Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
175.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende katıldım aranıza 12t modeli ile hdd konusunda benimki hitachi hts545050b9a300. İnternetten özelliklerine baktım rpm olarak 7200 yazılı. Zaten vatan bilgisayardada ozellıklerıne yazmıslardı 7200 dıye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farks

Bende katıldım aranıza 12t modeli ile hdd konusunda benimki hitachi hts545050b9a300. İnternetten özelliklerine baktım rpm olarak 7200 yazılı. Zaten vatan bilgisayardada ozellıklerıne yazmıslardı 7200 dıye.

internetten nereden baktın bilmiyorum ama benim baktığım kaynaklarda 5400 rpm geçiyor bir harddisk değerlendirmesi yapıp bizimle sonucu paylaşırsan sevinirim.
  • temiz win 7 kursak bu işlemcime 5.2 verme sorunu geçermi acaba ya tek bende bu sorun galiba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

yeni alan arkadaşlarlardanda ekran kalitesi hakkında görüş alabilirmiyim? malum ben ekran konusunda son aldığım cihazda hezimete uğradığım için ekran kalitesine takmış durumdayım.

Ekran şu ana kadar benim kullndığım masaüstü monitörler dahik en iyisi diyebilirim. LG panel dendi Vatan Satış temsilcisi arkadaş ki öyle olması lazım. Diğer bileşenlerle ilgili bir kararsızlık yok ve geriye panel kaldıysa hiç düşünmeyin
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-n53jf-sx210v-intel-core-i5-460m-253ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760269&categoryId=98 arkadaslar bende asus ile bu model arasında kaldım lgden tek hoşuma gitmeyen albenisi yok yani dış görünüş gerçi sadece resimlerden gördüm ama Birde hp varhttp://www.pcdepo.com/asp/product/77376/HP-PAVILION-XE078EA-DV6-3103-i5-460-3GB-320GB-DIZUSTU-BILGISAYAR lenova var ama oda fiyatına deger mıhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92546&ad=LENOVO-Y560-59050956-i7-740-4GB-500GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar laptopu gel film vs multimedia ve oyun oynamayı severim ve aldığım sorunsuz ve 3 yıl gitsin yeter:) mezun olana kadar artık alamam laptop

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

temiz win 7 kursak bu işlemcime 5.2 verme sorunu geçermi acaba ya tek bende bu sorun galiba :(

Belki saçma olacak ama derecelendirmeyi notebook' u yüksek performans ayarlarına alıp yaptıınmı?
  • valla su an bende negeli var güc tasarruf modu var ama derecelendirme yaparken kendi yüksek performansa aldı ama normalde yüksek performans ayarı yok bende bide fn + f4 basıyorum bişi açılmıyor sizdede aynı durum varmı acaba ?
  • evet arkadaşlar benim bazı soru(n)larım olacak;

Öncelikle özellikle ilk açılışta ve daha sonra ara sıra çok az (ancak sessiz ortamda duyulabilen) harddiskten sesler geliyor? Bildiğin harddisk cızırtısı.. tabi sürekli gelen bi ses değil (mesela şuan bu mesajı yazarken gelmiyor).ara sıra gelen bir ses olduğu için ve ancak sessiz ortamda duyulabildiği için sorun etmek istemiyorum ama gelmemesi gerekir neden geliyor diye düşünmeden de edemiyorum? yardımı veya bi fikri olan varsa cevaplarını bekliyorum...

ayrıca şarj konusunda bi arkadaşım evde pili çıkarıp kullanıyo makinesini ve '' bir zararı olmaz böylece pilin ömrü uzar '' diyor ben de evdeyken pilin ömrünü uzatmak adına böyle bir yöntem uygulamayı düşünüyorum ne dersiniz? Bilen arkadaşlar cvplarsa sevinirim.

