Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
175.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taskayaa

karsılastırmak pek mümkün olmuyor.birinin farklı bi özelliği war diğerinin farklı bi öz. var...ama ekran kartı sıralamasında nvıdıa gt425m 420m den 10 sıra onde yani pekte bi fark yok...diğer taraftan acer in ekran kartı optimus o da güzel yani...eger lg dusunursen i5 560m uae13t al vatandan kampanya bitmeden...bende bi kac gün içinde alcam uae13t yi....

teşekkür ederim.... sence oyun performansı olarak acerin dediğim as5742g modelinin 2gb paylaşımsız gt420 kartlı olanlarımı iyidir yoksa bu gt425 1gblı lgler mi.... bide optimus özelliği nedir biraz bu konuda cahilimde.... cevap verirsen sevinirim....
  • aragorn toplu mail atalım o zaman lg belki bi yazılım çıkarır böylece pil 4-5 saat gider ya lazım bence böyle bir yazılım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

aragorn toplu mail atalım o zaman lg belki bi yazılım çıkarır böylece pil 4-5 saat gider ya lazım bence böyle bir yazılım

organize olun arkadaşlarınızla atın abicim bende sizin laptoptan yok ama fabrikadan çıktıktan sonra böyle birşey yapılabilyor mu ondan tam emin değilim belki de üretim esnasında anakarta entegre bişey yapılıyor olabilir araştırmak lazım
  • quote:

aragorn toplu mail atalım o zaman lg belki bi yazılım çıkarır böylece pil 4-5 saat gider ya lazım bence böyle bir yazılım

öyle bi dünya yok..ne tür bi yazılım olacakta pil süresini 2 saatten 4-5 saate çıkaracak? hem zaten piyasada kaç tane laptop var 2.5-3 saatten fazla şarjı giden? takılmayın böyle şeylere güzel bilgisyarınız var keyfine bakın.%99 unuz her an elektriğie ulaşabilecek bir durumda yaşıyorsunuz nasıl olsa bu işi sorun haline getirmeye luzum varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

öyle bi dünya yok..ne tür bi yazılım olacakta pil süresini 2 saatten 4-5 saate çıkaracak? hem zaten piyasada kaç tane laptop var 2.5-3 saatten fazla şarjı giden? takılmayın böyle şeylere güzel bilgisyarınız var keyfine bakın.%99 unuz her an elektriğie ulaşabilecek bir durumda yaşıyorsunuz nasıl olsa bu işi sorun haline getirmeye luzum varmı.

eğer optimus olsaydı bu laptoplarda 4-5 saat değil tabii ama 1 saat kadar katkı sağlanırdı pil ömrüne çünkü gerekmedikçe nvidia kart devrede olmazdı bu da ciddi bir tasarruf demek

• Tahminim optimus için yeni bir bios çıkması gerek. Yeni bios ta işlemci desteğinide genişletirlerse tadından yenmez ilerde i7 takılabilir cihaza.

Everest cpuid de inactive görünüyor.

***LG A510*** KULLANICILARI
  • Messikaan sen laptop u alırken incelemedin mi
    O zaman baktığında normali
    Şimdi baktığında 5.2 derecemi veriyo windows ?
  • Arkadaşlar ben de dün gece sayfalarca yorum okuduktan sonra, bu notebookun siparişini verdim. Daha önce acer 9420wsmi kullanıyordum. Lcd cover daki menteşe yuvaları ve lcd ön paneldeki vida yuvaları kırıldı.Yaptığım parça araştırmaları sonucu bana 200tl civarı bir paraya mal olacaktı.Bende onun yerine bir netbook aldım samnsung N210. Aslında netbook almamın sebebi bu sene üni. son sınıfdayım, derslere yüklenmem lazımdı biraz, oyun oynamamak için almıştım netbooku.Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve kendimle mücadele ediyorum. :) Sonunda oyunsuzluğa yenik düştüm. Aslında başta asus N53JQ-SX208V almayı düşünüyordum. Bir yandan da o kadar para vermek istemiyordum. Sonra vatanın lg notebooklarda kuru dondurduk bannerı dikkatimi çekti. Bu makineyi görünce direk f/p olarak cazip geldi.Sonra DH de araştırdım, bu notebookla ilgili bütün topicleri okuduktan sonra pek şikayetçi olanı görmedim ve siparişi verdim.Haftasonu Ankara'ya gideceğim üds için.Döndüğüm zaman ben de elimden geldiğince bir inceleme yaparım.

