Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
175.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun hard diski kaç rpm?arkadaşın biri 7200rpm yazmış.http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/lg/a510-u-ae13t-p45240467/ozellikler.html
    burdaki sitede 5400rpm gözüküyor
  • Burda ilk mesaja konulması için A510 serisinin tum modellerini kapsayan özellikleri veriyorum..KISACA her model için 1er fotograf + sistem özellgi vs ayarlarsnız..asada verceklerim tum a510 modellerini kapsar.. ayrica gerekli , yararlı birçok linkte koyarsınız..

İşletim Sistemi
    Orijinal Windows® 7 Home Premium

İşlemci - Facet
    Intel® Core™ i3/i5/i7

Chipset
    Intel HM55

Sistem Belleği
    1GB~ 4GB DDR3 1066MHz

Ekran Boyutu
    15.6

Çözünürlük
    1920x1080 / 1366x768

Grafik
    WXGA+ (Glare)

Grafik kartı
    NVIDIA GeForce GT 425M w/ DDR3 1024MB / NVIDIA GeForce 310M w/ DDR3 512MB / Intel
    GMA HD

ODD
    DVD Super-Multi/Blu-Ray Combo (optional)

Webcam
    1.3M w/ Stereo Mic.

Ses
    HD Audio, SRS WOW HD, SRS TrueSurround HD

Güvenlik
    HDD Security, Kensington Lock

Giriş/Çıkış Portu
    HP Out, Mic In, USB(x3), e-SATA(combo w/ USB), HDMi, VGA, RJ45, RJ11, DC-In

Pil
    6Cell(Li-Ion / 2600mAh)

AC Adaptör
    90w / 65w (G. basis & L.basis)

Özellik
    3D Polarized Glasses (Normal & Clip type) 3D Model(A510-D/T) Only

Saklama
    HDD
    Max. 500GB

Boyutlar (GxDxY)
    349 x 249 x 36 (mm)

İletişim

Kablosuz
    Intel® Centrino® Advanced-N 6200(AGN, 2x2) w/ Discrete BT Module 3rd Party 802.11bgn w/ BT Combo (2x2, 1x1)

LAN
    Gigabit

Bluetooth
    BT 3.0(w/ Combo Card) or BT 2.1(w/ Intel WLAN)

Giriş Cihazı

Klavye
    Full Size 98 Key (w/ Numeric Keypad)

İşaretleme Cihazı
    Touchpad with Scroll Function

Genişleme Yuvası
    Multimedia Kart Yuvası
    5-in-1(xD, MMC, SD, MS, MS Pro)

Yazılım
    Önceden Kurulu
    - Pre-Installed (or Pre-Load) . LG Smart Care (w/ PC Guide) . LG Magnifier . Cybelink YouCam 3.0 . SRS WOW HD,SRS Trusurround HD . LG Smart Recovery (w/ Smart Partition) . LG Intelligent Update . Google Toolbar . On Screen Display . LG Smart Indicator . Oberon Game(Global Only) . Office 2010 Starter . WIDCOMM or Motorola Stack for BT . MS Silverlight . Windows Live Essential (Messenger, Mail, Photo Gallery, Movie Maker, Writer) . Norton Anti-virus (Trial Version, Korea : 366 days, Global : 90days) . dlna Application (T.B.D) . My WiFi (Only for Intel WLAN) . Smart Cursor (Korea Only) . DDD TriDef 3D Application (Only for 3D Model, T.B.D)

CD/DVD Başlıkları
    . LG Intelligent Update DVD (Optional) . LG Smart Recovery Center DVD (Optional) . Power2Go (Default except for Blu-ray Model) . Power DVD (Only for Win7 HB Model) . Cyberlink Hi-Def Suite (Only for Blu-ray Model) . Cyberlink Hi-Def Suite 3D (Only for 3D with Blu-ray Model)

• quote:

Orijinalden alıntı: LGnotebook

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

ilk mesaja mı olur nereye olur blmem ama bi yere , nick + Lg Model lerimizi yazalım.. kaç kişiyik kadro belli olsun..(konuyu başlatan arkadaş ilgilen .) )

+ ürün resimlerini ve incelemelerini ilk mesaja alın..böyle kullanıcılar başlığımı olur..herşey ilk mesajda olacakki her giren sayfalarca yazıyı okumak zorunda kalmadanda ürün hakkında fikir edinebilsin.

