Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
175.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • full HD almak isteyen avcılar torium elektroworldte AE3DT modeli 1928tl bugün gördüm, ben bir hafta önce 1989tl 6 taksitle almıştım aynı yerden, 3D özelliği fena değil ama şimdilik sadece laptopta izleyebiliyorum, tridef 3D yazılımıyla video ve fotgrafları 3D olarak izleyebiliyorsun, evdeki lsd tv ye aktardığımda 3D olarak izleyemiyorum gözlükle. demek panelle alakalı, 3D destekli olması lazım herhalde.
  • Eğer yarına kampanya bitmiş olmazsa, vatandan 13T laptopu almayı düşünüyorum. Kampanya süresi hakkında bilginiz var mı?
  • kampanya yarın sonmuş.watandaki eleman ole dedi bnde bgn aldm
  • @LGnotebook
    Senin de tavsiyelerin doğrultusunda bazı değişiklikler yaptım. Zamanım oldukça ilk konuyu güncellemeye devam edeceğim zaten.
  • MRB ARKADASLAR bende artık lg dünyasına katıldım. bugun aksam topkapı vatan bilgisayardan bonus kartımla %3 fazla vererek 1370 tl ye lg a510 uae12t aldım bonusa 5+3 taksıt yapıyolar.yenıden world kart cıkartınca bırde kart parası aynı kapıya cıkıyor dedıler bende o yuzden world kart almadım worldü olmayanlara bilgi olsun bu arada sayfaya baktımda herkes i5 560 m li 13 t modelini almıs yaa :( içimde kaldı ama 2 modelede baktım 12t ve 13t arasında sadece ama sadece işlemci farkı var arkadasım sırf işlemci içim 130 tl fazla verılmez devir ekonomı devrı i460 da işini çok rahat görur hem oyunu hem program acısından deyıp aklımı celdı ama aklımda kalmadı değil :) artık inş i460m yuzumu kara cıkarmaz .hala devam edıyor kampanya satıcılar da ne zaman bıteceğini bilmiyor kampanyanın ve pil konusunda arkadaslara katılıyorum kesınlıkle pilini çıkarmadan kullanın nonpasaran blogunu okuyun anlarsınız..herkese selamlar....
  • gruba beni de ekleyin
    evt bende bu akşam aldım şu anda yeni lg a510 um dan yazıyorum :) bilgisayar su anda netde gezinirken hiç bi ısınma gerçekleştirmedi :) pilin bitmesini bekliyorum sonra 10 saat şarj yapın dedi vatanda ki eleman
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

@LGnotebook
    Senin de tavsiyelerin doğrultusunda bazı değişiklikler yaptım. Zamanım oldukça ilk konuyu güncellemeye devam edeceğim zaten.

tmm.tşklr
  • bende grubun onursal konuğu ve donanım destekçisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

bendede 13t var 13 t sahibi olanlar win 7 derecelendirmesi yapabilirlermi beni deli etti bu puan sistemi bi 6.7 veriyor sonra 6.4 veriyor işlemci 5.2ydi sımdı 5.3 verdi enteresan :D

dostum sen bi sistemi recovery edip baştan kurarmısın.ve kurduktan sonra bilgisayar prizde ve güç modu yüksek performansta iken sistem derecelendirme programını çalıştır öyle bakalım.

birde düşük puanı alan kategori hangisi ve hangilerinin puanlarında değişme oluyor? derecelendirme ekranın resmini koyarsan bi onada bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 26 Aralık 2010; 0:16:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

gruba beni de ekleyin
    evt bende bu akşam aldım şu anda yeni lg a510 um dan yazıyorum :) bilgisayar su anda netde gezinirken hiç bi ısınma gerçekleştirmedi :) pilin bitmesini bekliyorum sonra 10 saat şarj yapın dedi vatanda ki eleman

hangi serisi? 12T, 13T?
  • quote:

gruba beni de ekleyin

vatandaki eleman tamamen sallamış arkadaşım 10 saat şarj diye bir şey yok normal kullanmana devam et laptobunu haftada 1 falanda tam deşarj yap 5-10 mesaj yukarda pillerle ilgili bir makele paylaştım onu oku lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

geccce dostum bir anlasa arkadaşlar 3 kuruşluk pil için anakartı riske atmaya değmeyeceğini laptop ankartlarının masaüstü anakartlarından farklı olduğunu zaten sorun kalmayacak da inşaalah acı bir tecrübe yaşamazlar diyelim...

bunlar şimdi yeni aldılarya makinaları heyacanlılar abisi içlerinden bir ikisi makinayı bozar bikaç güne diğerleri uslanır

bu arad bu sıralar kendimi atom profesörü gibi hissediyorum sanki bi an roket fırlatacakmışım gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 26 Aralık 2010; 2:33:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

quote:

gruba beni de ekleyin

hangi serisi? 12T, 13T?

12t modeli yanı i5-460 olan...
    bu arada aragorn20 zaten yatıcam şimdi bari şarjda dursun zaten 10 saat uyurum ben

• dmltnman arkadaşımızında eline sağlık çok güzel olmuş ilk konu düzeni. Bu arada ne olacak bendeki bu LG hastalıgı evin heryeri LG oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: settarozdemir

dmltnman arkadaşımızında eline sağlık çok güzel olmuş ilk konu düzeni. Bu arada ne olacak bendeki bu LG hastalıgı evin heryeri LG oldu...

