Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
176.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kalennder

dün akşam itibariyle bilgisayar elime ulaştı...

estetik açıdan beni yeterince tatmin etti. rengi de klasik değil hoş,farklı bi renk...henüz tam inceleme fırsatı bulamadım fazla bişey diyemeyecem ama ekrana sağdan soldan her açıdan baktım herhangi bi karıncalanma veya dalgalanma göremedim. ekranı da çok hoşuma gitti diyebilirim...

tabi benim model Lg A510 uae13T modeli.

arkadaşlara şunu soracam; ben kullanma kılavuzunda pek net bi ifade göremedim pil için ilk şarjı 12 saat yapmak gerekiyor mu?

gün geçtikçe hem incelerimi hem de sorularımı paylaşacağımdan kuşkunuz olmasın;)

ekran bilgisi için teşekkür ettim şarj için madem açıkça bi uyarı yok o zaman keyfine bak..

açılış süresine takılan arkadaşlar için kendi bilgisarımdan bilgi vereyim;benim sistem ortalama 1.5 dk da açılıyor ve hazır hale geliyor.özellikleri imzamda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 22 Aralık 2010; 18:45:10 >

• Selam arkadaşlar
    12t kullananlar
    Bilgisayar kaç dakka da açılıyo
    Pil kaç saat gidiyo
    11t kullananlar için de aynı soru :)
    Lütfen cevap
  • ya benim işlemciye 5.3 veriyor moralim çok bozuk ya
  • Lg A510 13T bu sistemde win 7 home 64bit yüklü bunu tamamen kaldırıp, kullandığım bir çok program 32bit olduğundan dolayı xp 32 bit kurmam icab ediyor..Bu mümkünmüdür..?? nasıl yapılır? şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

arkadaşlar bi cok kisi ilk 1-2.sayfaları okumadan terkar terkar aynı soruları soruyoar. aynı seylerin etrafında dönüp dolaşıyoruz. aynı cevabı terkar veriyoruz. biraz bu konuda hassasiyet gösteririseniz hepimiz icin daha iyi olurr. fotolar ilk safada mevcut. pil hakkında net olmasa yüzde 90 gercklik oranında bilgi verildi. ısınma konusunda ayrıntılı olarakta bilgi verildi. ses, ve performan hakkındada bilgi verildi hatta en iyis nasıl ses alınır diye ayrıntılı olarak verildi. usb hakkında verilmesede 2.00 iste saniyede 25-30mb bunuda yazzmak saçma olur. wirelss gücü ne yaa kimisi 3 dalga imi 5dalga cekiyodr bunun bu kadar önemli biey oldugunu zannetmiyorum. ne kaldı geriye???
    bunları bilgisayar uzerindeki programlarla ölçüpte mi verelim??? napalım?? nasıl yapalım??
    kardeş sende atom profesörü gibi kendine hava verme.ek bilgiler vereceksen ver yoksa verme.kimsenin seni zorladığı veya sitem ettiği yok.valla ya sanki uzaya roket fırlattı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutlukbey

quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

arkadaşlar bi cok kisi ilk 1-2.sayfaları okumadan terkar terkar aynı soruları soruyoar. aynı seylerin etrafında dönüp dolaşıyoruz. aynı cevabı terkar veriyoruz. biraz bu konuda hassasiyet gösteririseniz hepimiz icin daha iyi olurr. fotolar ilk safada mevcut. pil hakkında net olmasa yüzde 90 gercklik oranında bilgi verildi. ısınma konusunda ayrıntılı olarakta bilgi verildi. ses, ve performan hakkındada bilgi verildi hatta en iyis nasıl ses alınır diye ayrıntılı olarak verildi. usb hakkında verilmesede 2.00 iste saniyede 25-30mb bunuda yazzmak saçma olur. wirelss gücü ne yaa kimisi 3 dalga imi 5dalga cekiyodr bunun bu kadar önemli biey oldugunu zannetmiyorum. ne kaldı geriye???bunları bilgisayar uzerindeki programlarla ölçüpte mi verelim??? napalım?? nasıl yapalım??
    kardeş sende atom profesörü gibi kendine hava verme.ek bilgiler vereceksen ver yoksa verme.kimsenin seni zorladığı veya sitem ettiği yok.valla ya sanki uzaya roket fırlattı

kardeş ben herhangi birisine sahsi olarak bişey dedimmi yada herhangi bi lafta bulundummu??? hayır. su yazdıgın cümleyle olayı kişisellestiriyosun. laflarına dikkat etmen düşüncesindeyim. hernys bu yazdıgına karsılık aynı senin gibi cevap vermek yakışı bi durum olmıca icin cevap verme geregi bile duymuyorum tekrardan aynı şeyleri söylicem ilk syaflardaki bilgileri okumadan yada bakmadan tekrar tekrar aynı şeyler sorluyo aynı şeyler etrafında dönülüyoo. hatta cok takıldıgı bisey olursa pm den mesj atsın elimizden bişey geliyosa ordan yardımcı olalım hatta ve hatta msn verelim bire bir bütün sorulara cevp verelim. eminim bi cok kullanıcda aynı şeyi düşünüyodur.

• quote:

Orijinalden alıntı: latia

arkadaşlar tüm sayfaları sonuna kadar tek tek okudum ancak pil ile ilgili sağlıklı bir bilgi verilmemiş. Sadece bir arkadaş 1 saat gitti demiş ki bu bence çok az. Bir kaç kişi de pil ömrü göstergesinden bakarak 2 ila 3 saat arasında gösterdiğini söylemişler, kullanıp sonuç ile ilgili bildirimde bulunmamışlar. Kullanan arkdaşlar pil ömrünün ortalama bir kullanımda ne kadar gittiğini deneyerek bilgi verebilirler mi acaba?

