Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
175.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bikaçınız everestten monitöre bakıpda ekran panelinin tam modelini yazabilirmi rica etsem..hepinizin paneli aynıdır sanırım? (panel dediğim lcd nin markası)
  •  ***LG A510*** KULLANICILARI
  • ewwet bu touchpad in ışıgını nasıl kapatcaz.arkadasın biri3. sayfada kapattıgını yazmış ama nasıl kapattığını yazmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskayaa

ewwet bu touchpad in ışıgını nasıl kapatcaz.arkadasın biri3. sayfada kapattıgını yazmış ama nasıl kapattığını yazmamış

Truesuit programına gir. Program açıldığında sağ tarafta led kontrol sekmesine tıkla. Disable yap.
  • @darksideofthemoon

teşekkür ettim.siz daha önce konuştunuzmu aranızda aynımı panelleriniz?
  • eywallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

@darksideofthemoon

Yok konuşmadım kimseyle amaaynı olması gerekir diye düşünüyorum. Benim dikkatimi çeken panelin 2009 üretimi olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

quote:

@darksideofthemoon

Yok konuşmadım kimseyle amaaynı olması gerekir diye düşünüyorum. Benim dikkatimi çeken panelin 2009 üretimi olması.

o gene iyi bende yeni aldım sayılır imzamdakini ama paneli 2008 üretimi..zaten dün panel değiştirilmesi için servise yolladım.dalgalanma ve karıncalanma vardı ekranımda ve çok kalitesiz hp nin panelleri.yeni serisindekilerde öyle.bakalım bizden birisi daha yollamıştı servise onun cihaza lg panel takmışlar baya memnun şimdi.sizin panel markasınıda o yüzden sordum karşılaştırıcam o arkadaşa takılanla aynımı diye çünkü bende lg panel talep ettim.

• dark sendeki tüm sürücülerin driverlarını ve biosdaki ayarları birebir bana atabilirmisin yani driverları zipliyim at ve biosdaki ayarları birebir sölersen çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

LG A510-UAE12T

Arkadaşlar Yarın Laptop alıcam.Bu modeli kullanan arkadaşlar gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorlar mı ? Yoksa ''Alma bunu şu,bu sorunları var '' diyor musunuz ? Bu akşama kadar artık karar vermem lazım.

Hangisini almalıyım kararsız kaldım.
    Lg A510-UAE12T
    Packard Bell tj75-jo-282tk

kesinlikle LG diyorum p.bell de bir sürü sorun çıkıyor sayfasını araştır istersen bende senı almak istediğin lg a510 u aldım ve cok memnunum kasası öyle gösterişli dğeil ama sade sevenler için ii birde crisis yükledim yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum 1 saat oynadım ısınma hiç olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

dark sendeki tüm sürücülerin driverlarını ve biosdaki ayarları birebir bana atabilirmisin yani driverları zipliyim at ve biosdaki ayarları birebir sölersen çok sevinirim

Bios la hiç oynamadım geldiği gibi hatta açmadım bile. Driver olarak sadece ekran kartının driverini nvidianın kendi sitesinden güncelledim. Lg nin programı ilede yapmadım. Yani o programdaki hiçbir güncellemeyi yapmadım ben.
  • ben aranıza yeni katıldım bende a510 uae12t aldım çok memnunum akşama kadar oyun oynadım hiç ısınma olmadı benimde adımı yazarsanız sevinirim adım burhan şahin
  • quote:

beyler bikaçınız everestten monitöre bakıpda ekran panelinin tam modelini yazabilirmi rica etsem..hepinizin paneli aynıdır sanırım? (panel dediğim lcd nin markası)

Everest değil de Speccy diye bir programdan baktım. model ismi "LP156WH2-TLAA". UAE-13T kullanıcısıyım bu arada.
  • bu arada turbo 3.20 ye basıyo 3.3 ü gormedi
  • dark side ben lg deki tüm güncellemeleri yaptım ondanmı düşük geldi işlemci falan yoksa ????
  • Evet ikisi arasında sadece renk farkı var.

Aslında ben 12T modelini almayı düşünüyordum. Oyun oynarken elimizi koyduğumuz yerin siyah olması daha iyi olur diye düşündüm. Çünkü eski laptopumdaki gri yer siyaha dönüşmüştü. :D

Ama ikisini beraber yanyana canlı görünce 13T yi aldım. Rengine aldandım :D

Kardeşime de bu laptoptan almak için stoklara baktığımda Ankara da kalmadığını gördüm. Ne çabuk bitirdiniz :)

Yarına ayrıntılı incelememi burada gösteririm.

quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Ben kaydetmiştim.

