Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
175.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Recovery için 3 dvd yetiyor. Lg smart recovery programını takip edin 3-5 tıkla kendisi yapıyor zaten. 90 dakikada bitti benim recovery.
    3.3mhz olayına gelince, 2667mhz üzerine çıktığını hiç görmedim ben. Hangi uygulama ile bu hıza çıkacak acaba çok merak ettim.
    Normal günlük kullanımda 40-48 derece arası sıcaklıklara ulaşıyor. Oyun vs. açıldığı zaman 85 dereceleri görüyor. Sistemsessiz çalışıyor. Çok sessiz ortamlarda hdd okuma - yazma sesini azda olsa fan sesini duyabilirsiniz. Sonuçta hdd ve fan mekanik olarak çalışan parçalar. Hiç ses olmaması beklenemez.

Ekran kartını overclock yapma ile ilgili bir kaynak gören rastlayan varsa link verebilirse çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 21 Aralık 2010; 13:14:48 >
  • darkside demek istedigim benım eski hp gram ses cıkmıyodu casper aldım acayip farketti grr trrr die sesler geliyor zorlama olmasına ragmen bu lgde o sorun yaşarmıyım onu demek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerod

arkadaşalar bende haftasonu 13T modelinden alarak aranıza katıldım, yoğun bir dönemde olduğum için çok fazla inceleme fırsatı bulamadım henüz, yarın akşamdan itibaren makineyi zorluyor ve test ediyor olacam ve sonuçlarını sizlerle paylaşacam.

ısınma ve fanla ilgili soruları olan arkadaşlara çokça yanıt verildi bu başlıkta anormal bir ısınma ve fan sesi yok makinada. hatta birde "silent" fan modu var.

yalnız açılma süresi bana uzun geldi 1,5 dakika kadar sürüyor , muhtemelen açılışta çalışan çoğu çokda gerekli olmayan lg programları nedeniyle uzuyordur bu süre diye düşünüyorum. bu programları silenler yada açılışta çalışmasını engelleyenler bunu hangi programlar için ve nasıl yaptıklarını paylaşabilirler mi acaba?

usb sayısına gelince bende 2 tane usb olduğunu ve onlarında yanyana olduğunu görünce resmen kahroldum usb hub araştrmaya başlamıştım, e-sata girişine de takıldığını öğrenmek mutlu etti beni :)

recovery dvd lerini henüz oluşturmadım yapan arkadaşlar aşamalarını kısaca yazabilir mi acaba? birde kaç dvd tutuyor?

Almayı düşünenler için; fiyat / performans olarak çokça tavsiye edilen bir laptop, ekranı oldukça güzel, klavyesi benim hoşuma gitti, kasası da şık bir kasa, touch pad de multitouch olarak çalışıyor oldukça kaliteli... şimdilik bu kadar

devamı gelecek :)

kardeş sen başlangıçtan çalıştırı bul çıkan yerde msconfig yaz dan sekmelerden başlangıcı bul ekran resmini çek buraya koy hangileri lüzumsuz ben sana yazayım ya da pm at ama buraya yazsan daha iyi olur herkes faydalanır

• ve i3 lü serıde max 4 gb ram mı alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

ve i3 lü serıde max 4 gb ram mı alıyor

8
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Recovery için 3 dvd yetiyor. Lg smart recovery programını takip edin 3-5 tıkla kendisi yapıyor zaten. 90 dakikada bitti benim recovery.
    3.3mhz olayına gelince, 2667mhz üzerine çıktığını hiç görmedim ben. Hangi uygulama ile bu hıza çıkacak acaba çok merak ettim.
    Normal günlük kullanımda 40-48 derece arası sıcaklıklara ulaşıyor. Oyun vs. açıldığı zaman 85 dereceleri görüyor. Sistemsessiz çalışıyor. Çok sessiz ortamlarda hdd okuma - yazma sesini azda olsa fan sesini duyabilirsiniz. Sonuçta hdd ve fan mekanik olarak çalışan parçalar. Hiç ses olmaması beklenemez.