Beğendiğinize sevindim. Birlikte daha da iyi yapabiliriz.
    Çantan gerçekten güzelmiş senin. Bana da LG'nin çantasını verdiler ama seninki kadar güzel değil ve üstünde Vista yazısı var. O konuda şanslısın yani. Gerçi daha kötü çantalar da verilmiş o yüzden ben de fazla dert etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

geccce dostum bir anlasa arkadaşlar 3 kuruşluk pil için anakartı riske atmaya değmeyeceğini laptop ankartlarının masaüstü anakartlarından farklı olduğunu zaten sorun kalmayacak da inşaalah acı bir tecrübe yaşamazlar diyelim...

bunlar şimdi yeni aldılarya makinaları heyacanlılar abisi içlerinden bir ikisi makinayı bozar bikaç güne diğerleri uslanır

bu arad bu sıralar kendimi atom mühendisi gibi hissediyorum sanki bi an roket fırlatacakmışım gibi

farkındayım:)) dikkat etde roket elinde patlamasın sonra yeni bilgisayar için servis yolları gözleme

• kara_batu, skylinegt ve fervent07 nickli üyeler de modelini belirtirseler şu an ki forum kadromuz tam olacak.
  • arkadaslar sakın laptopu aldığınız yere kurdurtmayın lg smart recovery cok salak bır program sadece 1 kez fabrıka ayarlarını dvd ye yazmaya izin veriyor ve ağzımız bozucam şimdi vatandaki çalısanlar bunu söylemıyorlar tık tık dvdye yazmadan dvdye yedek almadan kurup verıyolar sonrada buradan arkadaslarımız nasıl recovery dvdsi yapcaz dıye uğrasıp duruyolar adamlar kurduktan sonra recovery dvd sı alamıyorsunuz arkadaslar gecmıs olsun. ve smart parttıtıon hdd bölumlemede bır kez calısıyor onuda sıze sormuyolar 2 ye bölup verıyorlar.bugun gıdıp yonetıcılerıne sıkayet edıcem bunları tam birer geri z. musteriyede söylemıyorlar sımdı cökse win7 ben de sadece yedek olacak onu nasıl kurucam çökmus pc yee...kendı ototmatık baslamıyorkı ah ben bunların var yaa...hıc bır halt bılmeyen calısanlar surusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryas -- 26 Aralık 2010; 8:42:59 >
  • kıtapcığu okumamıslar bıle adamlar yazmıslar guvenlı yedekleme ve smrt partıtıon sadece 1 kez kullanılabılır dıye..off offf sinir bastııı şimdi bana....bosunamılett cakma wındoes kulllanmıyo.. o kadar para ver bır wındows 7 dvd sı bıle vemıyorlar.. yaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dryas

arkadaslar sakın laptopu aldığınız yere kurdurtmayın lg smart recovery cok salak bır program sadece 1 kez fabrıka ayarlarını dvd ye yazmaya izin veriyor ve ağzımız bozucam şimdi vatandaki çalısanlar bunu söylemıyorlar tık tık dvdye yazmadan dvdye yedek almadan kurup verıyolar sonrada buradan arkadaslarımız nasıl recovery dvdsi yapcaz dıye uğrasıp duruyolar adamlar kurduktan sonra recovery dvd sı alamıyorsunuz arkadaslar gecmıs olsun. ve smart parttıtıon hdd bölumlemede bır kez calısıyor onuda sıze sormuyolar 2 ye bölup verıyorlar.bugun gıdıp yonetıcılerıne sıkayet edıcem bunları tam birer geri z. musteriyede söylemıyorlar sımdı cökse win7 ben de sadece yedek olacak onu nasıl kurucam çökmus pc yee...kendı ototmatık baslamıyorkı ah ben bunların var yaa...hıc bır halt bılmeyen calısanlar surusu...

sakin ol hp 'de aynı.. recovery dvd lerini 1 kez oluşurmana izin veriyor birde sanırım siz recovery olayının tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz..şimdi çok eski notebooklar hariç tüm modellerde gömülü recovery bölümleri mevcuttur.bu gömülü bölümü bilgisayarı ilk aldığınız zaman dvd ye çekip recovery dvd leri oluşturursunuz.bu dvd leri oluşturmanında mantığı şudur; siz normalde bu dvd leri kullanmadan bilgisayarın içinde gömülü olan recovery bölümünden tek tuşla format atıp bilgisayarı ilk aldığınız günkü haline döndürebilirsiniz ancak,
    diyelimki bilgisayara düz format çekmek istediniz ve format sırasında recovery bölümünü sildiniz yada bilgisayara sağlam bi virüs girdi ve recovery bölümünede bulaştı kullanılamaz hale getirdi veyahut windowsun kendi disk bölme aracından değilde farklı bir yazılım ile hdd bölmeye çalışırken recovery bölümüne hasar verdiniz ve kullanılamıyor(bunları tek tek yazdıkmki yapmanız muhtemel hatalar) işte bu gibi durumlarda gömülü bölüm kullanılamadığı için o ilk başta oluşturduğunuz recovery dvd lerini takıp format işlemini dvd lerden gerçekleştireceksiniz.

özetle;elinizde 10 çift recovery dvd si olmasına gerek yok..güzel kaliteli 3 tane kutulu dvd alıp bunlara recovery bölümünü yazdrın ve kutularında iyi bir şekilde muhafaza edin tamamdır.

birde şöyle birşey var;recovery bölümleri bilgisayarlarda 10-12 gb civarında bir yer tutuyor.isteyen bu recovery dvd lerini oluşturduktan sonra o bölümü silip kullanıma katabilir.yani recovery olayını olmazsa olmaz yada bilgisayarın harici bir donanımı olarak gözünüzde büyütmeyin.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.