Şimdi Ara

LG aldım 2. el çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm bu cuma akşam üstü türk telekomdan LG G5SE telefon aldım eve geldim kutusunu açtım güzelce 2,3 saat sonra telefonun çerçevesinin krom çizgilerinin çizik oldugunu fark ettim, dedim fabrikanın belki bi hatasıdır. bugünde 2 3 uygulama yüklerken uygulamaya önceden kayıtlı nicklerle karşılaştım, ve telefona isim veriliyor ya ayarlardan orda ALİCEE diye kayıtlı telefonun ismi, galiba fabrika iade aldıgı bi telefonu format çakıp banamı sattı naptı anlamadım ? sizce pazartesi götürüyümmü telefonu aldıgım yere iade hakkım varmı böyle bişeye bilgi verirseniz sevinirim

• Durman hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Durman hata

gittim yarın gel distribütörü arayalım dedi oda olmazsa tüketici haklarına git dedi telefoncu para iadesi almam için ne yapmam gerekiyo peki ?
  • Son çare tüketici hakları olsun.Çünkü uzun bi süre sonuçlanmasını bekliyeceksin.Sen telefoncuyla distrübütörü rahat bırakma ordan sıkıştır hallet hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ustam zaten telefoncu hiç kendini katmadı olaya tüketici haklarına lg yi şikayet et dedi meğerse nerden aldıysak orayı şikayet etcekmişiz, yarın gitcem söyliycem böyle böyle bilgi aldım lg yi değil sizi şikayet etmem gerekiyomuş diye
  • yusufgokkurt06 Y kullanıcısına yanıt
    Tabikide hocam sen nerden aldıysan oraya götür onlar uğraşması lazım o görüşecek artık distrübütör felan herneyse

• çok teşekkür ederim saolasın yarın olan biteni bildiririm size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Sıfır İphone 13 mü 2.El 13 Pro mu ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yusufgokkurt06 Y kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam bişe yapmadık ki bilgi verirsin yarın :)

• oha ya daha neler göreceğiz
  • Geçmiş olsun kötü olmuş..

Siz aldığınız yere götürüp cihazı değiştirmelerini isteyin hakem heyetine falan gitmenizi söylemelerine bakmayın gerekirse biraz tartışın falan onların cihazı değiştirmesi lazım bence geri kalanla onlar uğraşmalılar.
  • orada çalışanların bile art niyeti olabilir. gelişme var mı hocam
  • zaamn kaybetmeyin derim
  • dükkanın sahibi peder beyin arkadaşı çıktı saolsun, herşeyi mahvetti peder, yok bişe olmaz da şöylede böylede gittiler telefonu garantiye gönderttiler 0 değişim talebinde bulundular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.