Şimdi Ara

LG buzdolabı üst kapak tam kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli ustatlar LG gr 652 YSX buzdolabımın dondurucu kısmı kapağının üst tarafında az da olsa kapağın tam kapanmadığını farkettim ...bu çok az aralıktan( aralık denmeyecek kadar küçük aslında) uzunluğu yaklaşık 8-10 cm dolap çalıştığında elmi üzerine koyduğumda buz gibi hava kaçırdığını gördüm..kapakta ağırlık yapabilecek malzemeleri kaldırdım..kapağın kapanmasına engel olabilecek malzemeleri tekrar yerleştirerek bu ihtimali ortadan kaldırdım ama hala sıkıntı devam ediyor..başka neler yapabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetscemil -- 6 Ekim 2015; 21:31:34 >

• sıkıntım hala devam ediyor..katkılarınızı bekliyorum...model gr 652 YSX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetscemil -- 6 Ekim 2015; 9:27:41 >
  • up.....
  • Kapağın içinde bulunan Lastiklerde aşınma vardır. Lastik değişimi yapman gerekebilir. Eğer yapma olanağın var ise çaydanlıkta çok sıcak su kaynat. Sonra kapağı kapatıp lastiklerin üstüne o kaynattığın sıcak suyu dök. Tüm suyu dök. Kapak 15-20 dk o şekilde kalsın. Sonra o fark kapanacaktır. Uğraşamam vs dersen servisten lastik talebinde bulun. Bazı firmalar lastik yerine kapı değişimi de söyliyebiliyor. Vestel'de soğutucu bölüm kapısı komple 150 tl LG 'de ne kadardır bir fikrim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.