Şimdi Ara

LG BH9530TW yoksa SAMSUNG HT-D6750W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ev sinema sistemi almayı düşünüyorum ama lg ile samsung arasında kaldım konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar hangisi önerirsiniz artıları eksileri nelerdir forumda duyduğum kadarıylar
    lg birazda daha iyi samsung kopya bluray leri açmıyormuş ve lambalı anfi olduğu için lamba ömrü bitince yenisi almak lazım oda baya pahallıymış diye duydum bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz LG BH9530TW http://www.bilisimport.com/store/ProductDetails.aspx?productid=173736 1800 tl ile 2000 tl SAMSUNG HT-D6750W 2000 tl ile 2200 tl arasında fiyatları hangisi yüksek ses kalitesi daha iyidir kullanan ve deneyen arkadaşlar hangisini önerirsiniz şimdiden cevaplar için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_special

Arkadaşlar ev sinema sistemi almayı düşünüyorum ama lg ile samsung arasında kaldım konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar hangisi önerirsiniz artıları eksileri nelerdir forumda duyduğum kadarıylar
    lg birazda daha iyi samsung kopya bluray leri açmıyormuş ve lambalı anfi olduğu için lamba ömrü bitince yenisi almak lazım oda baya pahallıymış diye duydum bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz LG BH9530TW http://www.bilisimport.com/store/ProductDetails.aspx?productid=173736 1800 tl ile 2000 tl SAMSUNG HT-D6750W 2000 tl ile 2200 tl arasında fiyatları hangisi yüksek ses kalitesi daha iyidir kullanan ve deneyen arkadaşlar hangisini önerirsiniz şimdiden cevaplar için teşekkürler

Marantz NR 1504 AVR incelemek için tıkla

BOSTON 5.1 Soundware Xs MKII incelemek için tıkla

Bu sistemi alsan daha mantıklı olur.Para durumunu attırısan daha iyi hop alabilirsin.Ama alacağından daha iyi bir sistem olur bence.

• arkadaşım bunları düşünmüyorum samsung yada lg bu ikisinden birini almayı düşünüyorum bunlar hakkında bilgin varsa onları alayım yardımcı olmaya çalıştığın için sağol
  • arkadaşlar başka bu cihazlar hakkında bilgisi olan kimse yok mu... bilgisi olan yardımcı olacak arkadaşlar yorumlarınızı alabilir miyim
  • hakan_special H kullanıcısına yanıt
    biraz geç oldu. tercihinizi çoktan yapmışsınızdır ama fikrimi belirtmek istedim. kesinlikle LG BH9530TW derim; yok böyle bir alet. çevresel ses efektleri ve 3d sinema deneyimi müthiş sanki sinema salonu gibi salonum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.