560M modelini almayı düşünüyorum özellik olarak gayet güzel ve emsallerine göre uygun bir pc ama benim için pil ömrü de önemli. yine en az iki saat gitmeli benim için üstü olursa daha da güzel olur.
    Pil ömrünü kullanıp inceleyerek bildirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek isterim.

İlave olarak çalıştırdan "msconfig" komutu ile başlangıçtaki gereksiz programları engelleyen arkadaşlar var ise bu şekilde açılış ne kadar sürüyor bildirebilirler mi ?? normalde 90 sn bana biraz uzun geldi bu özelliklerde bir pc için.

evet o 1 saaat gitti diyen benim.. yalniz DENGELİ modda kullandim. ayrica pcyi ilk aldığım zaman , var olan sarjini bitirdim(%5-6 kaldi uyari verdi) daha sonra ilk sarjimi koydum..12 saat deil 2-2.5 saat lik bir sarj.. yani sadece 2-2.5 saat sarj ettim(ilk sarj)... daha sonra kullandım ve 1 saat gitti..

duzgun dogru sarj-kullanım + guc tasarrufu modu ile 2 saat gider sarji.. ama ben pirizde kullanıyorum..

açılmasi 1.5dk yi rahat buluyor..

vatan bilg. verdigi notebook çantasi beleş oldundan olsa gerek baya adi..

LG update .. turbo guncellemesini bende yapamadim.. hazir yujkleyn diyor yukleyemiyor.. bi sorun var programda bencede..

İLK SAYFALARI OKUYUN! resim yokmu vs demissiniz:D birde araştırıyorum alcam vs dionuz ..tek tek okumanız lazm sayfaları..(söz meclisten disari latia.) )

• kişisel olarak bu sorulardan bazılarını bende sordum.foto derken dikkat ettisyeniz test sonuçları hakkında fotoları kastetmeye çalıştım.
    ve söylüyorum hala tam anlamıyla tatmin edici bilgiler yok ve yeni konu bi anda olup bitecek şey değil bunuda belirttim ama anlamamakta ısrarcısınız.
    burada kimsenin kimseye yardım etme gibi bi mecburiyeti yok fakat fazladan bi kaç soruyla başa dönülecekse hiç kimse bişey sormasın
    sonuç olarak kasmaya gerek yok.sakin olun........
  • gt425m kartlı a510 bu kart dolayısıyla 3d destegi de mevcut mu?
    mevcutsa ne gibi bi getirisi var?
  • arkadaşlar bu gt 425 ile oc oluyor mu? yapan kullanan bi ss felan verse? performansa etkisini veya bench değerini..kullandığı programı...
  • bu kampnaya daha ne zmana kadar sürecekmiş yaw en son 17sı cuma günü son demişlerdi ama hala devam ediyor...
  • arkadaslar lg 11 12 ve 13t 2. sınıf mal mı kullanıyor !!!!!!!!!

• fatih vallka iblmiyorumda ben memnunun çok sessiz ve ısınmıyor tek sorun benim işlemciye 5.3 veriyor onun haricinde memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

arkadaslar lg 11 12 ve 13t 2. sınıf mal mı kullanıyor !!!!!!!!!

o nereden çıktı ya...................
  • Başka siteden okudum da
    Biri şüpheli :))
  • quote:

Başka siteden okudum da
    Biri şüpheli :))

paylaş okuduğun siteyi biz de faydalanalım doğru mu yazmış yanlış mı yazmış değerlendirelim.
  • Bi hatırlarsam paylasıcam zaten
    Şuan arıyorum siteyi
    Googleden araştırma yapınca zaten lg ile ilgili pek birşey çıkmıyor...
    Gerçekten bu 2. Sınıf mal kullanıldı mi kuşkulandırıyor beni
  • quote:

Bi hatırlarsam paylasıcam zaten
    Şuan arıyorum siteyi
    Googleden araştırma yapınca zaten lg ile ilgili pek birşey çıkmıyor...
    Gerçekten bu 2. Sınıf mal kullanıldı mi kuşkulandırıyor beni

boşa kuşkulanıyorsun alıpta bu senin söylediğini hisseden tek bir kullanıcı bile yok fiyat sana ucuz gelince rahatsız oldun muhtemelen ama sabit kur kampanyaları her zaman olmaz hele dolar kuru bu kadar yüksekken daha da avantajlı niyetliysen al geç kaçırma
  • arkadaşlar biostaki fan always on die bişi var onları enabledmi yapalım disabledmi disabled yapınca fan sadece pc ısınınca salısıyor sonra susuyor bu mega sessizlik demek oluyor enabled yapınca fan sureklı calısıyor ama sesi sessiz saten
  • Arkadaşlar pazar günü A510-UAE13T modelini İzmir Bornova Vatan Bilgisayardan alarak aranıza katıldım Fakat Recovery DVD oluşturmada ihmalkar davrandım ve dün bilgisayarım göçtü. Bende elimde olan Win7 ile kurulum yaptım. Sürücüleri LG sitesinden indirdim.

Fakat LG Smart Recovery yazılımını hiç bir yerde bulamadım. Bu yazılım olmadan hızlı kurulum da yapamıyorum maalesef.

Smart recovery DVD si oluşturan bir arkadaştan kopyalarını rica edeceğim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.