evt doğru söylüyorsun.. sende modelini verde başlayalm kadroyu kurmaya.)

ben hp dv6 kullanıyorum imzamda var zaten görmedinmi

• hmm.. almadıysan almıyacaksan niye burdasin ki:) bilgilendirme amaclımı girdin a510 kullanıcıları konusuna yoksa site mod u vs misin kontrol ediosun yazilanları ?.. hayırdur?

edit.) ilk mesajlarında yazmıssın .. ekranında dalgalanma vs varmıs, idae edebilrsen lg alablrmişsn.. ok.. ne oldu gonderdnmi geldimi ne dediler servste? gecce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGnotebook -- 25 Aralık 2010; 18:17:18 >
  • quote:

hmm.. almadıysan almıyacaksan niye burdasin ki:) bilgilendirme amaclımı girdin a510 kullanıcıları konusuna yoksa site mod u vs misin kontrol ediosun yazilanları ?.. hayırdur?

haha akşam akşam güldürdün beni ya:)) ne öyle mahallesine posta koyulmuş gibi hemen racon kestin bize illaki kullanıcısı mı olmamız lazım canım hem bilgileniyoruz hem sizleri bilgilendiriyoruz işte fenamı:)) ama istemiyorsanız girmeyelim yani konunuza ne demek

bu arada yukarıda cihaz özelliklerinde ekrana 1080p yazmışsın..hangi modelin ekranı 1080p?

• quote:

quote:

hmm.. almadıysan almıyacaksan niye burdasin ki:) bilgilendirme amaclımı girdin a510 kullanıcıları konusuna yoksa site mod u vs misin kontrol ediosun yazilanları ?.. hayırdur?

haha akşam akşam güldürdün beni ya:)) ne öyle mahallesine posta koyulmuş gibi hemen racon kestin bize illaki kullanıcısı mı olmamız lazım canım hem bilgileniyoruz hem sizleri bilgilendiriyoruz işte fenamı:)) ama istemiyorsanız girmeyelim yani konunuza ne demek

bu arada yukarıda cihaz özelliklerinde ekrana 1080p yazmışsın..hangi modelin ekranı 1080p?

bu modelde full hd

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_35142_LG_A510-T_AE3DT_Siyah__Core_i7-740QM__4GB__500GB__GT425M__15_6inc__Win7_Premium_64_Bit.html

• bende bgn uae13t alarak aranıza katılmış durumdayım...şarja koydum daha sonra izlenimlerimi paylaşırım..hıı bu arada vatandaki elemanın birisi kampanyanın yarın biteceğini soledi ama gecen haftada oyle demişlerdi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 25 Aralık 2010; 18:55:16 >
  • Bende dün vatana mail attım ne zamana kadar devam edecek kampanya diye ama hala cevap yok
  • bana yarn son dedide belki satmak için soluyolardır...bu arada rengi cok hosuma gitti.
  • İlk mesajı güncelledim. Resimleri ve kullanıcıları ekledim.
  • siparişi az önce verdim 13t modelini aldım.
  • bendede 13t var 13 t sahibi olanlar win 7 derecelendirmesi yapabilirlermi beni deli etti bu puan sistemi bi 6.7 veriyor sonra 6.4 veriyor işlemci 5.2ydi sımdı 5.3 verdi enteresan :D
  • degişiyo ...bnde ram5.9 işlemci6.9 oyun ve grafik6.6 birincil sbt disk 5.8 weriyo.galiba ram dusuk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 25 Aralık 2010; 19:55:47 >
  • ya benim işilemci nie 5.2 bazende 5.3 veriyor 6.9 olması laızm degilmi çıldırcam artık bi allahın kulu yardım etsin ya nasıl iştir bu ya :( aynı kasalara sahibiz tüm updateleri yaptım hala 5.2 5.3 veriyor ya
  • ben yeni aldm derecelendirmeye baktım kapatıp sarja koydum..nie ole werdiği hakkında bi bilgim yok
  • quote:

quote:

aa ne raconu :D sen bu konunun tuzu biberisin beyaw.) ayrica1 önceki mesajımı duzelttim..senin mesaj özgecmisinden baktm.. servise yollucakmsn iade olursa lg dusundunden buralardasn .) no problemo ..

ayrica iste 1080 p likhttp://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_35142_LG_Notebook_A510-T_AE3DT_i7-740_4G_500GB_15_6inc__Win7Pro_BD_3D.html

birde lg xnote a510 diye bisey gordum ama turkiyede yoktur buyuk ihtimal.. hörmetler .) .)

• quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

İlk mesajı güncelledim. Resimleri ve kullanıcıları ekledim.

saol

quote:

Bugün vatan bilgisayardan
    LG A510-UAE12T CORE İ5-460M 2.53GHZ-4GB-1024MB GT425M-500GB-15.6"--DVDRW-CAM-W7PRE
    başlıklı ürünü aldım. Kurulumu yarım saat içinde gerçekleştirdiler.
    Bu seride olan bir de LG A510-UAE13T i5-560 işlemcili notebook satılıyor.
    Bu seriyi araştırdığımda şu anda vatan bilgisayardan başka satan bir yer olmadığını gördüm.
    Evet tün LG A510 sahipleri olarak bu konuda toplanalım ve burada birbirimize paylaşımlarımızla yardımcı olalım.

Özellikler

İşletim Sistemi

İşlemci - Facet
    Intel® Core™ i3/i5/i7
    Chipset
    Intel HM55

Sistem Belleği
    1GB~ 4GB DDR3 1066MHz

Ekran Boyutu
    15.6

Çözünürlük
    1920x1080 / 1366x768

Grafik
    WXGA+ (Glare)

Grafik kartı
    NVIDIA GeForce GT 425M w/ DDR3 1024MB / NVIDIA GeForce 310M w/ DDR3 512MB / Intel
    GMA HD

ODD
    DVD Super-Multi/Blu-Ray Combo (optional)

Webcam
    1.3M w/ Stereo Mic.

Ses
    HD Audio, SRS WOW HD, SRS TrueSurround HD

Güvenlik
    HDD Security, Kensington Lock

Giriş/Çıkış Portu
    HP Out, Mic In, USB(x3), e-SATA(combo w/ USB), HDMi, VGA, RJ45, RJ11, DC-In

Pil
    6Cell(Li-Ion / 2600mAh)

AC Adaptör
    90w / 65w (G. basis & L.basis)

Özellik
    3D Polarized Glasses (Normal & Clip type) 3D Model(A510-D/T) Only
    Saklama
    HDD
    Max. 500GB

Boyutlar (GxDxY)
    349 x 249 x 36 (mm)

İletişim

Kablosuz
    Intel® Centrino® Advanced-N 6200(AGN, 2x2) w/ Discrete BT Module 3rd Party 802.11bgn w/ BT Combo (2x2, 1x1)

LAN
    Gigabit

Bluetooth
    BT 3.0(w/ Combo Card) or BT 2.1(w/ Intel WLAN)

Giriş Cihazı

Klavye
    Full Size 98 Key (w/ Numeric Keypad)

İşaretleme Cihazı
    Touchpad with Scroll Function

Genişleme Yuvası
    Multimedia Kart Yuvası
    5-in-1(xD, MMC, SD, MS, MS Pro)

Yazılım
    Önceden Kurulu
    - Pre-Installed (or Pre-Load) . LG Smart Care (w/ PC Guide) . LG Magnifier . Cybelink YouCam 3.0 . SRS WOW HD,SRS Trusurround HD . LG Smart Recovery (w/ Smart Partition) . LG Intelligent Update . Google Toolbar . On Screen Display . LG Smart Indicator . Oberon Game(Global Only) . Office 2010 Starter . WIDCOMM or Motorola Stack for BT . MS Silverlight . Windows Live Essential (Messenger, Mail, Photo Gallery, Movie Maker, Writer) . Norton Anti-virus (Trial Version, Korea : 366 days, Global : 90days) . dlna Application (T.B.D) . My WiFi (Only for Intel WLAN) . Smart Cursor (Korea Only) . DDD TriDef 3D Application (Only for 3D Model, T.B.D)
    CD/DVD Başlıkları
    . LG Intelligent Update DVD (Optional) . LG Smart Recovery Center DVD (Optional) . Power2Go (Default except for Blu-ray Model) . Power DVD (Only for Win7 HB Model) . Cyberlink Hi-Def Suite (Only for Blu-ray Model) . Cyberlink Hi-Def Suite 3D (Only for 3D with Blu-ray Model)

flexii_87 'den;
    FLAŞLI CEKİMLER...