• Optimus teknoloji sayesinde grafik kartı performansı gerektiren uygulamalarda(oyun ve agır programlarda) bu ekran kartı devreye girerken, ekran kartı performansına ihtiyaç duyulmayan uygulamarda entegre grafik işlemcisi devreye giriyor. Bu sayede batarya ömrü konusunda da tasarruf sağlanmış oluyor ve sarjı yaklasık 1 saat daha fazla gidiyor diğerlerine gore..eger oyun oynayacaksan pille oynamanı onermem ........2 ekran kartı war gibi dusun o,oyunvs için birini ınt,surf vs için digerini kullanıyormussun gibi.optimus olmayan1gblık bilgisayarlarda ise hem kullanım için hemde oyun vs. için aynı ekran kartını kullanıyormussun gibi dusun....ben boyle anlattım ..

daha oncede dediğim gibi gt425m,gt420mden ekran kartı sıralamasında 10 sıra onde yani daha iyi...int tenden ekran kartı sıralamasına bak daha faydalı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 24 Aralık 2010; 15:03:59 >
  • teşekkür ederim dostum yardımcı oldun ben anladığım kadarıyla sen 2gb ekran kartı olan acer modellere yönelmemi tavsiye ediyorsun.... bide sizce bimeks-teknosa-gold-vatannotebook hangisi daha iyi:?
  • yok ben sadece ne oldugunu soyledim..ayrıca önceliklerini belirlemelisin şarjı uzunmu gitsin istiyorsun yoksa güçlü bi makinemi olsun istiyorsun bence buna göre karar wer...dstm birazda sen araştır..bnde 1 kac gn içinde lg uae13 yada lguae12tyi alcam ..ayrıca burası lg sayfası..son karar senindir...

vatandan almanı tavsiye ederim bu 3 magaza arasında.ama gold da nasıl onu bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 24 Aralık 2010; 16:02:08 >
  • Birkaç resimde benden söz verdiğim gibi,

kutusu

kutu içi görünüm

kutu içeriği

ve birkaç görüntü daha

fotoğraf çekmekle pek alakam yoktur zaten fotoların birinde parmaklarda çıkmış

• Dün itibarı ile LG A510-UAE12T modelini Ankamall Vatan Notebook mağazasından 1360tl 12 taksit ile aldım.

Arkadaşlar bugünlerde notebook alacak olanınız varsa kaçırmayın. Almadan önce tek tek diğer makineleri gezdim baktım ve açık ara bu makinenin önde olduğunu gördüm.

Bu özellikler, özellikle de ekran kartı ile i5 işlemci ve windows 7 premium işletim sistemli makine minimum 1600-1800 tl arası.

Tek aklıma takılan GT425M HD5650 kadar performans verir mi? Ama araştırdığım ve sorduğum kadarıyla evet verir.
  • yeni alan arkadaşlarlardanda ekran kalitesi hakkında görüş alabilirmiyim? malum ben ekran konusunda son aldığım cihazda hezimete uğradığım için ekran kalitesine takmış durumdayım.
  • valla fatih bende i5 560m var ama işlemci ve rame 5.2 veriyor tüm güncellemeleri yaptım ya artık çaresiz kaldım ya herşeyi yaptım puan düşük geliyor bana :(
  • bendeki orjinal LG çantadan 2 fotograf...

• buda 2. resim

• quote:

Orijinalden alıntı: settarozdemir

bendeki orjinal LG çantadan 2 fotograf...

Hangi şubeden aldınız Ankara.'da acaba? Bende de orjinal Lg çanta var ama vista version olanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanugur

Hangi şubeden aldınız Ankara.'da acaba? Bende de orjinal Lg çanta var ama vista version olanı

istanbul yolundaki, batıkent diye geçiyor sanırım...
  • settar arkadaşım sizdeki laptobun 7200 rpm olduğu imzanızda geçiyor bunu gösteren bir ekran resmi koyabilirmisiniz lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.