diğer taraftan Meksikaan arkadaşım biostan fanı durdurduğunu sadece ısınınca çalıştığını söylemişti. Bu durumla ilgili olarak fanın çalışmaması daha çabuk ısınmasına sebeb olur bu da aynı hesaba gelir diye düşünüyorum..yanlış mı düşünüyorum?

son olarak henüz uzun süreli kullanamadım ama 13T ile ilgili şunları söyleyebilirim;

oyun olsun başka işlemler olsun performansından gayet memnunum.pil 2 saat kadar gidiyor,ciddi oyunlar oynarken bu durum 2 saati de bulmayabilir.
    ekran kalitesi çok iyi (Gecce arkadaşa duyurulur) hatta ekran kalitesi hemen kendini b elli ediyor diyebilirim..tasarımı ve duruşu çok hoşuma gidiyor ilk aldığımdan bu yana....

edit:İşin ilginç yönü Bu msjı yazarken harddiskten hiç ses gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalennder -- 25 Aralık 2010; 13:07:43 >

• valla su an bende dengeli var güc tasarruf modu var ama derecelendirme yaparken kendi yüksek performansa aldı ama normalde yüksek performans ayarı yok bende bide fn + f4 basıyorum bişi açılmıyor sizdede aynı durum varmı acaba ?
  • Denetim masası/donanım ve ses/güç seçenekleri/ en altta ek planı göster i aç orada var yüksek performans. Fn+f4 uyku moduna geçmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 25 Aralık 2010; 14:23:07 >
  • kalender pil kullanmayla ilgili alttaki makaleyi okuyunuz ve arkadaşınıza da okutunuz 100 liralık piliçin koca laptopları riske atmayın

sen kullansan da kullanmasan da pillerin bir ömrü var 3 yılı geçmez

http://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

not:nonpasaran üstadımıza teşekkürlerimizle...
  • dark side gördüm onu şeçtim ancak zaten mesela bende güc tasarrufundaydı win 7 derecelendirme yaparken kendisi oto yükseke geçti yani ondan olucagını sanmıyorum ama bide yüksek performanstayken deniyim birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

evet arkadaşlar benim bazı soru(n)larım olacak;

Öncelikle özellikle ilk açılışta ve daha sonra ara sıra çok az (ancak sessiz ortamda duyulabilen) harddiskten sesler geliyor? Bildiğin harddisk cızırtısı.. tabi sürekli gelen bi ses değil (mesela şuan bu mesajı yazarken gelmiyor).ara sıra gelen bir ses olduğu için ve ancak sessiz ortamda duyulabildiği için sorun etmek istemiyorum ama gelmemesi gerekir neden geliyor diye düşünmeden de edemiyorum? yardımı veya bi fikri olan varsa cevaplarını bekliyorum...

ayrıca şarj konusunda bi arkadaşım evde pili çıkarıp kullanıyo makinesini ve '' bir zararı olmaz böylece pilin ömrü uzar '' diyor ben de evdeyken pilin ömrünü uzatmak adına böyle bir yöntem uygulamayı düşünüyorum ne dersiniz? Bilen arkadaşlar cvplarsa sevinirim.

diğer taraftan Meksikaan arkadaşım biostan fanı durdurduğunu sadece ısınınca çalıştığını söylemişti. Bu durumla ilgili olarak fanın çalışmaması daha çabuk ısınmasına sebeb olur bu da aynı hesaba gelir diye düşünüyorum..yanlış mı düşünüyorum?

son olarak henüz uzun süreli kullanamadım ama 13T ile ilgili şunları söyleyebilirim;

oyun olsun başka işlemler olsun performansından gayet memnunum.pil 2 saat kadar gidiyor,ciddi oyunlar oynarken bu durum 2 saati de bulmayabilir.
    ekran kalitesi çok iyi (Gecce arkadaşa duyurulur) hatta ekran kalitesi hemen kendini b elli ediyor diyebilirim..tasarımı ve duruşu çok hoşuma gidiyor ilk aldığımdan bu yana....