Ekran kartını overclock yapma ile ilgili bir kaynak gören rastlayan varsa link verebilirse çok makbule geçer.

nvidia sitesinden ntune yazılımını bul indir kur orada saat hızlarını değiştirebilirsin ancak sorumluluk tamamen sana ait herhangi bir hasar durumunda nvidia seni yalnız bırakabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

kalendar sessiz ortamda surf yaparken seslimi çalışıyor garip okuma sesi geliyormu lütfen cvp verirsen ısı ve fan hakkında cunku bugun ürünü degiştircem lg alabilirim tskler 3.33ghza cıkan lg modelini dusunuyorum

yok nette dolaşırken oldukça sessiz çalışıyor...oyunlar için bişe diyemicem henüz yüklemedim.

Bilhassa Vatan dan 13T alan arkadaşlara sorularım olacak;

kullanma kılavuzunda pek net bi ifade göremedim pil için ilk şarjı 12 saat yapmak gerekiyor mu?

garanti belgesini göremedim siz de var mı?

office 2010 için anahtar isteme olayı yine sizde mevcut mu?

size verilen çanta da bendeki gibi çok dandik mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalennder -- 21 Aralık 2010; 15:05:11 >

• uae11t nin işlemcisi düşük ama pekte farketmiyor.windows derecelendirmesine baktım bu iki model arasında ,grafiklerde0.1 puanlık fark var diğerleri aynı.ben uae12t de NFS hot pursuit oynadım hiçbir kasılma yok.....almışken uae12t yi al derim.200 tl vermeye değer hemde disk kapasitesi 180 gb daha fazla..(bu arada uae12t de diskler c:164gb d:294 gb diye ayrılıyor,,)....umarım faydalı olmustur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 21 Aralık 2010; 15:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oncat

quote:

Orijinalden alıntı: Kutlukbey

kullanıclar usb,esata,hdmi.bluetoth vs portlar hakkında bilgi verebilirmi...
    wireless bağlantı gücü nasıl,ısınma,ses,performans hakkında ek bilgiler bekliyoruz.
    aynı zamanda test sonuçları eklense
    bide foto koysalar......
    çok mu oldu

Bunların çoğu var önceki yazılanları okuyun
    test sonucu yok,foto yok,wireless hakkında bilgi yok daha yeni konu sayılır ilk iki sayfada tüm bilgilerin olması imkansız zaten.ve ben aynı zamanda ek bilgiler dedim kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

quote:

kalendar sessiz ortamda surf yaparken seslimi çalışıyor garip okuma sesi geliyormu lütfen cvp verirsen ısı ve fan hakkında cunku bugun ürünü degiştircem lg alabilirim tskler 3.33ghza cıkan lg modelini dusunuyorum

yok nette dolaşırken oldukça sessiz çalışıyor...oyunlar için bişe diyemicem henüz yüklemedim.

Bilhassa Vatan dan 13T alan arkadaşlara sorularım olacak;

kullanma kılavuzunda pek net bi ifade göremedim pil için ilk şarjı 12 saat yapmak gerekiyor mu?

garanti belgesini göremedim siz de var mı?

office 2010 için anahtar isteme olayı yine sizde mevcut mu?

size verilen çanta da bendeki gibi çok dandik mi ?

12 saat şarj etmeyle ilgili birçok yerde, laptoplarda kullanılan piller li-on battery olduğu için gerek olmadığını okudum.

garanti belgesi = fatura , artık faturayla işlem yapılıyor bu nedenle garanti belgesi vermiyorlar sanırım, verselerde fatura ibraz edilmek zorunda diye biliyorum.

office 2010 2 aylık deneme sürümü. o nedenle anahtar istiyor.

