Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
175.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de kampanyanın son gününde i3'lü modelden aldım. Makineden henüz en ufak ses duymuş değilim. Fanın yada HD'in çalıştığını hiç duymadım. Ekran kalitesi son derece iyi, bana biraz plastiği vasat geldi o kadar. Tasarım 10 numara, ben alırken yanımda bir çift Samsung almıştı. Kadın iki saat sorguya çekti, özellikleri nedir falan. Satıcı bunlara LG dandik demiş. Bu arada Vatan'ın satış elemanları da şu tip insanlar: Kardeş bu telsiz telefon renkli ekran mı? Satıcı: Evet, bakın arka plan mavi, yazılar da siyah, renkli ekran işte. Ofis sorusunu soran arkadaşa, Ofis Starter diye bir şey zaten yüklü, ofis klasöründen değil de programlardan bulacaksın. Sadece word ile excel var, onlar da kısıtlı özelliklerde. Açılış hızı benim dert ettiğim bir şey değil, bana da çok hızlı gelmedi ama sonuçta yazılımla ilgili şeyler bunlar, halledersin.

• arkadaşlar bi cok kisi ilk 1-2.sayfaları okumadan terkar terkar aynı soruları soruyoar. aynı seylerin etrafında dönüp dolaşıyoruz. aynı cevabı terkar veriyoruz. biraz bu konuda hassasiyet gösteririseniz hepimiz icin daha iyi olurr. fotolar ilk safada mevcut. pil hakkında net olmasa yüzde 90 gercklik oranında bilgi verildi. ısınma konusunda ayrıntılı olarakta bilgi verildi. ses, ve performan hakkındada bilgi verildi hatta en iyis nasıl ses alınır diye ayrıntılı olarak verildi. usb hakkında verilmesede 2.00 iste saniyede 25-30mb bunuda yazzmak saçma olur. wirelss gücü ne yaa kimisi 3 dalga imi 5dalga cekiyodr bunun bu kadar önemli biey oldugunu zannetmiyorum. ne kaldı geriye???
    bunları bilgisayar uzerindeki programlarla ölçüpte mi verelim??? napalım?? nasıl yapalım??
  • 1 sorumdaha olacak şimdi lg intelligent update programından tüm güncellemeleri yaptım ancak 1 tanesi güncellenmiyor adı ise intel turbo boost technology driver bu yüzdende derecelendirmede 5.2 çıkıyor puan yani benim turbo özelligi çalışmıyor ne yapmam lazım arkadaşlar acil cvp
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

1 sorumdaha olacak şimdi lg intelligent update programından tüm güncellemeleri yaptım ancak 1 tanesi güncellenmiyor adı ise intel turbo boost technology driver bu yüzdende derecelendirmede 5.2 çıkıyor puan yani benim turbo özelligi çalışmıyor ne yapmam lazım arkadaşlar acil cvp

sen pc yi vatandan değiştirdin mi ya? mağazadan mı almıştın netten mi?
  • vatandan almıstım magazadan degiştirdim lg aldım memnunum şimdi tek şu sorunum var kalendar yardım edermisin lg intelligent update programından tüm güncellemeleri yaptım ancak 1 tanesi güncellenmiyor adı ise intel turbo boost technology driver bu yüzdende derecelendirmede 5.2 çıkıyor puan yani benim turbo özelligi çalışmıyor ne yapmam lazım arkadaşlar acil cvp
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberius

ben de bugün vatan bilgisayardan 11t modelini aldım. şarjı yaklaşık 2.5 saat kadar gidiyor. windows 7 nin yanına bir de xp kurmayı deneyeceğim.

siberius microsoft işletim sistemleri eskiden yeniye doğru sırayla kurulmalıdır yani önce mutlaka recovery dvd yap sonra xp için yeni bir bölüm oluştur xp yi kur mesela xpyi c ye kurduysan d ye win 7 kur problemsiz kurulacaktır tersini yaparsan win7 boot dosyaları xp kurulumu sırasında bozulacaktır.
  • arkadaşlar turbo boostu nasıl halledicez ya yardım edin lg uptae yükliyemiyor onu ıslemciye 5.2 veriyor :(:(
  • quote:

vatandan almıstım magazadan degiştirdim lg aldım memnunum şimdi tek şu sorunum var kalendar yardım edermisin lg intelligent update programından tüm güncellemeleri yaptım ancak 1 tanesi güncellenmiyor adı ise intel turbo boost technology driver bu yüzdende derecelendirmede 5.2 çıkıyor puan yani benim turbo özelligi çalışmıyor ne yapmam lazım arkadaşlar acil cvp

yok henüz bilmiyorum..çünkü vakit darlığından pek dokunamadım bilgisayara....
  • yokmu bilen arkadaşlar ya offf :(
  • quote:

yokmu bilen arkadaşlar ya offf :(

vardır da sen çok kasıyosun kendini çok acelecisin...