7200 rpm hdd lerde bu tür sesler falan olabiliyor ara ara herhangi bir arıza yoktur muhtemelen zaten performansında belli ederdi bi arıza olsa.

şarj olayına gelince hangi zeki arkadaşmış öyle bi tavsiye vermiş sana? pili sen çıkarıp bi kenara koysan bile onun fabrikada üretildiği günden itibaren kullansanda kulanmasanda ömrü kendiliğinden azalmaya başlıyor zaten+pili çıkarırsan bilgisayarı direk elektrik akımına maruz bırakırsın ve hattaki bir ani dlgalanma uçurabilir anakartını vs. yada diğer donanımlara hasar verebilir. aragorn20 nin verdiği nonpasaranın blogundaki makaleyi mutlaka oku.

fanla ilgili biosu falan kurcalamayın arkadaşlar bilgisayarın kendi çalışma ve soğutma prensibi var ne diye müdahale ediyorsunuz anlamadım? bu kadar fazla kurcalamayın yahu makinaları bozacaksanız benden söylemesi..oturup kullanmanıza bakın.

ekran bilgisi için teşekkürler.bende az önce laptopumu servisine yolladım ekrandaki dalgalanma ve karıncalanmalar yüzünden..olurda onarılamaz ise ve iade durumu söz konusu olursa şu an ilk planda sizin makinayı izlemedeyim.bide asus n53 serisinde ekranı full hd olan bi model var ona bakıyorum ama yeni çıkığı için fiyatı 1800 lerde..bakalım şu servis işi bi sonuçlansında sonrası gelir

düzeltme:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 25 Aralık 2010; 15:26:42 >

• geccce dostum bir anlasa arkadaşlar 3 kuruşluk pil için anakartı riske atmaya değmeyeceğini laptop ankartlarının masaüstü anakartlarından farklı olduğunu zaten sorun kalmayacak da inşaalah acı bir tecrübe yaşamazlar diyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

geccce dostum bir anlasa arkadaşlar 3 kuruşluk pil için anakartı riske atmaya değmeyeceğini laptop ankartlarının masaüstü anakartlarından farklı olduğunu zaten sorun kalmayacak da inşaalah acı bir tecrübe yaşamazlar diyelim...

bunlar şimdi yeni aldılarya makinaları heyacanlılar abisi içlerinden bir ikisi makinayı bozar bikaç güne diğerleri uslanır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

evet arkadaşlar benim bazı soru(n)larım olacak;

7200 rpm hdd lerde bu tür sesler falan olabiliyor ara ara herhangi bir arıza yoktur muhtemelen zaten performansında belli ederdi bi arıza olsa.

şarj olayına gelince hangi zeki arkadaşmış öyle bi tavsiye vermiş sana? pili sen çıkarıp bi kenara koysan bile onun fabrikada üretildiği günden itibaren kullansanda kulanmasanda ömrü kendiliğinden azalmaya başlıyor zaten+pili çıkarırsan bilgisayarı direk elektrik akımına maruz bırakırsın ve hattaki bir ani dlgalanma uçurabilir anakartını vs. yada diğer donanımlara hasar verebilir. aragorn20 nin verdiği nonpasaranın blogundaki makaleyi mutlaka oku.

fanla ilgili biosu falan kurcalamayın arkadaşlar bilgisayarın kendi çalışma ve soğutma prensibi var ne diye müdahale ediyorsunuz anlamadım? bu kadar fazla kurcalamayın yahu makinaları bozacaksanız benden söylemesi..oturup kullanmanıza bakın.

