Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
175.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Veriyorlar mı vermiyorlar mı? Çok fazla dışarı çıkmayacak. Yılda iki üç defa seyahat için kullanılacak. Dandik mandik idare edecez. Ama hiç vermiyorlarsa ayrıyetten bir daha sipariş verecez kargo parası beklemesi de yanımaza kar kalacak. Bir de hemen sipariş ver demişsiniz. Kampanyanın son günü yarın değil mi?
  • Yukardaki sorudan daha önemli bir soru havale ile alamıyor muyum? Seçeneklerde vardı havale ile ama ödeme ekranına gelince world çıkıyor sadece.
  • Hallettim sonunda. Sepete bi kaç ürün daha atınca havale seçeneği kayboluyor. Laptobu tek alıp sonra da diğerlerini ayrı almak gerekiyormuş. Nasıl iş yapıyorlarsa.
  • Merhabalar arkadaşlar; buradaki paylaşımlarınız için herkese çok teşekkürler.
    Bende 1 saat kadar önce bu bilgisayarı alarak aranıza katıldım. Yaklaşık 3-4 aydır araştırma halinde idim. 45 gün kadar önce Asus N61JQ modelini almıştım fakat ekran mozaiklenmesi ve donması arızaları nedeni ile yetkili servis DOA raporu düzenlemesi sonucu makinayı iade ettim. Bugün aranızdayım.
    Fiyat/Performans Olarak Piyasadaki En İyi Notebooklar (http://forum.donanimhaber.com/m_42643230/mpage_35/key_/tm.htm ) başlığında bu bilgisayarı görmem ve buradaki izlenimler benim için çok etkili oldu. Vatan Bilgisayar Bornova daki son makinaya da yetiştim diyebilirim sadece teşhirdeki ürün kaldı çünkü. Neyse zaman içinde görüşlerimi sizlerle paylaşırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Wurunkatte

Arkadaşlar vatandan internet üzerinden A510 i3 modelini almayı düşünüyorum. Baktım ama göremedim çanta veriyorlar mı yanında? Bilgilendirirseniz sevinirim.

i5 modelde bana verdikleri canta cok kaliteli.. hard case degil ama cok hos tum fermuar baslıklarında lg nın kırmızı simgesi var. cok hos ve bayada bir orjinal yani...
    bu arada touch paddeki ısıgı kapatan arkadas bios dan mı kapattın??
  • Evet banada verdiler çanta. Güzel ama çokta kaliteli değil idare eder işte.

Touchpad işığı truesuit programında led control sekmesinden kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 20 Aralık 2010; 1:08:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulubatlısinan

Arkadaşlar üsten, arkadan, önden, arkadan, yandan, sağdan, soldan resimlerini çekip ekleyebilir misiniz?

ilk sayfada mevcut ;)
  • Arkadaşlar hdd kaç RPM ? 5400 mü 7200 mi? Bunu aygıt yöneticisinden göremedim. Nasıl görebiliriz?
  • Sürücü #1 - Hitachi HTS545050B9A (465 GB)

Hdd 5400 rpm. http://www.hitachigst.com/internal-drives/mobile/travelstar/travelstar-5k500b
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Evet banada verdiler çanta. Güzel ama çokta kaliteli değil idare eder işte.

cok tsk. ama programı acmak için illa parmak tanımlaması istiyor heralde...
  • arkadaşlar surf yaparken hdden yada fandan rahatsız edicek ses cıkıyomu caper aldım dun ozellıklerı cok iyidi ama fandanmı hddenmı anladıgım biçimde cızzzz sesi var ve rahatsız ediyo bu ürünü iade edip lg almayı düşünüyorum lütfen yardımcı olun bu üründe sorun yaşarmısım yanı o garip sesler çıkarmı sessiz olsun yeter ya :(
  • bana da i560 lısını almışlar sorun çıkarmaz inşallah :) yalnız tipi şeli çok hoşuma gitti üzerine sony vaio yasalar 2500 lira veririm valla
  • arkadaşlar surf yaparken hdden yada fandan rahatsız edicek ses cıkıyomu caper aldım dun ozellıklerı cok iyidi ama fandanmı hddenmı anladıgım biçimde cızzzz sesi var ve rahatsız ediyo bu ürünü iade edip lg almayı düşünüyorum lütfen yardımcı olun bu üründe sorun yaşarmısım yanı o garip sesler çıkarmı sessiz olsun yeter ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

arkadaşlar surf yaparken hdden yada fandan rahatsız edicek ses cıkıyomu caper aldım dun ozellıklerı cok iyidi ama fandanmı hddenmı anladıgım biçimde cızzzz sesi var ve rahatsız ediyo bu ürünü iade edip lg almayı düşünüyorum lütfen yardımcı olun bu üründe sorun yaşarmısım yanı o garip sesler çıkarmı sessiz olsun yeter ya :(

bilgisayar elime ulaşmış olsa cvp verirdim ama henüz elime geçmedi...diğer arkadaşlar görünce elbette cvp vereceklerdir.