.
    .
    .
    .
    .

DİYAFRAM ÇEKİMLERİ...

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Kullanıcılar:

dmltnman (12T)
    flexii_87 (13T)
    kara_batu
    settarozdemir
    LGnotebook (13T)
    xigris (3DT)
    skylinegt
    FT2008 (13T)
    Oncat (11T)
    kolpa86 (13T)
    rumuz34 (12T)
    kalennder (13T)
    darksideofthemoon (13T)
    solaris (13T)
    mamata (13T)
    ayk003 (13T)
    orall (13T)
    teknikhergele (12T)
    rerod (13T)
    taskayaa (13T)
    siberius (11T)
    MessiKaaN (13T)
    denostar (11T)
    musnar (13T)
    fervent07
    hakanugur (12T)
    farks (12T)
    Kutlukbey (13T)

ilk etapta baya yararlı bir çalısma fakat birkaç değisiklik konuyu daha cazip bir hale bürüyecektir;

1- kah lg notebook sayfası , kah microsft guncelleme sayfasi vs aklina gelebilecek yararlı sayfaların linklerinin(ayrica su pil kullanımıyla ilgili bir link verilmis 6 veya 7. sayfada oda baya iyi o tarzda bilgi topic linkleri vs..) konulması

2-

Kullanıcılar:

dmltnman (12T)
    flexii_87 (13T)
    kara_batu
    settarozdemir
    LGnotebook (13T)
    xigris (3DT)
    skylinegt
    FT2008 (13T)
    Oncat (11T)
    kolpa86 (13T)
    rumuz34 (12T)
    kalennder (13T)
    darksideofthemoon (13T)
    solaris (13T)
    mamata (13T)
    ayk003 (13T)
    orall (13T)
    teknikhergele (12T)
    rerod (13T)
    taskayaa (13T)
    siberius (11T)
    MessiKaaN (13T)
    denostar (11T)
    musnar (13T)
    fervent07
    hakanugur (12T)
    farks (12T)
    Kutlukbey (13T)

bunları alt alta deil de

A510-UAE13T Kullaniciları

-LGnotebook
    -Kutlukbey vs

A510-UAE12T Kullanicilari

-farks vs

diye küçük renkli yan baslıklar altnda siralanmasi

3-

LG A510-UAE12T CORE İ5-460M 2.53GHZ-4GB-1024MB GT425M-500GB-15.6"--DVDRW-CAM-W7PRE
    Bu seriyi araştırdığımda şu anda vatan bilgisayardan başka satan bir yer olmadığını gördüm.
    Evet tün LG A510 sahipleri olarak bu konuda toplanalım ve burada birbirimize paylaşımlarımızla yardımcı olalım.

buranin

A510 ile ilgili yararlı bir platform oluşturmaya karar verdim .. (vs ust cumleyle alti baglayici biseler yazılması)

Evet arkadaşlar, tüm LG A510 sahipleri olarak bu konuda toplanalım ve burada birbirimize paylaşımlarımızla yardımcı olalım.A510 sahibi herkesi aşağıda gruplandirip kadromuzu oluşturuyoruz..Yeni katılan A510 sahipleri isimlerini ve LG a510 -Modellerini- bildirsinler..
    Lg a510 Kullanicilari Güncel Objektif PLATFORMU...

gibi yaziyi buyutup renglendirip guzel süslü cümleler yazılması,

konuyu, cok daha ilginc bir hale sokacaktır..(cümleleri ayarla ben olesine yazdm 1-2 bisi )

tşkler :)

• quote:

BU ALTDA YAZAN 'özellikler ' basligini da ' Lg a510 Serisi Genel Özellikleri(tüm modeller)' diye renkli olrak deiştirsen TAM süper olacak :D... yoruldm ben cikiom .) tşklr

Özellikler

İşletim Sistemi

.
    .
    .
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: taskayaa

ben yeni aldm derecelendirmeye baktım kapatıp sarja koydum..nie ole werdiği hakkında bi bilgim yok

şu kapatıp şarja koydum demeleriniz beni çok güldürüyor kusura bakmayın arkadaşlar o çok gerilerde kalmış bir durum boşuna mahrum kalıyorsunuz laptobunuzdan yukarda bir yazı paylaştım batarya kullanımı ve şarj ile ilgili onu okumanı tavsiye ederim
  • dstm watan ole dedi bende uyguluyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.