ekran bilgisi için teşekkürler.bende az önce laptopumu servisine yolladım ekrandaki dalgalanma ve karıncalanmalar yüzünden..olurda onarılamaz ise ve iade durumu söz konusu olursa şu an ilk planda sizin makinayı izlemedeyim.bide asus n53 serisinde ekranı full hd olan bi model var ona bakıyorum ama yeni çıkığı için fiyatı 1800 lerde..bakalım şu servis işi bi sonuçlansında sonrası gelir

düzeltme:yazım hatası

ayrıntılı cvp için teşekkürler... pc işinde bilmeyince herkes biliyo sanıyosun herkesten de farklı sesler çıkınca kafa karışıyo normal olarak....

senin makina olayına gelince hayırlısı olsun diyeyim hatta hayırlısıyla iade edersin de lg alırsın diyeyim...kadroda seni de görmek isterim şahsen:)

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

kalender pil kullanmayla ilgili alttaki makaleyi okuyunuz ve arkadaşınıza da okutunuz 100 liralık piliçin koca laptopları riske atmayın

sen kullansan da kullanmasan da pillerin bir ömrü var 3 yılı geçmez

http://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

not:nonpasaran üstadımıza teşekkürlerimizle...

makaleyi okudum..gerçekten doyurucu bilgiler vardı..teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalennder -- 25 Aralık 2010; 16:38:54 >

• ilk mesaja mı olur nereye olur blmem ama bi yere , nick + Lg Model lerimizi yazalım.. kaç kişiyik kadro belli olsun..(konuyu başlatan arkadaş ilgilen .) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGnotebook

ilk mesaja mı olur nereye olur blmem ama bi yere , nick + Lg Model lerimizi yazalım.. kaç kişiyik kadro belli olsun..(konuyu başlatan arkadaş ilgilen .) )

+ ürün resimlerini ve incelemelerini ilk mesaja alın..böyle kullanıcılar başlığımı olur..herşey ilk mesajda olacakki her giren sayfalarca yazıyı okumak zorunda kalmadanda ürün hakkında fikir edinebilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Bugün vatan bilgisayardan
    LG A510-UAE12T CORE İ5-460M 2.53GHZ-4GB-1024MB GT425M-500GB-15.6"--DVDRW-CAM-W7PRE
    başlıklı ürünü aldım. Kurulumu yarım saat içinde gerçekleştirdiler.
    Bu seride olan bir de LG A510-UAE13T i5-560 işlemcili notebook satılıyor.
    Bu seriyi araştırdığımda şu anda vatan bilgisayardan başka satan bir yer olmadığını gördüm.
    Evet tün LG A510 sahipleri olarak bu konuda toplanalım ve burada birbirimize paylaşımlarımızla yardımcı olalım.

Özellikler

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Hızı 2.53GHz Turbo İle 2.8GHz
    İşlemci Numarası 460M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT425M
    Ekran Boyu(inch) 15.6" HD-LED
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürüdcü DVD±RW Dual
    Mobil Özellikler Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr 64 Bit
    Ağırlık 2.8 KG
    Diğer Bluetooth 3.0
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

A510 kullanicilari yiz .. :) ilk mesajini duzenleyip A510 alanlari model model siralarmisn Ör: LG A510-UAE13T diye alt baslik acip icine benim nicki, ve diğer LG A510-UAE13T kullananlari.. LG A510-UAE11T diye ayri bir başlık açip LG A510-UAE11T kullananlarin isimlerini vs.. a510 un uzantılarini ayri ayri baslıklarda siralayp, kullananlari eklersen guzel olur..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LGnotebook

ilk mesaja mı olur nereye olur blmem ama bi yere , nick + Lg Model lerimizi yazalım.. kaç kişiyik kadro belli olsun..(konuyu başlatan arkadaş ilgilen .) )

+ ürün resimlerini ve incelemelerini ilk mesaja alın..böyle kullanıcılar başlığımı olur..herşey ilk mesajda olacakki her giren sayfalarca yazıyı okumak zorunda kalmadanda ürün hakkında fikir edinebilsin.

evt doğru söylüyorsun.. sende modelini verde başlayalm kadroyu kurmaya.)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.