Şimdi Ara

Lg Almayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 03.01.2016 Tarihinde almış olduğumuz 49UF6407 model televizyon , garanti bitiminden önceki 3. Veya 4. ay'da ekranın ortasında morlaşma ile arızalanmıştır.
    Lg bayiliğini yapan Kafkas Elektronik tarafından evimizden gelip alınmış ve onarılarak geri getirilmiştir.
    Geldikten sonra 1-2 ay geçmeden aynı arıza tekrar etmiş ve tekrar garanti kapsamında arızamız giderilmiştir.
    2018 Mart ayında ise aynı arıza 3.kez tekrar etmiş ama maalesef ürünün garanti süresi dolduğu için Kafkas Elektronik tarafından ücret talep edilmiştir.

Biraz araştırmalarım ve mantıklı düşüncem sonucunda ürünün panelinde sorun olduğu ve garantisinin bitmesine az kaldığı için geçici olarak onarılarak garanti bitimine kadar oyalandığımızı anladım , malum arızalı panelin sökülüp yerine yeni bir 4K panel takılması neredeyse televizyon maliyetinin %70'i falan.Hangi teknik servis bunu yapmak ister ki ?

Telefon ile müşteri desteğini arayıp aynen bunları söylememe rağmen , Kafkas Elektronik hakkında yaptırım haklarının bulunmadığını ve ücret almadan onarım yapılamayacağını söylediler.

Sonra bir de mail attım aynı şekilde , belki daha yetkili birileri görür diye ama aynı şekilde olumsuz dönüş aldım.

3500 ₺'ye almış olduğum UHD Tv paneli çürük elimizde kaldı , şimdi bunun sorumlusu kim ?

LG , müşterilerini dolaylı yoldan dolandırmaya çalışan ve hatta bunu başaran bir firmadır.
    Uzak durmanızı öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedective Ghost -- 24 Mart 2018; 18:23:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg gercekten uzak durulmasi gereken bir marka.

Hic forumda lgnin goruntu dogru renk ! ve performans anlaminda ovuldugunu gordunuz mu? Varsa yoksa ise yaramaz isletim sisteminin cok kullanisli oldugunu falan duymussunuzdur... Lg'nin Bir cok modelinin konularinda, ayni kronik arizalar hep tekrarlanmis... Bilgili arkadaslarimizin en fazla 3.4sene kullanirsiniz sonra elinizde kalacak dediklerini hatirlyorm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 24 Mart 2018; 18:46:21 >
  • Tüketici Hakem Heyetine başvursaydınız hocam. LG'nin müşteri hizmetlerinden bende memnun değilim hiç.
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Led konusunda LG Ips panel kullandığı için kötü. Ama ortada bir Oled gerçeği var, forumun her konusunda da övülüyor:) 4 yıldır yılın TV'si ödülünü alan markadan bahsediyoruz.
  • LG servisleri para gözdür. Kolay kolay bir daha bu marka almam kimseyede tavsiye etmem.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    ödülleri aliyor evet , sadece oled yuzunden.

Lgden oled haricinde bir tv alinmaz. Bana kalirsa Oled de alinmazya neyse :)

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    Zevkler tartışılmaz tabi, bence de Oledin üstüne tv yok:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon almayin
    7 ay önce açıldı
    SAKIN LENOVO ALMAYIN!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LG nin 43 uh 650 modelini tam alacakken vazgeçmiş biri olarak kesinlikle ve kesinlikle LG almayın derim

TV sadece işletim sisteminden ibaret değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Tüketici Hakem Heyetine başvursaydınız hocam. LG'nin müşteri hizmetlerinden bende memnun değilim hiç.

Hocam başvurmaya hazırlanıyorum da , geç mi kaldım acaba ?

• Dedective Ghost kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam ucretsiz zaten basvuru. Deneyin sansinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 24 Mart 2018; 21:13:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Hayir hocam ucretsiz zaten basvuru. Deneyin sansinizi.

Sağolun hocam , başvuruyorum bu hafta içi.

• Dedective Ghost kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, inşallah olumlu sonuçlanır başvurunuz.
  • Merhaba kardeşim öncelikle ikimizede geçmiş olsun bendede 49uf6407 televizon var ve garanti biter bitmez ekranın ust kısmında mor leke cıktı uzun zamandır şikayet varı takip ediyorum acaba bu sorunu yaşayan varmı diye. LG güvenerek aldık ama boyle bir sorun oluşunca insan hayal kırıklığına uğruyor. :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.