Bildirim
LG BUZDOLABI SEÇİMİ LÜTFEN YARDIM!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
A.selam
Önce cevap vereyim GR-M762GSHW modeli LG nin kendi sitesinde var 570 litre 4-5 kişilik aileler için iyi bence ama diğeri sitesinde yok.
Bende LG buzdolabı ve Çamaşır makinesi aldım ve çok hoşumuza gitti yaklaşık 3-4 aydır kullanıyoruz. çok memnunuz ve şimdi bulaşık makinesinide lg alacağım 1442cf ve 1454cf arasında seçim yapacağım tabi maddi durumuma göre. kimse bilmiyor ama LG beyaz eşyada çok iyi insanlar servisinden dolayı arçelik beko ya yöneliyorlar ama lg servis ağını gün geçtikçe genişletiyor.
Aldığım buzdolabı LG GN-M702GLHW (1800 tl) ve çamaşır makinem LG F1496TDP3 model (1150 tl) -
http://forum.donanimhaber.com/m_75285454/tm.htm bunuda incele istersen -
çok teşekkür ederim ilgine kardeşim. aslında sharp alacaktım ama öğrendim ki üretimi durdurmuş firma. sonrasında da lg nin sharp ve bir çok firmayada (bosch siemens arçelik beko vs.) motor verdiğini ve siemens ve bosch un lg nin 7-8 yıl önceki teknoloije yeni geçitiğinin bilgisini öğrendikten sonra lg almaya karar vermiştim. GR-M762GSHW modeli aldık 1850 tl ye ist. kuyumcukent avm gürbüzler ticaretten. inşaallah memnun kalırız. çamaşır makinasıda lg f1281 tdp modelini aldım 1200 tl ye. bu arada abd de en çok kullanılan marka olduğunu söylediler. bulaşık makinasınıda lg alcaktık ama fiyattan dolayı erteledik biraz. tekrar teşekkürler kardeşim. sizde güle güle kullanın inşaallah. -
Hocam merhabalar, hayırlı uğurlu olsun buzdolabınız. Size sormak istediğim nasıl memnun musunuz ? Soğutmasından, koku yapmama özelliğinden gürültü düzeyi servis hizmeti falan ? Yardımcı olursanız sevinirim bende LG düşünüyorum, kalabalık bir aile olduğumuz için bu LG GR-M762HLHM modeli düşünüyoruz. Cevabınızı bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X