bence bi ses yüzünden makina değişimine karar vermen çok acelecilik olmuş..bi servise götürsen tekrar ederse değişsen daha mantıklı geliyo bana...buarada hangi modeli almıştın?
  • quote:

arkadaşlar surf yaparken hdden yada fandan rahatsız edicek ses cıkıyomu caper aldım dun ozellıklerı cok iyidi ama fandanmı hddenmı anladıgım biçimde cızzzz sesi var ve rahatsız ediyo bu ürünü iade edip lg almayı düşünüyorum lütfen yardımcı olun bu üründe sorun yaşarmısım yanı o garip sesler çıkarmı sessiz olsun yeter ya :(

yok.. cihaz çok sessiz
    zaten bir artısı da bu
    etrafta hiç ses yoksa hdd sesi minimal da olsa gelir... ama onun dışında ses yok.. sadece oyun oynarsanız fan çalışır onun sesi baskın çıkar o da doğal

benim bundan önce kullandığım acer 3820tg den de garip sivrisinek sesi gibi rahatsız edici bir ses geliyordu.. elektronik cihazların çoğunda bu tür garip seslerin gelmesi doğal.. beni de rahatsız eder ancak bu cihazda şu ana kadar anormal bir cızırtıya rastlamadım..

bir konuyu daha paylaşmak istiyorum.. cihazın en çok beğendiğim tarafı ekranı oldu.. dediğim gibi bundan önce 3 laptop aldım değiştirdim aynı konfigürasyonlarda... bu laptoplar genelde gözlerimi acayip derecede yordu, ağrıttı ve kanlandırdı ancak bu ekrana saatlerce bakmama rağmen benzer sıkıntılar yaşamadım.. en çok memnun kaldığım nokta bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oncat -- 20 Aralık 2010; 15:03:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: settarozdemir

quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Evet banada verdiler çanta. Güzel ama çokta kaliteli değil idare eder işte.

cok tsk. ama programı acmak için illa parmak tanımlaması istiyor heralde...

evet ben de touchpad ışığını kapatmak istiyorum.. parmak izi tanıtmadan nasıl yaparız ?
  • casper i7 620 8gbram ekran kartı 2gb radeon 5650 ya o ses normal dııl ya sessiz ortamda çok çıkıyor degiştirmek istesem lgyle deiştirirlermi vatan bi bilginiz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiKaaN -- 20 Aralık 2010; 15:21:58 >
  • quote:

casper i7 620 8gbram ekran kartı 2gb radeon 5650 ya o ses normal dııl ya sessiz ortamda çok çıkıyor degiştirmek istesem lgyle deiştirirlermi vatan bi bilginiz varmı

ya bazen çok basit problemler çok ses çıkartır...servise gitsen daha iyi edersin ama illa ki değişmek istiyosan bişe diyemem.

vatandan aldıysan 7 gün geçmemişse değiştirirler diye tahmin ediyorum....lg kampanyası bitmeden değiştirebilirsen değiştirmeye bak sonra fiyatları artar...

ara bakalım müşteri hizmetlerini....
  • casper larda ses sorunu için son sesdriver ını sitesinden yukle belki sorunu giderebilir.dahada olmuyosa vatandan kampanya bitmeden lg uae13t yi al derim ben..arkadaslarım lg kullanıyor gayet memnunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 20 Aralık 2010; 16:41:40 >
  • arkadaşlar elimde asus n61ja-jx119r model laptop var 1200 tl. veriyorlar peşin.
    özellikleri core i3 350 işlemci, hd 5730 grafik kartı, home basic işletim sistemi, usb 3.0 1 port, 16 inç ekran diğer özellikleri önemli değil, alalı 3 ay oldu.
    bunu satıp yerinehttp://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae12t-a510-uae12t-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49119#divDigerResimler
    almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.