Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
175.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulubatlısinan

arkadaşlar elimde asus n61ja-jx119r model laptop var 1200 tl. veriyorlar peşin.
    özellikleri core i3 350 işlemci, hd 5730 grafik kartı, home basic işletim sistemi, usb 3.0 1 port, 16 inç ekran diğer özellikleri önemli değil, alalı 3 ay oldu.
    bunu satıp yerinehttp://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae12t-a510-uae12t-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49119#divDigerResimler
    almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım.

asus tan memnun kalmadığın noktalar nedir ? bunları bilebilirsek karşılaştırabiliriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ulubatlısinan

arkadaşlar elimde asus n61ja-jx119r model laptop var 1200 tl. veriyorlar peşin.
    özellikleri core i3 350 işlemci, hd 5730 grafik kartı, home basic işletim sistemi, usb 3.0 1 port, 16 inç ekran diğer özellikleri önemli değil, alalı 3 ay oldu.
    bunu satıp yerinehttp://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae12t-a510-uae12t-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49119#divDigerResimler
    almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım.

asus tan memnun kalmadığın noktalar nedir ? bunları bilebilirsek karşılaştırabiliriz..

sol üst köşedeki fan çıkışının olduğu bölüm ısınıyor, bir de 16 inç te 1366-768 oyunlarda ve filmlerde ekran tam oturmuyor yada 15.6 inç e göre biraz bulanık gösteriyor, tuş takımının aralıklı olması da pek hoşuma gitmiyor.

• quote:

sol üst köşedeki fan çıkışının olduğu bölüm ısınıyor, bir de 16 inç te 1366-768 oyunlarda ve filmlerde ekran tam oturmuyor yada 15.6 inç e göre biraz bulanık gösteriyor, tuş takımının aralıklı olması da pek hoşuma gitmiyor.

kullandığım LG'nin görüntüsü çok iyi.. oturma gibi bir sıkıntı yok hatta tercihimin en önemli sebebi diyebilirim
    klavye güzel rahat kullanılan bir klavye, sağlam
    ısınma konusuna gelince bütün laptoplar doğal olarak oyun oynandığı zaman ısınırlar bunda bir anormallik yok.. özellikle fan çıkışında ısınma olması daha doğal...
    16 inch ekranı 15'6 ya tercih ederim şahsen ancak görüntünün kaliteli olması kaydıyla.. ne kadar büyük görüntü o kadar tatmin edici

Bana göre görüntü en önemli şey laptopta sonuçta gözlerimizle saatlerce bakıyoruz... Sırf bu yüzden aynı konfigürasyonlu 2 Dell 1 Acer iade ettim ya da geri sattım bunu aldım.. uzun bir süre kullanabileceğimi düşünüyorum

• dediğin lg uae12t modelinde 15.6'' te bazı oyunlarda göruntu tam oturmuyor.ama klavye arasında bosluk falan yok.....fanı sol üst ve sol üst arka kosede var...kullanım açısından gayet ii..
  • ekranın büyük olması iyi de çözünürlük artmadığı sürece bir anlamı yok.
  • arkadaşlar notebookta 2 tane usb girişi var, oda yanyana yeni dikkatimi çekti, hiç kullanışlı değil bu şekilde, tuhaf.
  • eminmisin 3 tane olması lazım..2 usb,birde e-sata baglantısı war.onada usb bağlanabiliyor uae12t de bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 20 Aralık 2010; 22:10:23 >
  • benim bildiğim kadarıyla da e-sata ile usb farklı soket tipine sahip yani bağlayamazsın, belki bir aparatla dönüştürülebilir öyle birşey varsa o konuda bilgim yok.
  • bende suan toshiba a300 var..onda esata+usb..2 side aynı yere sokuluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 20 Aralık 2010; 22:45:17 >
  • kullanıclar usb,esata,hdmi.bluetoth vs portlar hakkında bilgi verebilirmi...
    wireless bağlantı gücü nasıl,ısınma,ses,performans hakkında ek bilgiler bekliyoruz.
    aynı zamanda test sonuçları eklense
    bide foto koysalar......
    çok mu oldu
  • Arkadaşlar yeteri kadar bilgi sahibi olmadan cevap vermeyelim lütfen...
    Makinede 3 adet USB portu var: 2 tanesi sağda 1 tanesi ise solda

Soldaki port aynı hem e-sata hem de usb girişi olarak kullanılıyor..

