Şimdi Ara

Lg buz dolaplarından anlayanlar *model karşılaştırma*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Annem için buz dolabı alacağız lg buz dolaplarından karar kıldık fakat hangi lg olacak elimde 2 model (2500tl civarı başka marka ve model önerileride alabilirim) var neredeyse birbirinin aynısı ama ufak tefek şeyler kafamı karıştırıyor

GC-B559EQQZ bu modelde hava temizleme sistemi yok bu sistem ne kadar gerekli bilmiyorum kullananlar varsa nasıl faydalı bi özellik mi?

LG GC-B559EQQZ bu modelde hava temizleme sistemi var ama bu modelin Çin üretimi olduğu söyleniyor biliyorum artık bi çok firma Çin de üretim yapıyor. Lg Çin menşei li mallarından da aynı kaliteyi koruyormudur sizce?

Şimdiden saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryzevelyn -- 22 Aralık 2017; 2:51:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 2 yıl önce lg buzdolabı aldım, motoruna elektrik tüketimine bişey diyemem ama sacı çok ince.... 2 yıllık buzdolabı doluya tutulmuş araba gibi her yeri yamuldu, şahsen tavsiye etmiyorum........

• Tam bende buz dolabı alma arifesindeyken bu arkadaşın başlığını gördüm kirlilik olmasın bende lg buz dolaplarını merak ediyorum. Buz dolapları hakkında önerisi olacak olan varsa yazarsa sevinirim Lg, samsung, bosch, siemens.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanx1

Hocam 2 yıl önce lg buzdolabı aldım, motoruna elektrik tüketimine bişey diyemem ama sacı çok ince.... 2 yıllık buzdolabı doluya tutulmuş araba gibi her yeri yamuldu, şahsen tavsiye etmiyorum........

Hocam siz inox olan modeli mi kullanıyorsunuz?

Biz beyaz olanı almayı düşünüyoruz mağazada baktığımda malzemesi sağlamduruyodu

• Evet inox modeli... Magnet falan ne varsa yamulttu kapıyı.... 13 yıllık beko buzdolabım sapa sağlamdı, estetik için, elektrik tüketimi için yeni modellere kayayım dedim, buzdolabının olduğu yerin ölçülerine göre lg buldum, dış hacmi beko ile aynıydı ama buzluk kısmı buna rağmen nerdeyse eskisinin iki katıydı.. Beyaz olanlarda mutlaka aynı sac kalınlığı ile yapılmıştır, belki inox gibi dalgalanmaları belli etmiyordur diye düşünüyorum.....

• Turkiye'de Pierre Cardin orneginde oldugu gibi lg ve samsung her sektore girmeye calisiyorlar. Basarili oldugu sektorlerin yaninda basarisiz oldugu sektorlerde mevcut.

Bana gore basariz olduklari sektorlerden birisi beyaz esya. Aslinda aman aman kotu degiller ama onlardan cok daha kaliteli olduguna inandigim markalar var. Bu yuzden beyaz esyada lg ve samsung urunlerini tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.