Şimdi Ara

Lg c3400 de sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu telefonu kullaniyorum uzun zamandir ve memnunum..Ama ilk once goruntulerde gidip gelme olmaya basladi..Daha sonra ekran mavi olmaya kapagi acip kapattigimda ise ters bi sekilde gorunmeye basladi..O sekilde baya bi kullandim..Ama artik ekran tamamen masmavi ve hic bisey gorunmuyor..Telefonun isleyisinde ise bi sorun yok,gayet guzel calisiyor ama dedigim gibi ekran masmavi...
    Bunun sorunu nedir ve tamiri tahminen ne kadar tutar?

• quote:

Orjinalden alıntı: kesikbas

bu telefonu kullaniyorum uzun zamandir ve memnunum..Ama ilk once goruntulerde gidip gelme olmaya basladi..Daha sonra ekran mavi olmaya kapagi acip kapattigimda ise ters bi sekilde gorunmeye basladi..O sekilde baya bi kullandim..Ama artik ekran tamamen masmavi ve hic bisey gorunmuyor..Telefonun isleyisinde ise bi sorun yok,gayet guzel calisiyor ama dedigim gibi ekran masmavi...
    Bunun sorunu nedir ve tamiri tahminen ne kadar tutar?

Garantin varsa büyük ihtimalle ücretsiz onarırlar.Ama garantili değilse bayağı bir pahalıya patlayabilir.Servise gönder ve şansını dene.Ayrıca sorularını alttaki başlığa yaz.http://forum.donanimhaber.com/m_8364147/mpage_2/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 25 Kasım 2006; 15:53:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 video oynatilamiyor sorunu
    10 yıl önce açıldı
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.