çantaya dandik demeyelim de şöyle diyelim siyah pazar poşetleri vardı kanserojen olduğu için yasaklandı onlardan az biraz daha kaliteli bi çanta verdiler banada, leş gibi plastik kokuyor.

• evet bana da verdikleri çantaya dandik demek iltifat etmek olur.
  • arkadaşlar tüm sayfaları sonuna kadar tek tek okudum ancak pil ile ilgili sağlıklı bir bilgi verilmemiş. Sadece bir arkadaş 1 saat gitti demiş ki bu bence çok az. Bir kaç kişi de pil ömrü göstergesinden bakarak 2 ila 3 saat arasında gösterdiğini söylemişler, kullanıp sonuç ile ilgili bildirimde bulunmamışlar. Kullanan arkdaşlar pil ömrünün ortalama bir kullanımda ne kadar gittiğini deneyerek bilgi verebilirler mi acaba?

560M modelini almayı düşünüyorum özellik olarak gayet güzel ve emsallerine göre uygun bir pc ama benim için pil ömrü de önemli. yine en az iki saat gitmeli benim için üstü olursa daha da güzel olur.
    Pil ömrünü kullanıp inceleyerek bildirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek isterim.

İlave olarak çalıştırdan "msconfig" komutu ile başlangıçtaki gereksiz programları engelleyen arkadaşlar var ise bu şekilde açılış ne kadar sürüyor bildirebilirler mi ?? normalde 90 sn bana biraz uzun geldi bu özelliklerde bir pc için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latia -- 21 Aralık 2010; 22:19:05 >

• Bu arada Lg nin sitesi ile ilgili şu dikkatimi çekti, ne hantal bir site flashların yüklenmesi falan zaman alıyo, arayüzü bence dandik, istediğini bulmak biraz zor oluyo ve hiçte kullanışlı değil. Soğuk bir site olmuş.
  • ben de bugün vatan bilgisayardan 11t modelini aldım. şarjı yaklaşık 2.5 saat kadar gidiyor. windows 7 nin yanına bir de xp kurmayı deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orall

evet bana da verdikleri çantaya dandik demek iltifat etmek olur.

ozaman ben çok şanslıyım benim çantam orjinal lg çantası tum fermuar basıklarında lg simgeleri ve bircok cep bölmesi var musait olunca resimlerini koyarım.
  • Pil ömrü dengeli modda 2 saat gidiyor. Güç tasarruf modunda deneyemedim henüz ama fazla fark yaratacağını sanmıyorum. En azından 2 katı olmaz.
    Bendeki çatada lg marka fermuar larda kırmızı lg yazan plastikler var.
  • arkadaşlar bende i5 560m modelini aldım birkaç sorum olacak şimdi pcde pek bişi açık diil ama fiziksel bellek 1.37 ( http://i1012.hizliresim.com/2010/12/22/93.jpg ) gb ram yiyor neden acaba birde azda olsa fan üfürüyor onu komple durduramazmıyız cunku pc boşta yani pek işlem yapmıyorum vız vız çalısmasın arkada :D
  • 1 sorumdaha olacak şimdi lg intelligent update programından tüm güncellemeleri yaptım ancak 1 tanesi güncellenmiyor adı ise intel turbo boost technology driver bu yüzdende derecelendirmede 5.2 çıkıyor puan yani benim turbo özelligi çalışmıyor ne yapmam lazım arkadaşlar acil cvp
  • quote:

arkadaşlar bende i5 560m modelini aldım birkaç sorum olacak şimdi pcde pek bişi açık diil ama fiziksel bellek 1.37 ( http://i1012.hizliresim.com/2010/12/22/93.jpg ) gb ram yiyor neden acaba birde azda olsa fan üfürüyor onu komple durduramazmıyız cunku pc boşta yani pek işlem yapmıyorum vız vız çalısmasın arkada :D

Dostum,başlangıçtan kullanmadığın programları kaldırıp dene.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.