3 usb portu zaten çoğu notebookda standart 10 -15 tane usb bağlayacaksanız zaten birkaç liraya usb hub alırsınız soldaki porta takar rahat rahat kullanırsınız
  • İ5 460M li modelden kayınçoya hediye aldık inşallah sorunsuz kullanır. gelince bir iki foto koymaya çalışırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutlukbey

kullanıclar usb,esata,hdmi.bluetoth vs portlar hakkında bilgi verebilirmi...
    wireless bağlantı gücü nasıl,ısınma,ses,performans hakkında ek bilgiler bekliyoruz.
    aynı zamanda test sonuçları eklense
    bide foto koysalar......
    çok mu oldu

Bunların çoğu var önceki yazılanları okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: orall

bana da i560 lısını almışlar sorun çıkarmaz inşallah :) yalnız tipi şeli çok hoşuma gitti üzerine sony vaio yasalar 2500 lira veririm valla

• BENDE yukarıda aynısını soyledim 3 tane usb girişi war diye.
  • arkadaşlar bana laptop yanında verilen çanta biraz kötü lg logoları yok maalesef. sizin çantanın resmini koyabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solaris

arkadaşlar bana laptop yanında verilen çanta biraz kötü lg logoları yok maalesef. sizin çantanın resmini koyabilir misiniz?

bildiğim kadarıyla çanta vatandan lg çantasız satılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

@kalennder

ben şarjlı pil ile kullanıyorum bittikçe çıkarıp diğer eşini takıyorum daha kullanışlı oluyor.pil süresi olarak tam ölçmedim ama 1 ay falan gidiyor sanırım yani kullanıma görede değişiyor.ben zaten hayatta bişeyi araştırmadan almam bunuda çok araştırıp aldım.alırken dikkat ettiğim artıları;
    1)altında dandik olmayan bi açma kapama tuşu var
    2)kullanılmadığında bi süre sonra uyku moduna geçiyor yani pilden tasarruf.
    3)harika çekim gücü ve ergonomi.
    yani bi mause dan ne beklersen açıkçası var bunda..şu an düştü fiyatı ben alırken paraya kıydım valla ama pişman etmedi beni kuruşuna kadar hakkını veriyor.

harici klavye kullanmıyorum kullananlarıda anlamıyorum..yahu zaten yok laptop soğutucusu harici klavye cart curt bi sürü şeyi laptopla beraber kullanacaksam masaüstü alırdım daha iyi yani o kadr zımbırtıyı ayak bağı etmenin bi mantığı varmı? laptopun amacı nedir;taşınabilirlik,pratiklik,istediğin yere al koy götür getir vs. vs. ama senin dediğin gibi o kadar çeyizle beraber kullanmaya kalkarsak laptopda masadan kalkamaz bi anlamıda keyfide kalmaz..

özetle laptopa bi dünya para vereceksin bari o paranında keyfine bak kendine iş çıkarma

dipnot:forum yönetimine yaş konusunda yine sesleniyorum;kullanıcıların avatarlarının altına yaş bildirimi uygulamasına geçilmesi önerimi tekrarlıyorum!! siz yapana kadar ben adminliğe geçip yeniliycem baştan aşağı forumu haberiniz ola

tşkler...tavsiyelerini ve tecrübelerini dikkate alıp gözüme kestirdim senin mouse dan alacam inş...

LG A510 UA13T modelini yani şunu:
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae13t-a510-uae13t-core-i5-560m-2.66ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49120
    sipariş ettim.. sen ne düşünüyosun bilmiyorum (öğrenmek isterim) ama f/p olarak iyi bir ürün aldığımı düşünüyorum..