biraz sabılı ol elbette bilen birileri görünce yazacaktır.

buarada hayırlı olsun yeni lg...aramıza hoşgeldin diyebiliriz.gerçi ben de yeniyim lg kullanıcısı olarak ama olsn.
  • saolasın kalendar bu aarada biosta fan always on senegi buldum onu off yaptım pc çok sessiz çalısıyor artık :D
  • arkadaşlar 3.33ghza çıktımı sizin bu driveri yüklemiyor lg update bi problem var galiba yazılımsal
  • Tuboboost u görmek içinhttp://www.intel.com/support/processors/sb/CS-031038.htm adresindeki programı indirin.

Orthos veya başka bir cpu benc programı ile cpu yu sıkıştırın. :) Fazla sıkıştırıp yakarsanın sorrumluluk size aittir karışmam. Ben masa üstünde 5 saat yapmıştım bu testi overclok dan sonra. Ama buna kıyamadım. :) Tuboboost ihtiyaç halinde kendisi devreye giriyor diye biliyorum ben. SS de göreceğiniz gibi orthos programı ile benim işlemci 3.20 mhz e çıktı. Lg inteeliupdate programında bende turboboost driver i güncelleyemedim. Ayrıca bir driver felanda yüklemiş değilim.

***LG A510*** KULLANICILARI

***LG A510*** KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 22 Aralık 2010; 13:41:48 >

• darkside benımki çalışmıyor ya çalışssa 5.2 vermezdi işlemciye ya bi problem var bence :( biğde değin programı kurıyim belki düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiKaaN -- 22 Aralık 2010; 13:30:40 >
  • quote:

arkadaşlar 3.33ghza çıktımı sizin bu driveri yüklemiyor lg update bi problem var galiba yazılımsal

normalde program guncelleniyor fakat bu lg update e yansimiyor lg update deki yazilimsal bir sorun aslinda... kafana takma ...
  • tmm aama windows7 herkesin iişlemcisine 6.9 falan vermiş bana neden 5.2 verdi
  • Arkadaşlar bu makinaya format atıp windows ultimate kuran var mı? Bunu yapıp, Lg nin gereksiz programlarından kurtulduktan sonra hız konusunda iyileşme gördünüz mü.
    Çünkü sadece lg değil çoğu pc üreticisi bir yığın gereksiz ve pc yi hantallaştıran programlar ile yolluyorlar pclerini.
  • ben w7 ultimate kurdum.bilgisayarda hızlanma oldu.içinde olan programların çoğunu kurmadım.
  • quote:

tmm aama windows7 herkesin iişlemcisine 6.9 falan vermiş bana neden 5.2 verdi

sen cpu-z programını kurup işlemci özelliklerine bir bakarmısın

bende core2duo t7250 işlemci bile 4.9 veriyor ya işlemcinde bir sorun var ya da derecelendirme programında

http://www.intel.com/support/detect.htm
    şu adrese gir check your sistem for latest updates linkine tıkla yukarıda çıkacak çubuğa sağ tıkla eklentiyi yükle deminki linke bir daha tıkla

çıkan listede intelin önerdiği update varsa onu indir ve uygula

• quote:

Orijinalden alıntı: siberius
    ben w7 ultimate kurdum.bilgisayarda hızlanma oldu.içinde olan programların çoğunu kurmadım.

Açılış süresi ne kadar oldu peki, bakıp bilgi verebilir misin? Bir de formattan sonra sarjin kac saat gidiyor deneyip yazarsan sevinirim? bende vatan in kampanyası bitmeden almayı düsünüyorum bakalim. performans mi yoksa hafiflik ve uzun pil ömrü mu diye bir iki bilgisayar arasında baya kaldim ama sanırım performans ve bu lg yi seçicem :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.