@bugra9 13T'nin şekli 12T'den daha iyi demişsin ama şekil farklılıkları yok sadece renk farkı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskayaa

bu arada turbo 3.20 ye basıyo 3.3 ü gormedi

3.3 Vatan'ın yalanı bence. intel'in kendi sitesinde i5-560m için maksimum turbo frekansı 3.2 görünüyor.

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=49653

Ayrıca gönderdikleri sipariş onayı mailindeki sözleşmede geçen şu ibare de çok manidar:

"Web sitesindeki tipografik hataların (fiyat, özellik ve benzeri) hiçbir hukuki bağlayıcılığı olmadığı gibi, bu hatalardan ötürü Vatan Bilgisayar San. Ve Tic. A.Ş. ve sanal mağaza sorumlu tutulamaz. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolpa86 -- 26 Aralık 2010; 18:02:48 >

• LG A510-UAE11T modelini bugün vatandan aldım. Salı günü elimde olur sanıyorum. Ekleyebilirsiniz beni de
  • Sevgili Aragorn Ve GeCCe;

Pil konusunda her ne kadar size katılsamda, 1 sene sonra laptopu değiştirdiğimde pil süresinin 50-60 dk olmasını istemediğimden(en azından alacak kişi için) ve elektirik kesintisi yaşamadığımdan pili saklama koşulları içerisinde saklayıp, Laptopu pilsiz kullanıyorum.. (Kimse yanlış anlamasın pil her türlü şekilde ömrünü yer, sadece süresini uzatabilirsiniz)

Zaten sabit olarak kullanmayacaksam pilsiz kullanmam.

Kimseyi neyi ne için yaptığını bilmeden yadırgamak ve tek doğrunun olduğunu savunmak(Bana göre elektirik kesintisi yaşanmayacaksa pil gereksiz-Pilin voltaj dengelemesi diye bişey yoktur. bunu akıldan çıkarmamak gerek), buraya bunu yazan arkadaşımın detaylarını vermeden (niye o şekilde yaptığımın artısıyla eksisiyle anlatmamın vermiş olduğu gerekçe ile) doğru olduğunu düşünmüyorum...

Teknik bilgilere girip tartışma konusunda değilim. Dediğim gibi size katılıyorum. (yazdıklarımı anlayacagınızı düşünüyorum)

Saygılar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dryas

arkadaslar sakın laptopu aldığınız yere kurdurtmayın lg smart recovery cok salak bır program sadece 1 kez fabrıka ayarlarını dvd ye yazmaya izin veriyor ve ağzımız bozucam şimdi vatandaki çalısanlar bunu söylemıyorlar tık tık dvdye yazmadan dvdye yedek almadan kurup verıyolar sonrada buradan arkadaslarımız nasıl recovery dvdsi yapcaz dıye uğrasıp duruyolar adamlar kurduktan sonra recovery dvd sı alamıyorsunuz arkadaslar gecmıs olsun. ve smart parttıtıon hdd bölumlemede bır kez calısıyor onuda sıze sormuyolar 2 ye bölup verıyorlar.bugun gıdıp yonetıcılerıne sıkayet edıcem bunları tam birer geri z. musteriyede söylemıyorlar sımdı cökse win7 ben de sadece yedek olacak onu nasıl kurucam çökmus pc yee...kendı ototmatık baslamıyorkı ah ben bunların var yaa...hıc bır halt bılmeyen calısanlar surusu...

sakin ol hp 'de aynı.. recovery dvd lerini 1 kez oluşurmana izin veriyor birde sanırım siz recovery olayının tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz..şimdi çok eski notebooklar hariç tüm modellerde gömülü recovery bölümleri mevcuttur.bu gömülü bölümü bilgisayarı ilk aldığınız zaman dvd ye çekip recovery dvd leri oluşturursunuz.bu dvd leri oluşturmanında mantığı şudur; siz normalde bu dvd leri kullanmadan bilgisayarın içinde gömülü olan recovery bölümünden tek tuşla format atıp bilgisayarı ilk aldığınız günkü haline döndürebilirsiniz ancak,
    diyelimki bilgisayara düz format çekmek istediniz ve format sırasında recovery bölümünü sildiniz yada bilgisayara sağlam bi virüs girdi ve recovery bölümünede bulaştı kullanılamaz hale getirdi veyahut windowsun kendi disk bölme aracından değilde farklı bir yazılım ile hdd bölmeye çalışırken recovery bölümüne hasar verdiniz ve kullanılamıyor(bunları tek tek yazdıkmki yapmanız muhtemel hatalar) işte bu gibi durumlarda gömülü bölüm kullanılamadığı için o ilk başta oluşturduğunuz recovery dvd lerini takıp format işlemini dvd lerden gerçekleştireceksiniz.

özetle;elinizde 10 çift recovery dvd si olmasına gerek yok..güzel kaliteli 3 tane kutulu dvd alıp bunlara recovery bölümünü yazdrın ve kutularında iyi bir şekilde muhafaza edin tamamdır.

birde şöyle birşey var;recovery bölümleri bilgisayarlarda 10-12 gb civarında bir yer tutuyor.isteyen bu recovery dvd lerini oluşturduktan sonra o bölümü silip kullanıma katabilir.yani recovery olayını olmazsa olmaz yada bilgisayarın harici bir donanımı olarak gözünüzde büyütmeyin.

+1

12 gb yeri bosalmat için recovery bölümünü sildim. Gerek yok.. Zaten eğer isterseniz microsoft ile telefonla konuştuğunuzda size yardımcı olacaklardır. ( ürün anahtarını ve/veya hangi ürünle aldıysanız onun bilgilerini istiyeceklerdir sizden./fatura bilgilerinide)

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.