Bu dizüstülerde telefonu ilk şarjda uzuun süre şarj etme geleneği bunlarda da var mı?

ayrıca sende de parmak izi okuyuculu Hp var gördüğüm kdarıyla? o özellik konusunda ne dersin + ları - leri ( varsa) nelerdir?

hayırlı olsun cidden güzel konfigürasyonlu bi makina aldın fiyatıda fena değil.yani aynı özelliklerdeki diğer markalara ait modeller daha uçuk fiyatlarda..şarj olayında kullanım klavuzuna bi göz at açmadan önce çünkü normalde artık öyle saatlerce şarj et sonra aç olayı yok ama bazılarındada kullanım klavuzlarında belirtiyorlar 12 saat şarj edin diye.sendeki klavuzda öyle bi ibare yoksa tak prize kullanmaya başla.

parmak izi okuyucusu duruma göre hayat kurtarıyor:)) yani mesela msni parmak izi okuyucusuyla açıp kapatabiliyorsun yada herhangi bi istediğin programı vs.gizlilik açısından işe yarıyor.artıları kişiden kişiye göre değişir ama eksisi yok yani ne olabilirki..arada bi parmağım denk geliyor üstüne otomatik açılıyor program kapatıyorum onuda.
    bu arada cihaz gelince sende ekranına bi dikkatlice bakarmısın karıncalanma yada dalgalanma varmı? değişik açılardan ekranı eğip kaldırarak kontrol et.benim hp de ekranımda dalgalanma ve karıncalanma var panel değişikliği için servise vericem yada iade edicem duruma göre iade olayı olursa sizin bu lg leri değerlendirebilirim o yüzden sizin paneli merak ediyorum.fırsatım olunca gidip kendimde bakıcam.

dün akşam itibariyle bilgisayar elime ulaştı...

estetik açıdan beni yeterince tatmin etti. rengi de klasik değil hoş,farklı bi renk...henüz tam inceleme fırsatı bulamadım fazla bişey diyemeyecem ama ekrana sağdan soldan her açıdan baktım herhangi bi karıncalanma veya dalgalanma göremedim. ekranı da çok hoşuma gitti diyebilirim...

tabi benim model Lg A510 uae13T modeli.

arkadaşlara şunu soracam; ben kullanma kılavuzunda pek net bi ifade göremedim pil için ilk şarjı 12 saat yapmak gerekiyor mu?

gün geçtikçe hem incelerimi hem de sorularımı paylaşacağımdan kuşkunuz olmasın;)

• kalendar sessiz ortamda surf yaparken seslimi çalışıyor garip okuma sesi geliyormu lütfen cvp verirsen ısı ve fan hakkında cunku bugun ürünü degiştircem lg alabilirim tskler 3.33ghza cıkan lg modelini dusunuyorum
  • arkadaşalar bende haftasonu 13T modelinden alarak aranıza katıldım, yoğun bir dönemde olduğum için çok fazla inceleme fırsatı bulamadım henüz, yarın akşamdan itibaren makineyi zorluyor ve test ediyor olacam ve sonuçlarını sizlerle paylaşacam.

ısınma ve fanla ilgili soruları olan arkadaşlara çokça yanıt verildi bu başlıkta anormal bir ısınma ve fan sesi yok makinada. hatta birde "silent" fan modu var.

yalnız açılma süresi bana uzun geldi 1,5 dakika kadar sürüyor , muhtemelen açılışta çalışan çoğu çokda gerekli olmayan lg programları nedeniyle uzuyordur bu süre diye düşünüyorum. bu programları silenler yada açılışta çalışmasını engelleyenler bunu hangi programlar için ve nasıl yaptıklarını paylaşabilirler mi acaba?

usb sayısına gelince bende 2 tane usb olduğunu ve onlarında yanyana olduğunu görünce resmen kahroldum usb hub araştrmaya başlamıştım, e-sata girişine de takıldığını öğrenmek mutlu etti beni :)

recovery dvd lerini henüz oluşturmadım yapan arkadaşlar aşamalarını kısaca yazabilir mi acaba? birde kaç dvd tutuyor?

Almayı düşünenler için; fiyat / performans olarak çokça tavsiye edilen bir laptop, ekranı oldukça güzel, klavyesi benim hoşuma gitti, kasası da şık bir kasa, touch pad de multitouch olarak çalışıyor oldukça kaliteli... şimdilik bu kadar

devamı gelecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerod -- 21 Aralık 2010; 12:54:41 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.