Şimdi Ara

Lg bayi degisim formu sakin kabul etmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg den ayipli urun yerine bana servisten bayi tarafindan degisim yapabilecegim bir form verdiler. Bayii boyle bi formu kabul etmedigini soyledi geri servisi aradim serviste benle isin bitti ister al ister formu çöpe at dedi bosu bosuna 3 aydir servisle lg ile ugrasiyorum tuketici hakem heyetine basvuracagim gazamiz mubarek olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denimhideo kullanıcısına yanıt
    Olur mu öyle saçma şey rapor elinizde eşşek gibi değiştirmek zorunda bunun bahanesi yok. Benzer durumu ben vintek ve teknosa ile yaşadım özellikle bayi değişim raporu istedim fatura benim adıma olmamasına rağmen teknoasist tarafından sorgusuz sualsiz adıma hediye çeki verildi onunlada v10 aldım. Merak etmeyin icra yoluyla söke söke alırsınız yasal faizinide isteyin!
  • yook abim nerdeee 3 aydir yapmadigim sey kalmadi. Distributor ben lg den parami kurtaramam batakci onlar onlarin imzasina kaşesine bakkal ciklet vermez diyor. Onlar gitsin sunnet davetiyesinin arkasina kaşe bassın diyor. Neticede 3 aydir maduruz elimizde bi kagit kosup duruyorum...

• Evet mahkeme hakli olduguma karar verdi fakat bayii simdi ben sana bu parayi vermiyorum git kimden alirsan al diyor. Bundan sonra ne yapabiliriz basina boyle bisey gelen veya prosedurleri bilen arkadaslarim yardimci olabilirmi acaba. Lanet kere lanet olsun bu lg ye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.