruz bıraktığından dolayı ana kartını değiştirmek zorunda kaldı.Şimdi asla bataryasız kullanmayacağını ifade etti.
    Öz ama belirtilmesi gereken noktalara işaret ettiğinizden dolayı kendi adıma teşekkür ediyorum.Umarım birçok arkadaşa ışık tutacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

quote:

quote:

Pil şarjı ile ilgili önerinizi ve pilsiz kullanın tavsiyesini hangi teknik bilgiye dayandırdığınızı açıklarmısınız zira dünyanın bildiği ve uyguladığı önerilerin tam zıddı bir şey söylüyorsunuz
    Yeni nesil lityum ion piller belli bir süre şarj etmeye gerek duymazlar ve pil şarj olduktan sonra akımı kabul etmez isterseniz 20 saat şarj edin pil dolduktan sonraki saatler boşuna olacaktır. Devamlı eletrikle kullanımda da 15 günde ya da ayda bir kalibrasyon yapmak ve birkaç günde birde pille değişken sürelerde laptoba yüklenmeden kullanıp sonra tekrar şarja takmak pil ömrü için olumlu bir iş olacaktır. Bu pillerin belli bir ömrü olduğu için kullanmasanız bile 3 yıl gibi bir süre sonunda zaten ömrünün min yarısını kaybedecektir. Hele pilsiz kullanmak en son önerilmesi gereken şeydir. Yukarıda da belirttiğim gibi pil şarj olduktan sonra üzerinden akım geçmez ve pil zarar görmez, ama pilsiz kullanırken ani voltaj dalgalanması ya da elektrik kesintisinde beklenmedik veri kayıpları hatta anakartın hasar görmesi gibi sonuçlar doğurabilir. 100 liralık pil için laptobu riske atmaya değmez, zaten yetkili servisler pilsiz kullanımı önermezler ve pilsiz kullanımı beyanla ya da fiziki incelemeyle tespit etmeleri durumunda olası hasarları garanti kapsamı dışında bırakabilirler. Benim önerim pil ile beraber kullanılması yönündedir. Herkese iyi geceler.

Bu anlattığım konu Direk LG Firmasının eğitimlerinde aldığımız bilgiye dayanarak anlattım... Pili ne kadar çok doldurup boşaltırsanız o kadar çabukömrü biter... Şayet fazla elektirik kesilen bir yerdeyseniz bataryalı kullanın... EĞer elektiriğin az kesildiği bir yerdeyseniz Bataryayı çıkarıp kullanmanızda fayda var... Tüm dünyanın ne dediğini bende iyi biliyorum.. Ama LG firmasında aldığım bilgilere ve eğitime dayanarak söylüyorum.. Rasgele kafadan söylemiyorum kardeş... Dediğin konuya hak veriyorum... Ama batarya testlerinde LG bize seminerinde bunlardan bahsetti... Hayırlı geceler Herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOB_FARUK06 -- 31 Ocak 2011; 0:45:35 >

• aldığın eğitime saygılıyım ancak dikkat et "pil ne kadar doldurulur boşaltılırsa pilin ömrü biter diye anlattılar" demişsin zaten lityum ion piller ortalama 300 doldur boşalt ömrüne sahiptir o konuda hemfikiriz. ben burada pili devamlı doldur boşaltın demiyorum sürekli pille ve prizde kullanın arada bi pile kalibrasyon yapın diyorum. lg yetkililerinden tekrar bilgi almanı rica ediyorum, eğer gerçekten pilsiz kullanın derlerse onların da bilgisinden şüphe etmek gerektiğini düşünüyorum. elekriğin az kesildiği bölge diye bir kavram bizim ülkemiz için maalesef geçerli değil, stabil voltaj değerlerine bile sahip değiliz işim gereği tedaş ve benzeri kurumlarla devamlı irtibat halindeyim inan ki elektirik altyapımız yeni yeni düzene girmeye başlıyor ve dolayısıyla önerim geçerli, üç kuruşluk pil için milyarlık makineleri riske atmamak gerektiğini düşünüyorum,

iyi geceler...

• Evet arkadaşlar sıcağı sıcağına yazayım dedim merak eden arkadaşlar olabilir. (12T)

Saat 23.30 dan 5 dakika öncesi, yani 05.00'a kadar Call of Duty Black OPS oynadım kesinlikle ara vermeden kesintisiz 5.5 saat oynadım ve bitirdim. Oyun sürecinceki değerleri paylaşmak istedim. 25-35 arası fps aldım. Sakin sahnelerde 50'leri bile geçti ama aksiyonun bol olduğu sahnelerde 25'den aşağıya düşmedi fps. İlk 3 saat everest ısıyı max 60 gösterdi ki oyunu kapatıp değil, oyun esnasında alt-tab yapıp baktım. 5 saat civarlarına geldiğinde ısı 65 ila 70 arasında değişti ve 72 gördüm en çok. O kadar kastım makineyi full detay kesintisiz 5.5 saat saat Black OPS ve korkutucu ısı değerleri değil benim için. 70 dereceleri görmesine rağmen kesinlikle kasma takılma oyundan atma olmadı bilginize. Bi soğutucu aldıktan sonra 70'i bile zor görecek makine

Oyun yükledikçe değerleleri yazacağım ki sadece oyun amaçlı düşünenler vardır diye, ki ben öyleydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 31 Ocak 2011; 6:28:42 >

• arkadaşlar tekrar bi kampanya başlamış bu sefer kaçırmak istemiyorum ama ne tesadüfki lenovo Y560da da kampanya var lg a510 13t yada lenovonın i5 li modelini almak istiyorum bugün sizler lg kullanıcıları olarak bana oyun performansı nasıl çok ısınıyormu şarj süresi ve ekstra özellikleri gibi bilgiler verebilirseniz çok sevinirim.... şimdiden teşekkürler....
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.